Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
tebrikler.. bnm fikrim bir sonrakinde görmediğimiz fotoğraflar, yeni çekilmiş fotolar olursa çok daha mantıklı ve heyecnlı olur.
Sakin güç...
derece alan arkadasları tebrik ederim.
OEM+
Dereceye giren arkadaşları çok tebrik ediorum.Yarışmaya katılan arkadaşların da ellerine sağlık.Walla Burak başka temalı yarışmalarda beklioruz.Bencede gzl oldu bu yarışma.Ama Bi dahakine ilk 5 seçilsin.Puanlamada 10 üzerinden olabilir die düşünüorum.Tabii dier arkadaşlar ne der bilemem.
[SIGPIC][/SIGPIC]
butun yarısmacıların emeklerıne saglık.ben oy kullanmadım ama kullansaydım 1 aga 2 low rıder dıyecektım yanı sıralama degısmezdı gıbıbence bu yarısma sureklı yapılmalı cok guzel kareler cıkıyor ortaya.buragım senınde emeklerıne saglık boyle guzel bır yarısma duzenledıgın ıcın.
shop olayı olmasın komik olmuş..Gördüğüm ve gözlemlediğim kadarıyla kimsenin fotoğrafında sonradan eklenmiş veya orjinalinde olmayan bişey yok.. + Eğer orjinal fotoğrafları makineden çıktığı gibi koyucaksak manuel makinelerle çekim yapıp diaları taratalım. Niye dijital makine kullanıyoruz ki ?
Tebrikler arkadaslar![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
ben fake uyelik var demedim Tugral ..
uyelikler normal acilmis fake karakterler degil ama en son attiklari mesajlar 1 2 3 ay oncesine dayaniyor . sirf bu yarisma icin girip post atip cikan insanlar mevcut , bukadar oy icin link dagitmaya gerek yok . bunun sonunda bir odulde yok . hak eden kazanir .
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)