User Tag List

Sayfa 3/11 İlkİlk 12345 ... SonSon
192 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Egzostan ceza yemek... Komedı...

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İbnelik mi ,nerden çıktı , niye öyle düşündün ki ? Yook estagfurullah, demek istedigim, benim ses çıksın diye yapılmış bir egzozum var, benzinli sesi vs kıyas yapmak için demiyorum ama stock bir ses olmadıgı dışardan çok bariz belli oluyor bagırıyor 'yazsa ben dahil kimse savunamaz' demek istiyorum , orada ki ekip, daimi duruyor orda hatta 1-2 kadroları var, dönüyorlar. Sürekli okula ya da spor salonuna ordan geçip gidiyorum, çok girdim çevirmelerine, pazar pazar o şekilde uğraşmaları ve tavırları ilginç olmuş dedim. Neyse geçmiş olsun.
    Yanlıs anlamısım kusura bakma,bugun nevrımı dondurduler cıdden.sıkayet etsen kımse kaale almaz hakkını vermez ne boktan bı memleketteyız ya...

fa'R'uk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ehlıyetı verırım onlara arabayı sana vermem olm
    Almam artık ceza yemişsin kirlendi araba

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Subarunun orjinal kanadına takan polislerimiz varken sesin filtreden geldiğini söylemeniz şanssızlık olmuş birazcık sanki. Geçmiş olsun

Grimlord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maalesef artık sepetteki çürük elma olayına inanmıyorum,polis resmen radar için pusu kuruyor,çoğu zaman haksız yere ceza kesiyor,eskiden olaylar tatlı dille çözülürdü şimdi laf söylenmeye gelmiyor

!KO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araçta sürekli kayıtta olan kamera ile aracın 4 kenarında dışarıdan rahat ses kaydeden mikrofon lazım. Bunu bilir bunu söylerim.
    bana elektrık ıdaresınden rusvet teklıf ettıler ses kaydı aldık avukat kullanamayız karsı dava acarlar kaydettık dıye kazanırlar dedı sen dusun abı adelet sıstemını

İlker G.

dahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaşadıklarım,,,,6 7 sene önce arabayı ist aldık kaynaşlı dan girecez trafik binasınn önünde durdurup 1 saat felan bekletip 50 tl rüşvet olayı,,fuul modifiyeli aracla ulusa girdim kırmızıda trafik polisi yaya olarak önünden gecti bune bune dedi gözüm görmesin dedi, yırttık,,onlarca yunus cevirmesi oldu arabayı arayıp içine oturup arac hakkında sohbet geyik,,sabahın köründe otobüs beklerken trafik polisinin özel aracıyla durup ben şuraya gidiyom işine yararsa gel demesi,,yüksek sesle müzik dinlerken yanımda durup birz kıs olayı,,,,arkadaşın olayı cidden sinir bozucu polisin iyside var kötüsüde

oguz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İkisi abim olmak uzere yakın akraba cocukluk arkadasım vesaıre cok sayıda polısı tanırım ederım .. trafık polıslerı ayrı bı havada ayrı bı dunyada .. yaşadığım yerde cogu kısı bılır eder trafık polısı olanlarda dahıl ama en basıtınden orjınal koyu renklı ( fılm olmayan cama ceza yazmaya ugrasan eden mı dersın , spodakı gunduz ledlerıne sıs farın acık yola gıdıyosun muamelesımı dersın , sahsen polıslerı cok severım kollarım ancak trafık grubu harıc : bunlarda bı manyaklık var saygılı davran asabı davran farketmıyo , her turlu problem yasıyosun , lıseden gelenıde kolejden gelenıde unı,den gelenıde yuzde 90 aynı gozumde aynı manyaklık !
    keyfimiz paşada yok halimiz itten beter

dahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu yunuslarda da bizim gibi araba hevesi var,,belki kıskandıklarından böle yapıyolardır

gakko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öncelikle geçmiş olsun. güzelim pazar kahvaltısı keyfinizi batırmışlar resmen. ben bu
    gibi olayların özgüven yoksunu tiplerin eline güç/yetki verilmesinden kaynaklandığını
    düşünüyorum. başınıza gelen "olaya göre yetki kullanmaktansa yetkiye göre olay yaratmak"
    a mükemmel bir örnek. "madem ceza yazabiliyorum, e hadi birşeyler uydurayım da yazayım"
    olmuş. hiç tasalanmayın misli misli çıkar...

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Keske videoya alsaydin selçuk olayi.

Geçmiş olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jackie Chan'in oynadığı bir film vardı yanlış hatırlamıyorsam. Trafik polislerine uygulamalar sırasında yardım eden otomobil tamircisini canlandırıyordu. Her çevrilen arabanın altına yatıp egzost tadilatı var mı, uygunsuz bir durum var mı diye bakıyordu. Türkiye'de bir kere bile olamayacak hayal dahi edilemeyecek bir durum bence çünkü her trafik polisi minimum 10 yıllık usta edasıyla karar verebiliyor. Sen tutup da memur İİBF mezunlarına, hukuk mezunlarına, öğretmenlere atama yapamazsan, bunun yerine her sene polis kadrosuna işsiz, kabiliyetsiz, cibiliyetsiz bir grubu da mensub edersen adamlar ne yapsın? Sen adamın eline koçanı verip trafiğe uygunsuz araçların cezasını yaz diyorsun da adam bilmiyor ki neyin ney olduğunu?!?

O da verilmiş emri yerine getiriyor iki gram aklıyla.

Geçmiş olsun tüm arkadaşlarımızın dediği gibi. Yenge hanımların yanında olması hem iyi hem kötü olmuş bence; ağzınızın tadı bozulmuş tadınız kaçmış ama yenge hanımlar olmasaydı sinirlerinizi bu kadar kontrol edemeyebilirdiniz.

Bir daha yaşanmaması dileğiyle.

BurakOzdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk polis vursa bizde karşılık versek nolur?

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Geçmiş olsun kanka işin yoksa vaktin varsa çek arabayı üniveristeye yaptır güzel bi tespit ondan sonra ver mahkemeye kesin kazanırsın sonrada o polis için ayrıca dava aç ki ya atılsın yada uzaklaştırılıp sürülsün ondan sonra aklı başına gelir.

emrese - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun malesef işini düzgün yapanlar çok az kaldı bu yunuslar sanki devleti yönetiyor şerefsizler
    Bana adanada sadece cam filmi olan aracıma egsoz var diye ceza yazmaya kalktılar dişimizi göstermesek geçireceklerdi bide pişkin pişkin git istediğin yere şikayet et diyo o.ç
    İç güvenlik yasası çıksın perişan edecekler herkesi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BurakOzdemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilk polis vursa bizde karşılık versek nolur?
    Normal şartlar altında;

Sana vurma, dokunma yetkisi yoktur. Sen istemedikçe veya rıza göstermedikçe sana dokunamaz. Kaza geçirdin bilincin yerinde ise sana ilkyardım müdahalesi yapmadan önce bedenine dokunmak için iznini istemek zorunda.

Türkiye Cumhuriyeti polislerinde;
    Sen kendini savunsan da ilk vursan da sonuçta hatalı buluncaksın Dünya alem şahidin olsun memumuru taciz ettiler tahrik ettiler diyerek seni suçlu bulurlar. Yasama - Yürütme - Yargı ayrı olmayınca böyle olmakta.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yigit06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Normal şartlar altında;

Sana vurma, dokunma yetkisi yoktur. Sen istemedikçe veya rıza göstermedikçe sana dokunamaz. Kaza geçirdin bilincin yerinde ise sana ilkyardım müdahalesi yapmadan önce bedenine dokunmak için iznini istemek zorunda.

Türkiye Cumhuriyeti polislerinde;
    Sen kendini savunsan da ilk vursan da sonuçta hatalı buluncaksın Dünya alem şahidin olsun memumuru taciz ettiler tahrik ettiler diyerek seni suçlu bulurlar. Yasama - Yürütme - Yargı ayrı olmayınca böyle olmakta.
    o zaman siktir et kanka dayak yesek suç yemesek suç nasıl iş la bu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun abi,daha bu adamların yetkilerinin artması gündemde sonumuzu hayrolsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BurakOzdemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o zaman siktir et kanka dayak yesek suç yemesek suç nasıl iş la bu
    Aynen öyle O yüzden her sabah evden çıkarken diyorum ki "Allah'ım beni hayırlı insanlarla rastlaştır." İşimiz Allah'a kaldı yani

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yigit06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen öyle O yüzden her sabah evden çıkarken diyorum ki "Allah'ım beni hayırlı insanlarla rastlaştır." İşimiz Allah'a kaldı yani
    amin amin. Allah cümlemize nasip etsin

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)