2. el sadece evo-x (onunda ss-t mr verısıyonu ) düşündüm bulamadım

buldum o an butce denk gelmedı )) --- Aldıgım fıyat uygun donanım yeterli ve en az 3-4 sene kullanıcam bmw-mercedes dıye dusunursek o kadar cok secenek varkı ıkıncı el golf r almak en mantıklısı mesela ( bana göre tabiki ) daha öncede yazdım butce 120 uzerıne cıkarırsam Sportage ıda satarım gıder s3 alırım yanına ıkıncı el dızel ufak bısı alırım ancak delilik donemlerım bıttı ))))
Neden octavia , superb modelinden berı skoda sevgımı kazandı octavıa 1.6 tdi yenı kasasını kullanmıştım guzel araçtı , sedan araçları sevıyorum işler yoluna gırdı aılemle alakalı planlarımı Çok Şükür gerçekleştirdim. Sıra bana geldi evo-x aradım bulamadım gıttım ev aldım bu seferde evo-x buldum

dedım kısmetım buymus e bıde cevremız kısıtlı sonucta Ordu dayız ,Samsundayken Bayide beyaz dızel rs yı gordum dedim ahada buldum

... Donanımı cok guzel yarıya kadar cam tavan , yarı derı ısıtmalı koltuklar , ortada ekran ,bolca özellik -fena olmayan bir ses sistemi , 4 kişi rahat rahat yayıla yayıla oturmak , dev bagaj , sadece bagaj ustu ruzgarlık itici , jantlarda çok iyi ,bilinen motor bilinen dsg , yoltutuşu nu felan bılmıyorum (yorumlar gayet olumlu) yani beklentilerimi karşılıyor . İmkanım oldukça sıfırdan şaşmam !