Kişilik bozukluğu diyecem ama ortada kişilik yok. Allah vicdan ve beyin dağıtırken arkada mastürbasyon çekersen senin gibi bişey çıkar işte ortaya.
Printable View
Kişilik bozukluğu diyecem ama ortada kişilik yok. Allah vicdan ve beyin dağıtırken arkada mastürbasyon çekersen senin gibi bişey çıkar işte ortaya.
O köpek bekçi köpeği değil kişiliğinde yok bu 1, bence sen köpeğe bekçilik yap daha uygun olur bu kafa yapınla bu da 2.
kelimeler kifayetsiz.
ben cidden şakasına, iğnelemek için filan açılmış sandım bu konu, okudukça anladım ki ciddiymiş. ne denir ki?
bu nedir kardesım bırak o hayvanı kendıne tasma tak..
çok ağır sendrom öyle böyle değil.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/7897819.asp
Sen mümkünse köpek değil hamster bile bakma birader, yazık günah hayvana.
Kendi agzinla söylemissin 2-3 aylik diye. Annesinden yeni ayrildigi icin seni adam zannedip arkana saklaniyordur. Bu dünyada olmasa da öbür tarafta elbet o hayvanlara yaptiklarinin bedelini ödersin.
sen git kendini bi eğit ilk önce
Hayvanı zaten kendi ortamına ait olmayan bir yerde yetişritmeye çalışman hata zaten , üstüne birde aç bırakıp sokak köpeğine saldırtmak nedir ya sırf ego tatmini için hayvan besliyorsun sen. Evi barkı korumak hikaye.
hayır bide gayet normal bişeymiş gibi 3 gün aç bıraktım onu yaptım bunu yaptım yazmış
işin kötüsü bu kadar yoruma birde sokağa bırakır iyi bekçilik yapmıyor diye tam olur.
köpek diye karakteri yok sanıyorlar, kurt a benziyor diye oluyor bunlar hep
Şaka gibi bir konu ya, yazık, gerçekten yazık.
Hayvancıklar böyle kişilik bozukluğu olan insanların eline düşüyor ya, içim acıyor:(
Bence husky gibi cins'lerin ülkemize girmesi bile yasaklanmalı
Amcam rusyadan getirmişti 4 ay felan baktım yaz gelmeye başladıkca acıdım hayvana artık ne kadar buzlu su yapsamda hem hareketli hemde sıcak sevmeyen bir hayvanı ülkemizde bakmak ciddi yürek ister
ben bakamadım walla 4 ay sonra yaz gelmeye başlayınca geri göndermiştim
Ruh hastasımısınız? yorumlara bak ya:mad::mad::mad:
birkaç göbek ülkemizde doğmuş hayvanlar sıcağa karşı daha dayanıklı olsada ne yazık ki yinede ciddi risk. yazın güneşin altında gezdirenleri görüyordum çok tehlikeli çünkü kalp sorunu yaşayıp anında ölebiliyorlar. Benim oğlum da yurt dışı secereli yaz aylarında gündüz hiçbsir şekilde sokağa çıkartmadım nerdeyse, yavruyken aldığımızda eve klima bağlattık bütün gün onun sayesinde rahat nefes alabiliordu hayvan. şimdi daha soğuk bölgede yaşıyor ailemle beraber diye içim rahat. Ama gerçekten de özellikle yurt dışı secerelilere çok dikkat etmek gerekli.
bu elemanı aç bırakıp kapıya zincirlemek lazım