User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
87 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Kaza yaptıktan sonra akıldan geçenler

metehancihangir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim baba tırcı sene 2007 istanbul tuzla dan gölcük serbest bölgeye 29 ton sac götürüyoruz gümrüklü malzeme saatinde yetişmesi lazım biraz hızlıyız. İzmit tünelleri çıktık kandıra rampasından aşağı iniyoruz. Otobandan çıktıktan sonra ilk benzinlikten su alıcağım için ayakkabıları giyiyim dedim kafam yerde bağcıkları bağlıyorum o anda babam oğlum fren tutmuyor dedi ben şaka zannettim kafamı bi kaldırdım tam gaz gidiyoruz kendimi sol tarafa doğru atar atmaz önümüzdeki tıra arkadan vurduk. Tırın şase düz kabin sağ tarafa doğru bakıyor sağ koltuk arka duvara yapışmış vaziyette sağ kapının yerinde vurduğumuz tırın dorsesi var hafriyat tırıydı sarı sac kasalı olanlardan. Ben kendime geldim arabanın içinde babam yok ön camı tekmeliyorum düşmüyor sol taraf sağlam ama kapı açılmıyor ve babam arabanın içinde yok. Babamı bulamayınca iyice delirdim ağlıyorum durmadan elim ayağım zaten titriyor. Sonra baktım babam yolda yürüyor oh dedim yaşıyor sıkıntı yok sol kapıya tekme attım 1 karış kadar açıldı solumuzda mazda 3.23 beyaz bi sedan var kapının alt kısmı onun tavanına sıkışmış o yüzden açılmıyormuş. Kazada kimsenin burnu bile kanamadı. O zaman tır yeniydi kasko falan yok pert oldu araba biz tonlarca borçla baş başa kaldık o güne kadarki tüm birikim evimiz falan satıldı borç bitti totoyu yeni toparladık. O kazadan sonra aylarca uyku düzenimiz bozuldu geceleri uyuyamıyorduk babamda bende uyuduğumuz zaman korkarak uyanıyoduk çok şükür geçti gitti herşey sağlığımız yerinde Allah kimseye kaza bela yaşatmasın çok zor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya demek o his sadece bana olmuyormuş, dayının tekide kırmızıda dururken bana vurdu, hala sürekli kırmızı ışıklarda aynaya bakıyorum, biri vurdu vuracak hissi.
    Bana 4-5 sefer çarptılar trafikte dururken gözüm hep aynadadır durduğum zaman

Bir de hiç unutmam küçükken bursa metro marketin önünde trafik ışıkları vardı o zamanlar bir otobüs suzukinin küçük minübüslerinden birine arkadan çarpmıştı arabayı yeşil alana uçurmuştu sonra da hiç bir şey olmamış gibi basıp gitmişti koca yolcu otobüsü

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benım flashback ler de yenı yenı gecıyor. 14 aralıkta buyuk kazayı cok ufak yanık-doku travmalarıyla atlattım.kartal temde transporter yol vermeyınce sagdan gecmek ıstedım ama yuksek suratte ısler bıraz ters ısledıgınden ugurmumcu kavsagına neredeyse durarak gırecek olan corsanın altına gırdım.allahtan motordan lowsıde olarak dustum ve ayrıldım yoksa motorla beraber kartal semalarına ampute olmus sekılde ucabılırdım.kalktıktan sonra motoru metrelerce uzakta gordum.motor parcalarının ustunden gecen arabaların cıkardıkları seslerı ıcımde kemıkler kırılıyormus gıbı hıssettım.ve ısın en acısı bu kazadan canlı kurtulduguma ınanamayarak ızlerı takıp ederek ölümü aradım bır sure etrafta.sonra arkadaslar bıraz sakınlestırınce bayıldık ve hastahane.allah kımseye ozellıkle motor kazası yasatmasın.kucugu buyugu farketmıyor ınsan yerde surtunurken arkadan-yandan gecen araclar felan korkunc korkutuyor ınsanı.motor maceramı sonlandırdım bu olaydan sonra.bınen bınsın arkadas,ben yokum.

wekoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gelmiş geşmiş olsun beterin beteri var deyin şükür ucuz atlatmışınız..
    gariban 106 gti....

ulasoztas1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun gene ucuz atlatmışsınız. kendimin kullandığı ya da yan koltukta oturduğum çok kazam oldu hele 3 tanesi büyük kazaydı kimseye birşey olmadı çok şükür. Korkmadım mı? korktum elim ayağım titredi, şok anı geçince araba yürüyecek haldeyse tekrar oturdum koltuğa devam ettim. ilk 15 gün 1 ay tedirgin kullandım köşe başlarında tamamen durup olur da biri gelir diye bekliyordum bir ara ama tekrar alışınca trafiğe korku falan kalmadı sadece sakinli geldi

Ko®ay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok şükür bişey olmamış sana iyisin, geçmiş olsun..
    Umarım ders çıkarmışındır ve sonraki dönemde daha temkinli hareketler yaparsın,yapacaksanda araçta tek başınayken yaparsın,kimse kimsenin canını tehlikeye sokmak istemez, madem kanın kaynıyor olursa bana olsun de yanında insan varken atraksiyona girme..

K0213 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Barış büyük geçmiş olsun kardeşim, yeni duyuyorum çok üzüldüm!
    ALLAH geçmiş etsin. iyi olmana çok sevindim.
    Fiat's Are Faster Than You Think!

mrtysn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Baris abi cok buyuk gecmis olsun Allah korumus
    Don't believe everything you hear,
    Real eyes, realize. real lies.
    2Pac Shakur

Sadık Özyer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Akın Sarıkaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin yaşadığını değil de, yanındaki arkadaşının yaşadıklarının benzerini yaşadım. virajlı bir köy yolundan geçiyorduk, arkadaşım olması gerekenden fazla hızla girmişti viraja, ucu ucuna asfaltın dibinden, taşırarak geçmişti o virajı. iyi *** yemiş gibi zevk almıştı bir de. sonra dönüşte tekrar o yolu kullandık, o viraja gelmeden evvel yavaş gir, alamıcaksın bu sefer o virajı dedim, oralı olmadı bile senin gibi, sonra da tarlaya uçtuk. kazanın şokuyla da verdim veriştim kendisine ağzıma ne geldiyse saymıştım.

hani demem o ki, kendi canını düşünmezsin eyvallah da, yanındakine birşey olsa onun vebaliyle nasıl yaşayacaksın? ben tek başımayken, yolu da boş görürsem affetmem basarım ama yanımda biri varken de basmışlığım yoktur bugüne kadar, Allah şaşırtmasın.

geçmiş olsun, ucuz atlatmışsın.
    Sag olun.. Bir daha asla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Umarım iyi bir ders olmuştur.
    Kendini veya yanındaki arkadaşı bu konudaki arkadaşın yerine koy ve bunu da düşün

http://www.techturkey.com/forum/sohb...ik-kazasi.html

Amaç sosyal mesaj değil, herkes sosyal mesaj veriyor ama büyük çoğunluk 180 derece ters davranıyor yollarda......
    Okumadan imzalamam.....

pirasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daha şimdi bursada lodostan devrilmiş ağaca çakmamak için hayatımın manevrasını yaptım, 2 şeritli yolda 1 şerit ağaç ama ben ağacı 5-6m kala görüyorum :S
    turbocuk istiyoruz

Ozgu_Akcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EREN34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende yagmurda 150 ile viraj alirken bir su birikintisi bitirmisti herseyi. Bir tecrube bin nasihata bedel.

Korkunun uzerine gitmelisin. Kazadan 1 gun sonra gene yagmur vardi ve gene ayni yolda araba kullandim. Tek fark 100 ile kullanmamdi. Ayni yerdende gectim. Hayatimda hic endiseli olmadigim kadar endiseyle kullandim arabayi. Yol bitmedi adeta.

Sonuc: İyi ki yapmisim. Su an bir anidan baska hicbirsey degil o kaza benim icin.

Korkunun uzerine git hemde hic arada bosluk birakmadan

al bende de okadar bende ızmıt kandıra cıkısına gelmedın 139 km hızla su bırıkıntısıne gırdım ne oldugumu anlayana kadar ambulansda actım gozumu cok sukur hıc bısıyım yoktu araba pert tabı hastaneden cıkar cıkmaz gectım dıreksıyona sırket yonetıcılerı ne kadar ıtıraz etsede dedımkı ben sımdı bu arabaya kullanmazsam bır daha kullanamam bırakın benı dedım

sımdı her yagmur yagdıgında tedırgın olurum
    [img width=300 height=250]http://img202.imageshack.us/img202/9708/ria.jpg[/img]

*MERT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

sagi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yağmurlu bi günde bende spin atıp ters dönmüştüm ama o korku bende yok dönerkende çok soğuk kanlıydım kurtarmaya çalışıyordum aracı şuan bir korkum yok biraz soğukkanlı olmak gerek sanırım
    35 KU 606- Outlander MT Turbo
    34 ENP 29 - TypeR
    34 VTE 64 - S2000
    34 VG 3670 - Type-R
    10 E 6622 - Civic vti

tylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben 7 kere kaza gecırdım.Bazen ben yaralandım bazen de benım carptıgım araçtakı kişiler yaralandı ama ben de hıc korku oluşmadı belkı sogukkanlıyım ondandır bilmiyorum. Ama babam 2 sene evvel motoruyla kaza gecırdı.Yol yapım çalısması yuzunden sağ serıdı kapamışlar babamın da haberı yok babam da sol serıde genıs girmiş motoruyla. karısdan 100 km le gelen araç babama carptı sükür babam bılınclı kullanıcı oldugu ıcın kaskından dizliğine kadar donanımlıydı. bacagın da bı kırıkla kurtuldu ama 1.5 ay yattı ama hala için de bır korku var motor kullanmayı bıraktı arabayı bıle korkarak kullanıyor. benım kullandıgım arabaya asla bınmıyor cunku ben de ofke kontrolü yok. yenı kaza gecırdıgın de istanbula gidelim dedık, sırf yagmur var dıye bana koru dagı rampalarını bana 40 km ile cıkarmaya çalıstı ilk 5 dk dayandım sonra gaza basayım dedım. bagırmaya basladı ama nasıl bagırmak sankı adamın cıgerını sokuyorlar. ben de cektım sağa sinirden yol kenarındakı trafık ısaretını tekmelemıstım 3 saatlık yolu 8 saatte gittik. Babam saolsun
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konunun bir üst leveli kaç yaşında milli oldunuz olur ...

Slipshod - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok şükür hiç kaza geçirmedim ama unutamadığım an denizlide kırmızı ışıklarda herkes durmuş bende arkadan geliyorum hızım normal. yerde yağ mı vardı bilmiyorum frenler tutmadı abs devreye girdi ama araba gidiyor önümde duran araba golf 6 beyaz renk. arabaya 1-2 metre kala durdum ama çarpcam herhalde diye düşünürken aklıma ilk gelen şey kaç paradır ulan acaba golfün tamponu olmuştu
    Emniyet kemeri sizi koltuğa değil hayata bağlar!

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    insanın ilk aklına gelen reset atmak.gerçekten reset tuşu arıyosun
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

Runo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun. Bende mümkün olduğunca arabayı arkadaşlarım kullanıyorsa ve maceraya başladıkları an sayıp sövüyorum düzgün kullan diye. Beterin beteri var çünkü. Patates olmaya gerek yok
    .

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Barış abi çok geçmiş olsun.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler