Hep kafa karıştırıyonuz yaa![]()
bu arada Sony'ye uyuzum.. Geçen sene cybershot almıştım su altı foto makinası
toplasan 10 kere denize girdi - girmedi, *** oldu
Hep kafa karıştırıyonuz yaa![]()
bu arada Sony'ye uyuzum.. Geçen sene cybershot almıştım su altı foto makinası
toplasan 10 kere denize girdi - girmedi, *** oldu
Abi kısacası olay şu.
Mercedes e class mı ? Opel insignia mı ?![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Yani maddi imkan varsa tabi ki gopro diğerlerine bile bakma.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
abi ciddiyim aynı senin kafadayım hafta sonu sürekli bir yerle re gitmeye calısıyorum eşimle. çok çok yetiyor arayüzü çok kolay xiaomi nin ve şuanda gelen güncellemeyle 1080p den bir tık iyi çekiyor ve gerçekten kaliteli göndereyim sana 1 hafta kalsın gopro ile arasında en az 1000 lira var. Burda dalgıç abileri bile gopro kullanırken xiaomi ye döndürdüm onlar fark göremedi ler video editlerken. maksat paran cebinde kalsın
"Vurur yuze ifadesi,emisyonda hilemi yaptin bitanesi" VW BLUEMOTİON
Mercedes![]()
öncelikle teklifin için teşekkürler kardeşim. Performans karşılaştırmasında muhtemelen benim gibi konudan alakasız bir adamın farkedeceği bir fark göremem. O konuda güveniyorum sizlere. Beni biraz yurtdışından alma olayı rahatsız etti, bir de TR'de teknosa-vatan vb gibi yerlerde bulunmaması. fiyat farkı gerçekten çok ama 1 kere alayım tam alayım gibi de bir kafam vardır birazda
gerçi yılda 5 defa kullanacağım alete o kadar para vermek de ayrı huzursuz ediyor o da işin diğer tarafı
Benim de merak ettiğim bir konu var,
Yurtdışı gopro videolarını izliyorum, nedense görüntü kaliteleri ciddi anlamda daha yüksek buradaki arkadaşlarımın yaptığı çekimlere göre.
Bunun sebebi hakkında bilgisi olan var mıdır?
http://tahiryildiz.com/hangi-gopro-h...rsilastirmasi/
şurada açıklamalı anlatmış abi, sanırım fps olayı - çekim vs onların farkı var
Bende gopro 4 black var tartışmasız bu alanda en iyi alet bütçen varsa abuk subuk markalara hiç takılma bence
Şöyle bir karşılaştırma videosu var, görüntü kaliteleri olarak bence birbirlerine gayet yakınlar. Sadece canlı renklerde farklılıklar var ama hangisinin daha gerçekçi olduğu biraz göreceli.
GoPro ve Sony ikiside elbette çok kaliteli ama amatör kullanıcı için ve özellikle ekstrem sporlarda vb kullanacaklar için biraz risklio kadar para verip de başına birşey gelmesi biraz koyar adama
İkisi arasında benim tercihim sony olur kalite olarak daha başarılı, GoPro da varmı emin değilim ama dahili gps de pist kullanımı vs için güzel bir özellik. Tek kötü yanı ekran yok, keza GoPro 4 haricinde de ekstra olarak alınıyor bildiğim kadarıyla dahili yok.
Sj ve Xiaomi nin replika olmalarına bakmayın gerçekten kaliteli lensler kullanıyorlar. Xiaomi Sony lens, SJCam de Panasonic lens kullanıyor. Fiyat performans olarak ikisi de çok başarılı, Sj dahili ekran olmasının avantajı var ama ses kaydında biraz kısık ses alıyor su altı case varken özellikle. Xiaominin ekranı yok ama çekimleri onun da gayet güzel. İkisi de paket içeriğinde bolca aparatı ile geliyor, sony veya gopro gibi aksesuarlara da para bayılmak zorunda kalmıyorsunuz. Sjcam yedek pili ile geliyor ve tek pil ile 45-60dk civarında çekim yapılabiliyor.
Fotoğraf konusunda da gece çekimleri çok başarılı diyemem açıkçası ama kötü de değil, gündüz ise gayet güzel.
Benim tercihim dahili ekranı da olması sebebiyle yine sj5000 olurdu.
Altta youtube kanalımın linki var, çoğu video sj4000 ve sj5000+ ile çekildiler
https://www.youtube.com/user/yktdgn/videos
YouTubeDR.ECU
Bende GoPro 3 Black ve SJ4000 var.
Amaç iyi bir şey alayım, her yola gelsin ise, GoPro.
Amaç ya olsun, arada bir çekerim ise kesinlikle SJ4000. Bu arada SJ4000'in kutusu içinde gelen sadece aksesuarları GoPro'dan alsan 400-500 TL falan tutuyor kaba taslak.
Ses kalitesi dışında da SJ4000 ile GoPro'yu 2 soft filte ile encode et, kimse ayırtedemez.
Bu sjcam lerin batarya sorun. 10 saatte ancak tam sarj oluyo ve 1 saat anca kayit yapiyo.
Gopro larda durum nasil ?
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
@Evren
O mu şu mu toplarına girme hiç.. Unutma ki bir şeyin ASLI olan GİBİ olandan her zaman daha iyidir.
İnsanlar televizyon alırken Sony, Samsung, vs gibi markalardan başka bakmazken niye gidip SAMDUNG SUNNY YUMATU sokmazlar evlerine?
E o da FULL HD, o da süper net gösteriyor, onda da TV izliyorsunuz? Fiyat performans mükemmel durumda, fiyatları SAMSUNG ların BOSCH ların 10 da 1 i..
İş kameraya gelince mi fiyat performans işin içine giriyor.
Bütçe yoksa günü kurtarmak için çözüm bulunabilir "muadil parçalar" kullanılabilir ama bütçe varsa GoPro alınır geçilir. GoPro almak isteyen kişiyi vazgeçirmeye çalışmak tuhaf..
Mercedes S600 almak isteyen birisine "Abi ne gerek var o kadar para vermeye bak burada aynı konforda Passat var" demek gibi bişey bu..
Aklında duracağına önünde dursun Evren... 3 gün sonra birisinin elinde GoPro göreceksin kafana vuracaksın. Ama sen GoPro alırsan başkasının elindeki xiyomi de olsa sc3bin de olsa 5bin de olsa ilgilenmeyeceksin.
Bir ürün istediği kaliteli olsun istediği kadar kondisyonu üst seviyede olursa olsun, o her zaman takip edendir. Senin cebinde takip edilen olsun, kafan da rahat olsun..
Bütçen var madem, aklın falan karışmasın.. Yürü..
Selamlar.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)