Ben de bir kaç gündür Xiaomi Yi araştırıyorum. Anladağım kadarıyla renkler SJ4000'den daha iyi. SJ4000'de rekler daha çok maviye çalıyor. Fakat aşağıdaki video'ya bakınca Xioami Yi'de ciddi bir bulanıklık var gibi. Bu sorun firmware'ler ile düzelmiş midir? Çünkü bu kadar kötü olacağına imkan vermiyorum. https://www.youtube.com/watch?v=pJsRiZQtHYw
"life is too short to drive boring cars"
beyler bana gopro için vantuz lazım aldıgım vantu bugun kırıldı yolda gıderken azkalsın goproda mefta olcaktı otobanda koptu kırıldı:=
www.honda-tech.com
├┼┼╕
246R
videonun doğru olduğunu düşünmüyorum. ayrıca şoumi de netleme sorunu varsa çözümü basit. lensin kenarlarında silikon gibi birşey var onları söküp lensi odaklıyorsunuz oldu bitti. youtube da bi sürü video var bununla ilgili.
bu arada ben de xiaomi siparişimi verdim 5 gün önce. bakalım hayırlısı![]()
Bende action cam'leri araştırıyorum,sj4000 in sesi beklentimin altında kaldı.Xiaomi yi'nin çekim kalitesi ve sesi 67.99$ fiyatlı bir ürün için gerçekten çok iyi ama su altı koruyucusu ve diğer bağlantı aparatları ayrı satılıyor ya da travel kit adı altında 100$'a kamera ve monopot gönderiyorlar.
Önce ikinci el gopro hero 2 almayı düşündüm ama xiaomi yi gerçekten aklımı çeliyor.
Schumi ,gopro kullanıcısı olarak xiaomi yi'yi yorumlarsan sevinirim.
xiaomi yi vs gopro 3+
Olgun bir insanı dost edinmek istiyorsanız tenkit edin, basit bir insanı dost edinmek istiyorsanız methedin.
xiaomi de çok başarılıymış cidden
Yaşında benden küçük ama abi demişiz hahaha, neyse. Kutuda Aksesuarları yok maalesef. Kutuda olmadığını boşver, ben satan bir yerde bulamadım. Ama mıknatısı çok sağlam. Arabanın tavanına sabitleyince çok güzel videolar çıkıyor, gündüz vakti.Kullanılabilirliği ise çok güzel. Kısaca gündüz kullanacaksan al.
Real Cars, Real Roads.
http://forum.donanimhaber.com/m_92328680/tm.htm gayet guzel anlatmışlar..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)