User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
87 sonuçtan 77 ile 87 arası

Konu: Kaza yaptıktan sonra akıldan geçenler

gokberkeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen sene bu saatlerde motor kazası yapmış birisi olarak gerçekten Allah kimseye motor kazası yaşatmasın.Gerçekten çok zor motor kazası,vuracagini anlayıp o darbeyi beklemek o saniyelik olay dakikalar sürüyor;vurup düştükten sonra kendine gelmek,yasadigini anlamak,vücudunu kontrol etmek ömründen ömür alıyor.O flashbackler çok uzun süre devam ediyor,rüyalara giriyor.Çok zor bir durum,Allah'ın sevdiği kuluymusum...
    16000 RPM

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kaza yapan herkese çok geçmiş olsun,Allah hepimizi beterinden korusun..çok şükür benim bugüne kadar ufak tefek sürtmeler hariç ciddi bir olayım olmadı ama en korktuğum kaza tipini linkte paylaştım,yolunda normal bir şekilde gidiyorsun,gelip sana çarpıyorlar,beyaz araçtaki sürücü muhtemelen hayatını kaybetmiştir karşı şeritteki araçla çarpışınca,sol tarafı yok oldu aracın vurunca
    Otoyolda korkun

AdemAr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir keresinde tepeüstünde tem çakmak çıkışındaki virajda yerler hafif ıslaktı arkayı kaybettim ve minübüsün tekine çarparak durabildim... o günden sonra yağmurlu havalarda virajlara çok yavaş girerim herşey bi tecrübe...

alihan_27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yola tek bağlayan bir karış genişliğinde lastik tabanı. Yol sathı, asfalt durumu, hava şartları iyi değilse herşey şansa kalıyor. Geçmiş olsun.

Anti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dookan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    insanın ilk aklına gelen reset atmak.gerçekten reset tuşu arıyosun
    oldu olacak evden çıkmadan save edelim
    Alıntı JenGoO Nickli Üyeden Alıntı
    Olm dayanamıyorum ya k20 olmadan hayatın tadı yok

CRUEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gözü açınca "ben bu haldeysem kim bilir araç ne halde" die düşünüyordum

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen 2 3 kere save edersin ayrı ayrı olur da birinin üstüne yanlış kaydederim diye
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

Aktaş61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zamanında bende büyük bir kaza geçirip 5 ay sonra yürümeye başladım. Koltuk değneklerini bıraktığım gün peder bey direksiyona geçmemi söylemişti, iyiki de öyle yapmış yoksa kolay kolay atlatılamazdı.

Mutlu Değerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu an görüşmedigim arkadaşımın aracıyla roll yapıyorduk. 1.8 elantra vs 1.6iES. Kafa burun gidiyolar, geçen geçilen olmadı hiçç...

Yine şeytan dürttü hadi çıkalım otobana deniyelim dediler. Ben elantradayım kamera elimde çekim yapıyorum.

Araçlar yine kafa kafaya gidiyordu derken arkadaş emniyet şeridine geçti (bak bak sen akıllıya bak). Emniyet şeridinde 200le gidiyoruz, iES en solda önü boş devamm... Tam 200lere geldik 1. şeritten bi BMW emniyete atlar gibi oldu, baya 30cm girdi içeri, bizde fark edince artık çok geçti hiç bişey yapamazdık. Allahtan BMW sürücüsü reflexli davranıp hemen attı kendini ordan... Biz o BMW'ye çarpsaydık bugün bu yazıyı kesin yazmıyo olurdum. 200le giderken 50-60la giden '''''BMW''''ye arkadan çarpmak nedir az çok tahmin edebiliyosunuzdur. (Emniyet kemerlerimiz takılı degildi, ne kadarda kendimizi seviyoruz)
    İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.

Ahmet Bby - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun kardeşim bizde deli kullanıyoruz ama bu kadar abartmıyoruz yanlış anlama..
    SKODA SIMPLY CLEVER

zgnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ehliyeti ilk aldıktan 3-4 ay sonra arkadaşla galeria'dan çıkıp florya tarafına gitmek için sahilden bağlandık. Bi 500 metre sonra önümde ki elemana uyuz olup tak diye direksiyonu sola kırdım. Kırış o kırış bi daha toplayamadım Rahat bi 200-300 metre 3 şeriti kapata kapata döne döne gidiyoruz amk arabada durmuyo yanımda ki arkadaşın kapısı da açıldı. bunu görünce ben dedim aha özgün y.rra yedin olm(bu arada hala dönüyoruz) şimdi çocuk düşüp ölse temiz bi 15 sene kitlerler sana. Ben daha bi yusuf oldum böyle olunca artık. Yemin ediyorum varya o an 1 saat gibiydi iki dk da herşeyi düşünmeye başladım. Bi yandan dönüyoruz, bi yandan arkadaşın kapısı açık araba hala durmuyor aq neler neler en sonunda direksiyonu mireksiyonu bıraktım amk çocuğu kendime çekiyorum düşmesin diye. Sonra arkadaş bağırdı "lan amk frene bassana" diye O anki şeyle gaza basıyodum ben ama hiç farkında değildim frene bastım döne döne patt diye bi ses geldi uçtuk sağ kaldırıma arkadaşta arabadan kadir topbaşın diktiği lalerin içine düştü

Şöyle bi sağa sola etrafa baktım kendime gelemedim arabadan çıkamıyorum trafikten geçen herkes bize bakıyor amk. Neyse uçan arkadaş geldi oturdu arabaya ne o konuşuyo ne ben konuşuyorum ikimizde şoktayız radyo dinliyoz ama bilinçli bi şekilde değil Sonra arkadaşa dedim iyi misin, cevap vermedi 2-3 dk sonra dedim arabaya baktın mı(ben hiç inmedim araçtan) varmı bişey. Bilmiyorum dedi bakmadım. Ben dedim olm kesin 2000-3000 tl gircek g.tüme annem s.kcek belamı(annemin araç) Neyse biz indik arabadan kontrol falan ediyoruz arabayı, şimdi tam hatırlamıyorum ama arka tampon iptal, arka yan göçük, arka teker içeri girmiş fln. Arkadaş "aynen güzel fiyat gircek dedi. Korkudan evi de arayamadım kaza yaptım diye kuzenimi aradım o geldi çekici mekici derken yolladık arabayı, bizde yeni yeni kendime geliyoruz. neyse kuzenin arabaya doğru gidiyoruz yine bi hareket oldu orda bu sefer 4 tane sokak köpeği bizi kovalamaya başladık amk. ayaklar göte vura vura hop diye girdik arabaya ve o unutulmaz gece öyle sonlandı

Şimdi burada böyle anlattım ama gerçekten verilmiş sadakamız varmış, çünkü çok sakat bi durumdu süratle gelen biri bize koysa muhtemelen şuan bu yazıyı yazamayacaktım. Ama böyle bi kazanın ehliyeti ilk aldğım zamanlarda olması iyi oldu diyorum çünkü o günden sonra ona göre araba sürüyorum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler