bi ay olmadı üç araba peşpeşe cenazeye gidiyoruz, polis cevirdi üçümüzde de cam filmi var. cevirdi evrakları ver, cam fılmınden işlem yapıcam ya da sok fılmlerı dedı. nasıl sokeyım burda dedim, eşim de kullanıyor yolda sıkıstırdıkları ıcın mecburen cam fılmı cektırdım dedım, ukala bı sekılde her bayan arabsına cam fılmı cektırse pıyasa da fılmsız araba kalmaz dedi, yapacak bişi yok soktursen de tekrar cekıcem , senın eşine kardesıne aynısı olsa sen napardın deyınce ın asagı ceza yazıcam dedı. cıktık arabadan gbt sorgulama yapıyor bı yandan arkadaslar cenaze var bırak gıdelım dıyor ama o kadar ukala tavır ıcınde konustu kı sızın gıbı ayar oldum ben de polise. falan filan konusurken diğeri istesem 2 dk de yazarım cezanı nıye konusuyosun dedı, o an bı atılıyodum ılerı arkadas tuttu kolumdan cenazeye gec kalıcaz dıye. devletın haksıza kuralsıza yazması ıcın elıne verdıgı makbuzu vatandasa tehdıt unsuru olarak kullanıyor. ne farkı var elınde keleşle haraç isteyen yol kesen terorıstten.
cok yakın arkadaslarım da var polis de asker de her zaman saygı duyacagım meslek grupları ama boyle yavsaklar yuzunden meslegın saygınlıgı dusuyor.