User Tag List

Sayfa 4/11 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
192 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Egzostan ceza yemek... Komedı...

AhmetKadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi ay olmadı üç araba peşpeşe cenazeye gidiyoruz, polis cevirdi üçümüzde de cam filmi var. cevirdi evrakları ver, cam fılmınden işlem yapıcam ya da sok fılmlerı dedı. nasıl sokeyım burda dedim, eşim de kullanıyor yolda sıkıstırdıkları ıcın mecburen cam fılmı cektırdım dedım, ukala bı sekılde her bayan arabsına cam fılmı cektırse pıyasa da fılmsız araba kalmaz dedi, yapacak bişi yok soktursen de tekrar cekıcem , senın eşine kardesıne aynısı olsa sen napardın deyınce ın asagı ceza yazıcam dedı. cıktık arabadan gbt sorgulama yapıyor bı yandan arkadaslar cenaze var bırak gıdelım dıyor ama o kadar ukala tavır ıcınde konustu kı sızın gıbı ayar oldum ben de polise. falan filan konusurken diğeri istesem 2 dk de yazarım cezanı nıye konusuyosun dedı, o an bı atılıyodum ılerı arkadas tuttu kolumdan cenazeye gec kalıcaz dıye. devletın haksıza kuralsıza yazması ıcın elıne verdıgı makbuzu vatandasa tehdıt unsuru olarak kullanıyor. ne farkı var elınde keleşle haraç isteyen yol kesen terorıstten.

cok yakın arkadaslarım da var polis de asker de her zaman saygı duyacagım meslek grupları ama boyle yavsaklar yuzunden meslegın saygınlıgı dusuyor.

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaw bide yaninda bayan oldugu icin artisligini artiran cok eleman var... Ama dun arkadasa keske uniformani cikartsan dedim bakiyor yuzume giydiginin arkasina saklanan karakter yoksunu ezik...

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İçindeki basıtırlmış duyguları uniforması ile dısarıya vuran cokk polis var zamanında bende karsılasmıs aynı cümleleri bende kurmustum.
    nefret ettiriyosunuz kensinizden sizi seven destekleyen insanları kusturuyorsunuz senın gibi birisi yuzunden artık bende polise karsı tavırlıyım yarın bir gun pkk lılar size tas attıgında sizi savunmayacagım 1 tasta ben atacagım cunku siz bizi onlardan koruyacak yere onlardan beter sekilde davranıyosunuz diye demiştim.
    baktı bön bön ne biçim konuşuyosun sen terorist misin dedi. Artık sana karsı teroristim deyip uzaklaşmıştım.
    o anasını sevdiğim evladı da bunun üzerine arkamdan 128tl ek bir ceza daha yazmıstı.

altugkocer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    63 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Okurken bile nasıl sinirlendim ya, yerinizde olmak istemezdim cidden. Geçmiş olsun başınızın gözününzün sadakası olsun çoluk çocuklarından çıksın inşallah.

Ortalama 40 yaşını altındaki polislerde böyle bir artist tavırlar var özellikle de yunuslarda, ama emekliliği yaklaşmış babacan polisler de var az da olsa. Onlar da olmasa at hepsini çöpe

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu is sanırım büyük şehirlerde böyle.Zonguldak'ta motorlu trafik polislerinin hepsini tanırım, ceza yazmamak icin herşeyi yaparlar. Çok ciddiyim bu konuda.. ama yunuslar icin aynı seyi soyleyemeyecegim

onn_dear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi böylelerine laf anlatmaya gerek yok, kes cezanı gevezelik yapma getir arabama diyeceksin, arabanda otur bekle getirsin cezanı aç müziğini, kesicide kalk yanından git.
    History;
    1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG-Golf7 1.6TDI

dj ugurcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    egsoz kafasından bağlandığımı bilirim. geçmiş olsun

karsiyakaliozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Polis devletine hoşgeldiniz bunlar daha iyi günlerimiz .
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

mert1612 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    FN2-R

gurkanerkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zcy04 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Giydirin beyler giydirin.
    Tüm polisler aynı, tek tip çünkü. Hepsi fabrika çıkışlı aynı huylara sahipler dimi.
    Genelleme yapmaktan geri durmayın sakın hepimizi genelleyin.

Her meslekte çürük elmaların olduğu, bu tarz şeylerin meslek gruplarıyla değil insanın karakteriyle alakalı olduğuda gelmesin sakın aklınıza.

Konu sahibi abiye gelirsek, Şuan oldugum birime geçmeden önce 3 ay yunuslarda çalıştım. Yunusların içinde Rayban gözlük -1200cc motor ve karizmatik üniforma birleşince dünyayı ben yarattım modunda arkadaşlar olabiliyor haklısınız. Polis arkadaşlar bu tarz durumlarda sesin nereden geldigine değilde ne yükseklikte çıktığına bakıyorlar.
    yüksek ihtimalle sormuş olsaydınız filtrenin işlevini bile bilmiyor olduğunu görecektiniz.
    Şanssızlığınıza gelmiş anlayacağınız. Git mahkemeye ver demelerinin sebebide bu yola başvurmayacağınızı bilmelerindendir.
    Sizin meslekte çürük çok fazla malesef.

aqustic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaw bide yaninda bayan oldugu icin artisligini artiran cok eleman var... Ama dun arkadasa keske uniformani cikartsan dedim bakiyor yuzume giydiginin arkasina saklanan karakter yoksunu ezik...
    Bir insanı yanında eşi,kız arkadaşı veya herhangi bir bayan varken niye onun yanında daha fazla kabalaşır ki böyle bir polis?Terbiyesizliğin daniskası.
    Hayır adamların hitap şekli de o an daha fazla kabalaşıyor.Hani deseki "Kardeşim eksozun açık araban bagırıyor.Kusura bakma yazmak zorundayım"dese yine kabul ederim de işte böyle teröristmişsin gibi muamele yapınca insanların polise olan güveni de kalmıyor.

ido - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eskiden %5-%10 curuk varmıs sımdı maalasef ama %50 bu durum temiz olan her gecen gün azalıyor bence

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her konuda tüm polisler aynı değil diyorsunuz, sizin dediğinize göre biz cenabetiz heralde, hep böylelerine denk geliyoruz. Yoksa başka bi açıklaması yok.
    Instagram: mutusgarage

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir de üye yaşadığı sorunu yazıyor, giydirin beyler giydirin yazıyorsun. Ne yapalım, %20 işinin düzgün yapan polis için, böyle sıkıntılı bir durumda bu cezayı yazan polise şükür duası mı etsin insanlar?
    Instagram: mutusgarage

TonyMontana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gecmis olsun, bazi kendini bilmez karaktersizler maleseef cikabiliyor. Ayni durum benimde basima geldi trafikten men ettiler.
    13 Suzuki Gsx-R 600
    05 Honda S2000
    13 John Cooper Works Gp Limited Edition

Facebook & Instagram /TomayRessamoglu

jr1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BurakOzdemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilk polis vursa bizde karşılık versek nolur?
    İlk polisin vurduğunu ispat edemezsin ki adamlar sistemli çalışıyorlar olay yerinde olsada olmasada tüm arkadaşları şahit yazdırıyorlar kendilerini. Kuzenim 2-3 sene önce polis yumrukladı normalde haklı taraf biziz polis silah çekmişti. Araya tanıdıklar girdi bizden şikayetçi olmamamızı istediler sözde poliste şikayetçi olmayacaktı biz şikayeti çektik i.nenin evladı çekmedi ceza aldı kuzenim.

S.Özcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim arabamıda tam 2 saat aramıştı gıcıklık olsun diye, bende kaputa yaslandım telefonu çıkardım oyun oynadım, baktım koltuk ısıtma tuşlarıyla oynuyor dokunma bilmediğin yerlere dedim, 2 saat sonunda bıraktı.

buristyle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vay be siz nasil dayana biliyorsunuz böyle seylere aklim almiyor. Isvicrede bi polis benim arabami hic bisey yokken 2 saat aramaya kalksa veya hic birseyden ceza yazmaya kalksa, biz sikayet ede biliyoruz. Ve kontrol eden polis ispahatlamasi lazim hangi sebepten ceza yazdigini. Eger ispahatlayamazsa istifasini veriyorlar arti tazminat davasi aciliyor hakkinda. Bunlari okuduktan sonra cok sasirdim resmen türkiyede sistemin nasil karmakarisik oldugunu. Allah size sabir versin.

KOSEREN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun abi,baktın mı ne kadar yazmış?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)