User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
28 sonuçtan 20 ile 28 arası

Konu: radar girdim mi ? şüphesi

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim merak ettiğim baska bir konu var hazır konu açılmışken sorayım.
    bazen oto yollarda görüyoruz radarları, belli mesafe uzakta ters yatmıs ölçüm yapıyor yaklasık 1-2 km ilerisinde de cevirme oluyor.
    bu ekibin çalışma sistemi nedir?
    radara girdiğinde ilerdeki ekibe plakanı anons ediyorlar oda durdurup cezanı elden veriyor bu sekildemi?
    yoksa orda radara girdiğinde ya ilerideki ekipten yada arkadan gönderiyorlar bu sekildemi.
    bir çok arkadasım ters duran radar aracından sonra olan ekibi cevrilmeden gecersen ceza gelmez girmiş olsan cezanı orda keserlerdi diyor.
    nitekim benim de yasadıklarım o yonde sehirler arası cok seyehat ettiğimden sürekli denk geliyor yüksek süratte radarı geciyorum ilerideki ekip beni cevirmesse (yogunlugundan veya farketmediğinden dolayı) arkadan ceza gelmiyor.
    bunun aslı astarı nedir tam olarak bilen var mı?
    seyahatten nefret eder hale geldim sacma sapan yollarda 80-100 bitmiyor yolculuk.

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Ome_RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim merak ettiğim baska bir konu var hazır konu açılmışken sorayım.
    bazen oto yollarda görüyoruz radarları, belli mesafe uzakta ters yatmıs ölçüm yapıyor yaklasık 1-2 km ilerisinde de cevirme oluyor.
    bu ekibin çalışma sistemi nedir?
    radara girdiğinde ilerdeki ekibe plakanı anons ediyorlar oda durdurup cezanı elden veriyor bu sekildemi?
    yoksa orda radara girdiğinde ya ilerideki ekipten yada arkadan gönderiyorlar bu sekildemi.
    bir çok arkadasım ters duran radar aracından sonra olan ekibi cevrilmeden gecersen ceza gelmez girmiş olsan cezanı orda keserlerdi diyor.
    nitekim benim de yasadıklarım o yonde sehirler arası cok seyehat ettiğimden sürekli denk geliyor yüksek süratte radarı geciyorum ilerideki ekip beni cevirmesse (yogunlugundan veya farketmediğinden dolayı) arkadan ceza gelmiyor.
    bunun aslı astarı nedir tam olarak bilen var mı?
    seyahatten nefret eder hale geldim sacma sapan yollarda 80-100 bitmiyor yolculuk.
    Ankara yolunda Yeniçağada böyle ters duran ekibi gördük frene oturduk ama gördüğümüzde 220 falandık 180 civarı sanırım geçtik önünden. 350 küsür gelmişti 3 gün sonra kimse durdurmadı bizi devamında

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ome_RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende böyle düşünenlerdendim.Sonra 80-100 sağdan tın tın gitmeye başladım arada hafif gazlıyordum sadece ve sonra uzun yolculuklarda yorulmadığımı farkettim.Birde böyle dene sıkıldığın anda 5 dakika mola ver ve tekrar geç direksiyon başına.Süratli kullanmak insanı ciddi anlamda yoruyor.Ayrıca cebine de zarar.

yagizs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gönderirler.

sinanbaysal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eski aracımda ön plaka yok iken birkaç defa hızım 130 140 gbi radar aracına yakalandım fakat ileride çevirme olmayan yerlerde arkamdan da ceza gelmemişti. Birkaç kişi arka plakadan da okur flan demişti ama okusa gelirdi herhalde.

sinanbaysal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Edit: Aracımın arka tamponu amerikan versiyondu ve biraz altta kalıp kare idi. Belki ondan da okumuyor olabilir

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Balıkesir yolundan İstanbula dönerken gidiş geliş tek yönde radardan geçtim. İleride polis komple yolu kesti önümdekine 0 yapıştım tek araba gibi gidiyordum resmen yinede aradan aldı bizi, durduran memurun öğütleri eşliğinde daha arabadan inmeden araç içinde oturan memur yazmıştı imza atmak kaldı sadece sonradan gelen cezalar genelde çevirmesizler ama garantisi yok yani çevirmeliden geçtin diye, sonradanda gelebilir. Fazla takma gelirse ödersin hatıra olur.

westalim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    KAPİŞ kelimem ciddi yanlış anlaşılmış özür diliyorum kullandgm için adm kapiş beye çıkıcak nerdeyse ama konuda gereksz oldugunu söyleyenlerede bilgi eksikliği oluşunu belirtmek isterm. egerki gelirse paylaşrm

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ankara yolunda Yeniçağada böyle ters duran ekibi gördük frene oturduk ama gördüğümüzde 220 falandık 180 civarı sanırım geçtik önünden. 350 küsür gelmişti 3 gün sonra kimse durdurmadı bizi devamında
    o zaman daha dikkatlı olmak gerek
    durum anlaşıldı bu zamana kadar gelmemiş olması sans demekki

Alıntı +soner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende böyle düşünenlerdendim.Sonra 80-100 sağdan tın tın gitmeye başladım arada hafif gazlıyordum sadece ve sonra uzun yolculuklarda yorulmadığımı farkettim.Birde böyle dene sıkıldığın anda 5 dakika mola ver ve tekrar geç direksiyon başına.Süratli kullanmak insanı ciddi anlamda yoruyor.Ayrıca cebine de zarar.
    sürekli hızlı kullanmam zaten benim sinir oldugum nokta bazı yerlerde 3 seritli yol olmasına ragmen meskun mahal mı ne zıkkımdır oyle gecmesinden dolayı hız sınırı 70 50 lere kadar düşüyor. bir defa 68 bir kerede 83 mu ne ceza yedim sinir olmamak elde değil.
    uzun yolda cruise ile 90-110 dur zaten benim hızım düşük hız yuksek müzik kesinlikle daha az yorucu ama her seferinde 40-50km 100le gidip sollama için yada bıraz hızlanmak için 130-140lara cıktıgımda radara denk geliyorum.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)