User Tag List

Sayfa 10/11 İlkİlk ... 891011 SonSon
192 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: Egzostan ceza yemek... Komedı...

aslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allahtan klasik arabaya geçtim bu dertlerden kurtuldum
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

buristyle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu okuduklarimdan sonra kuran carpsin tirsmaya basladim M4le türkiyeye gelmeye temmuzda.
    4tane egsozun var diye baglamasinlar bide Yada yabanci plakali arabalari baglamaya haklari varmi ki acaba?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aRR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba öncelikle geçmiş olsun
    28 haziran gecesi 12 gibi fenerbahçede aynı olay başıma geldi trafik polisleri yolu tek şeride düşürmüş kontrol yapıyorlardı, benide durdurdular 2 memur birisi 40 birisi daha yaşlı.alkol varmı ehlıyet ruhsat vs genç olan gaza basmamı söyledi düşük devirde bastım sonra sen in aşağıya ben basıcam dedi araç r56 cooper s orta,son yok bu memur dip gaz çataraparartra sıkınca hemen indi bağlayın dedi daha ben şoku atamadan eşyalarını al dedi ne dediysem dinlemedi diğer yaşlı memurun yanına gittim ARACI BAĞLAMA CEZA YAZ GÖNDER demesine rağmen diğer memur yok yok bağlayalım sesi çok çıkıyo bide film var uğraşsın dedi zaten simsar trafik çekici hazır bekliyolar 2 dakka içinde aracı kaldırdı bile çekiciye. hayatımda ilk defa ceza yedim araç yediemine gitti trafikten men edildi. otoparkta o gece yakalanan bikaçtane daha mini vardı rocco rc vardı. sadece cüzdanı alabildim araçtan hepsi para tuzakları anlaşmalı çalışıyolar 2 gün uğraştım aracı orj haline çevirip göztepe trafik şbye gittim ordaki genç polisler çok yardımcı oldular saolsunlar sen en yawşaklara denk gelmişsin dediler iyi / kötü polis. özetle polisden soğuttular iyi niyetli olanlarda var acımayanlarda. BİMER'e şikayet ettim tavırlarından dolayı ama birşey olmadı destan gibi açıklama yazmışlar. askere gidicem diye uzatmadım sicilleri plaka vs hepsi var mahkemeye vermek en güzeli birazda onlar uğraşsın sayg
    Bu olaya çok benzeyen bir olay geldi başıma araç benim cooper s r56 beşiktaşta durdurdu arkadaş in dedi indim ehliyet ruhsat herşey kontrol edildi camlar fabrikadan siyah zaten film var dedim başladı anahtarlar camı durtuklemeye bende ittirdim napıyorsun lan sen dedim camlar orjinal bandrole bak önce dedim biz girdik birbirimize başladık bagırısmaya polis aynen şöyle dedi bu gece seninle cok ugrasıcaz yandın olum sen dedi.İçimden a.... a... kadar yolun var dedim...

Egzoza bakalım dedi orjinal tamam egzozlarım zaten bindi basladı basmaya 6.5 kadar yırtıyor kendini tabi böyle sesli gelmedi gözüne arkadasımızın aracı aldı sporta basladı bsamaya tabi mini cooperları bilenler bilir sportta öküz gibi bagırır tabi araba bagırmaya basladı indi arabadan baglayın arabyı yazın egzozdan ceza yı dedi ben başladım tabi bagırmaya baglatmam arabayı felan girdik birbirimizi tartısıyoruz.Arkadas bagladı tabi arabayı bende hemen aldım sicil numarasını gittim direk Beşiktaş Trafik sube müdürlüğü arkadaşı sikayet ettim haksiz yere baglandı aracım felan olayı hakkında zabıt tutuldu aracım 7 eminde kontrol edildi stok olduguna karar verildi sportta oldugu için baglandıgını söyledim bilerek yaptı dedim bana böyle böyle dedi dedim ama sahit olmadıgı için tabi birşey yapamadık.Taksi parası da dahil olmak üzere herşeyin faturası mevcut hala mahkemede devam ediyor bakalım ne olacak bekliyoruz.

Yani iyi polis kötü polis olayını geçtim aralarında çok fazla çürük var lisede polislik sınavın girip 2 sene de egitim alıp polis olan o genç yaşta eline 2500 lira geçen hayalinde bile göremeyecegi araçları sokakta aynı yaşında arkadaşlarda görünce vay spor gazetesi deyip küfür edip yandın olum sen deyip egosunu tatmin eden arkadaşlar la cok ugrasıcaz gibi duruyor.Haklıyken haksız yere düşmemek için sakin olmaya calısıyorum ama bi daha ki sefere aynsıı olursa snırım dalarım kafa göz

Jackie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Denk geldiğim ,halden anlayan, iyi niyetli ne kadar polis varsa hepsinden Allah razı olsun.
    Üslup bunda muhakkak etkilidir ama kimisine de ne kadar iyi konuşursan konuş laf anlatamıyosun bu da bi gerçek .
    Charged & Supercharged

aRR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    umarım mahkeme lehinize sonuçlanır, yapılabilecek birşey varken illede sikmek gerçekten çok yanlış. zehir olan 2 günüm cebimden çıkan vs bende baya baya ses vardı. modifiye tarafında bizi koruyan hiçbir madde yok polislerin tamamen o anki ruh haline kalmış yazık gerçekten. neyse bitiyo askerlik fenerde tekrar denk geliriz nasılsa

Nameless34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Seven7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi (Yanlış anlamayın forum ortamındaki samimiyete sığınarak diyorum) yanlış anlamayın ama 57 yaşındasınız bari siz böyle düşünmeyin. Bu yazdıklarınızı şuan bu hayatın farkında olmayan, hiç polisle uğraşmamış, ehliyetini almamış yeni yetmeler söylüyor. Hatta bunları söyleyen aynı kişiler polis 68' kasa Mustang'i çevirip ceza yazdığı videoda da 'Polis değil mi işte hepsi cahil bari ona yazma koskoca motor bla bla bla.' diye hayıflanmıyor mu?
    Forumda binlerce kez bu konular konuşuldu takılan parça-vergi ilişkisinin sokakta bir önemi olmadığı.
    Polis şununla uğraşacağına bununla uğraşsın diye binlerce caps yapıldı, ne yapsın bordo bereliler mi çevirsin bizi yoksa trafik polisi mi çatışmaya gitsin?

Evet bir çok yanlış var bu trafikte kurallarında da, her kuralda olduğu gibi, ama bazı şeyleri yaparken dezavantajlarını göze alarak yapıyorsun mecburen. Aracına egzoz takıp da polis çevirince bağırıp çağıranları hiç anlamıyorum.
    Alıntı yanlış oldu sanırım ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her önüne geleni polis yapıyorlar.Ben üniversite sınavına hazırlanırken durumu kötü olan arkadaşlarımın hepsi polis olma derdindeydi..Oo 3binlira maaş var kanka çok iyi diye geziyorlardı ortada.Sonuçta böyle olunca hepsi girdi tabi.Mahalle arasında ki it çakal polis oldu..Beline silahı da verince aslan kesiliyor hepsi..Devlet ilginçtir gecesini gündüzüne katan akademiye girmek için can atan, dereceyle giren öğrencileri de mezun etmiyor.Paralel, cemaat diye.. Zeki insan işlerine yaramıyor sanırım..Ben akademiyi 4 puanla kaçırdım, eğer kaçırmayıp girseydim şu an mezun olamayacaktım..Allah baştakilere akıl fikir versin..

Tabi ki tüm teşkilatı genellemiyorum ama çoğu böyle.Özellikle gençler.Ben mesleğe yıllarını vermiş insanlardan hiç bir şey görmedim, ne çektiysem şu yeni yetme çakallardan çektim..

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Havaalanında korna çaldım diye ceza kesmişti bitanesi, cezayı yırtıp önüne atmıştım. O gün bugün ceza konusunda hiç muhatap olmam taviz vermem.

En başta kolay gelsin derim, güzel güzel konuşurum baktım itin köpeğin teki sonra haddini bildiririm.

Hele bir de bizden 15 yaş küçük -bebe- olup kardeşim falan diye konuşan olursa direk kimlikteki yaşımı görmedin sanırım falan diyorum özür diliyorlar.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Muharrem C.80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı halilcakir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Diğerinde ise ferrariye motoru arkaya almışsın diyebilecek kadar cahilide olabiliyor diyorum.
    Buna inanırım.

Kazlıçeşme sahilde çevirmede bağlama günü düzenlemişlerdi bir seferinde. Ben kitapçık araçta gezdiğim için aracın fabrika çıkışı olduğuna inandırdım çoğunluğu. Diğer hevsliler çıkaramayınca birşey benden gittiler yanımızdan. Bitanesi atladı yola Mat siyah bir 997 yi durdurdu, evrakalrını aldı işlem var arabada dedi ve geçti önüne aç kaputu dedi. Aracın sahibiyle gözgöze geldik, daha sonra memura onun motoru orda değil arkada dedim, bozuntuya vermeden arkasına gitti birkaç meslektasında da bir alaycı tebessüm oluştu. Nitekim motorun yerini bildiklerinden değilde, elemanın düştüğü hale gülmüşlerdi.

blow07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Muharrem C.80 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Buna inanırım.

Kazlıçeşme sahilde çevirmede bağlama günü düzenlemişlerdi bir seferinde. Ben kitapçık araçta gezdiğim için aracın fabrika çıkışı olduğuna inandırdım çoğunluğu. Diğer hevsliler çıkaramayınca birşey benden gittiler yanımızdan. Bitanesi atladı yola Mat siyah bir 997 yi durdurdu, evrakalrını aldı işlem var arabada dedi ve geçti önüne aç kaputu dedi. Aracın sahibiyle gözgöze geldik, daha sonra memura onun motoru orda değil arkada dedim, bozuntuya vermeden arkasına gitti birkaç meslektasında da bir alaycı tebessüm oluştu. Nitekim motorun yerini bildiklerinden değilde, elemanın düştüğü hale gülmüşlerdi.
    Hem cahiller hem de Trafik polisliği yapıyorlar. Allah Islah etsin böylelerini. Zamanında Trafik polisi olma hayalleri kurarken mülakatta yok sebepten beni eledikleri zaman ilk laneti etmiştim. Ama yeri geliyor iyi ki elenmişim diye bazen kendi kendimi avutuyorum.

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ismailozkan01

Bu db degerleri kac k devirde ? + 150kw den buyuk bircok hacimli arac stock egzoz ile 86db fln cikartiyo ortalama mevzuat nasi isliyo o zaman ??

+ olarak 150kw tan dusuk olupta 80ustu ses cikartan araclarda var...
    - K -

________
    Dr.Ecu

dj_batukaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu ve benzeri olaylarda en basit çözümlerden birisi Mutlaka yanınızdaki biri elindeki telefonun kamerasını açıp kayıda başlasın. Bundan sonraki cevaplar öyle ben yazarım sende itiraz et şeklinde olmuyor...

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Koray capsman roccosifredi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaş forumdaki polisler iyi, polis arkadaşlarım iyi, dükkana gelen çay kahve sohbet abilerimiz iyi. Peki bu kötü polisler kim??

Sene 2008 evim rampada.Aracı park etmek için arkasını soktum önü için manevra yapıcam. Oda ne yukarıda eski bi araba durdu. Birden çat diye bir metal kopma sesi.
    Uzatmadan sonuca gideyim... kaskom olduğu için suçunu itiraf eden sürücüye değil de bana ceza yazılması. Memurun yerini bulup yakasına yapışmamız ve ben tamircimiyim diyen polis amca. Usta geldi ve belki bir saat amcamın önünde tamirat yaptılar. Şimdi niye ben yüksek kasko fiyatı ve sigorta yatırmak zorundayım? İşini tam yapmayan polis sadece sinirlerimize değil cebimize de zarar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fa'R'uk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaş kısmında 57 yazıyor ama kusura bakmayın o yaşın cevabı değil bu yazdığın egsoza ceza yazan trafik polisi, yani branşı sadece trafik bunlar gidip te işsizliğe mi çare bulacak, terörü mü bitirecek Narkotik gibi operasyon mu yapacak?
    Öncelikle Kurum yada kuruluşlara EŞİTLİK ve ADLET ilkelerene baz alıp açıklamalarım olmuştur ve herhangi bir şekilde söylemlerimde hukuksal açıdan bir uygunsuzluk yoktur.

Gelelim sizin sıkıntınıza hangi hak ve hizmete mensuben bu durumu kişiselleştirip '' Yaş kısmında 57 yazıyor ama kusura bakmayın o yaşın cevabı değil bu'' diyerek tarafıma bu şekilde bir açıklamanız oldu düşünce özgürlüğünün olduğu Hukuk devletinde sizden izinmi alıcaktım yazdıklarım konusunda ? yasal haklarımı bilen bir birey olarak önce yazdığım iletideki ince nüansı anlayamamanız bana normal geldi kendinizi ne şekilde geliştirdiğiniz belli ek olarak üzerine alınmanızda manidar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ek olarakta belirtmek isterimki İl Emniyet Müdürü olan bir aileden geliyorum ve ailesel olarak ne sıkıntılar var neler yaşanıyor yakınen bilenlerdenim Devletin kolluk güçlerine GÜVENİMİZ HERDAİM TAMDIR birkaç kendiniz bilmez kişi yüzünden Tüm kolluk güçleri meshul tutulamaz tutan kişiler varsada o onların AYIBIDIR .

Saygılar.

blackeagle3434 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun o durumu biliyorum. Hakkaten sıkıntı

Bu Modifiye kulübü ne oldu bi gelişme vs yok mu nasıl arayacaz hakkımızı

ismailozkan_01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu değerler hareket halindeki araçlar için , yani her hangi devir aralığındaki aracın en üst sınırı , ekler kısımında ölçüm değerlerinde de duran araç ve hareket halindeki araç (herhangi bir devir bandı) için ölçüm değerleri yazılır saygılar...

ismailozkan_01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mr.K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ismailozkan01

Bu db degerleri kac k devirde ? + 150kw den buyuk bircok hacimli arac stock egzoz ile 86db fln cikartiyo ortalama mevzuat nasi isliyo o zaman ??

+ olarak 150kw tan dusuk olupta 80ustu ses cikartan araclarda var...
    bu değerler hareket halindeki araçlar için , yani her hangi devir aralığındaki aracın en üst sınırı , ekler kısımında ölçüm değerlerinde de duran araç ve hareket halindeki araç (herhangi bir devir bandı) için ölçüm değerleri yazılır saygılar...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)