ok beyler. benim gözlerde bozukluk var zatendereceye girenlerden berkle löv'ü gıdığından öpüyorum AGA'ma selam ediyorum
![]()
ok beyler. benim gözlerde bozukluk var zatendereceye girenlerden berkle löv'ü gıdığından öpüyorum AGA'ma selam ediyorum
![]()
Öğe hep araçlar mı olacak?
evet hep araçlar olmasın her ay bi tema belirlensin ve herkes arşivindekileri değilde bunları cekmek için emek versin. Daha güzel olacağını düşünüyorum
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
Bence marka teması yapılsın
neticede burası otomobil forumu, farklı konular ilgi çekmeyebilir.
'06 Honda Civic Turbo'12 Mini Cooper S Roadster
'02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
'03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord
öle olcaksada cok egzotik şeler olmasınŞimdi şelbi kobra aramayalım sağda solda
![]()
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
İlk üçü ve yarışmaya katılan diğer tüm arkadaşları tebrik ederim. İçlerinde gerçekten çok iyi fotoğraflar var. Bu yarışmanın ayda bir yapılması bence iyi olur. Fikir babası serencebey'e de teşekkürler![]()
Loading World's Best Magazine...
DElikanlı gibi çeksin ister sepia ister black-white ne çektiyse o olsun daha iyi değil mi ?
Shop market falan gitmesin işin içine bences.
Contrast falan olmasın ama iyi çekiyorsa zaten ışınığı ayarlar bence çuta yukarıda olsun ki gelişelim![]()
Desteklerınız ıcın cok tesekkur ederım arkadaslar.
Degisik degisik temalar tabıkı olucak marka teması, doga teması, farklı farklı seyler var aklımızda acıkcası ama dedigim gibi ilk temayı arabalar dıye tutarak nabzı yokladık bırazda
Kurallara ise, temalara gore kıstlama getırmeyı dusunuyoruz. Bir dahaki sefere eminim hersey daha guzel yerine oturucak. Oy veren arkadaslardan belirttigimiz kurallar dısına cıkanların oylarını iptal ettik. Bu yarısma eminim zamanla rayına tam olarka oturucak sonucta bizim icin yapıyoruz. Arkadas dayanışması degilde gozlerin gorduklerıne oy verılecegıne bır sonrakı seferde daha cok ınanıyoruz.
PS: Birkez daha herkese destekleri icin cok ama cok tesekkur ederim![]()
KA Style
PS kullananlar delikanlı değil yani...
hmmm ilginç yaklaşım...
PS fotografın makyajıdır arkadaslar. Kımseye, ozellıkle bu ısın ıcınde olanlara kullanma dıyemezsın
Cunku ceken kişi sonrasınıda dusunur PSte surasına sunu yaparım diyerek. Ondan bu kuralı acıkcası Kaldırmayı dusunmuyorum ama PSte de daha onceden Berk007 arkadasımızın belırttıgı gıbı DigiPS e girmeden izin verilebilir diye dusunuyorum.
KA Style
BENCE önemli olan kadraja neler alınmış, araba hangi açıdan çekilmiş vs. ışığı ps ile azaltsak yada çoğaltsak nolur ki? Fotoda olmayan birşeyi sonradan eklesek neyse de. buarada marka kısıtlaması fikri bence de güzel.
Herkese tebrikler.
Diyemezsin tabiki ama kural olursa el mahkum neyse siz bilrsiniz.
Çıta yukarıda oldukça bizimde kendimiz geliştirmemize neder olur diye düşündüm
Az rütüşlü neden olmasın. Amacım polemik yaratmak değildi belirteyim
Saygılar sevgiler Erel HÜKEREK![]()
benim de demek istediğim bu yarışmada uçuk bir PS yoktu ki kimsenin fotoğrafında.
herkes çektiğini koysun diyorsanız, sen diyelim ki compact makina ile çektin atıyorum olympus ile, ben geldim canon eos5d ile çekilmiş fotoğraf ekledim. sence eşit olacak mı
yarışmaya katılan herkes aynı kategoride makina kullansa eywallah, herkes hiç oynamadan koysun ama herkesin fotoğraf makinası farklı sınıflarda.
compact kullanan adam kafadan SLR kullananın yanında malup başlıyor (aynı fotoğraf bilgisine sahip iki kişi olarak ele alırsak)
o yüzden PS ile ufak rötuşlar bence olmalı.
zaten benim neredeyse PSsiz fotoğrafım yok gibi birşey![]()
Şİmdi doğruyu söylemek gerekirse
O açıdan bakmamıştımo konuda haklısın yani hak veriyorum.
Evet senin fotoğrafların PS siz yok benimde dikkatimi çekmişti.
Onlarda da güzellik verenler var. Bazıları biraz fazla bazıalrı tam kıvanmında, güzellik katıyor.
Tamam sustum sözümü geri alıyorum bu arada![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)