User Tag List

Sayfa 7/10 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
177 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: En hızlı stok2.0 LT atmosferik araç hangisidir?

ilkerist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    200'den sonra ki s2k hızlanmasını bilmeyen tente falan fılan der.

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı burakgunay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sadece meraktan soruyorum, 4age blacktop atmo makinalı bi 101 projesi kaça çıkar abi? ama coilli vs yürüyeni freni düzgün olucak diyelim.
    ya da değer mi diyeyim, onun yerine b18li ek civic tercih sebebi olmalı mı mesela?
    Ya şöyle diyeyim, dünyanın her yerinde -belki tayland, malezya hariç- Honda daha uyguna mal olur, parça çoğunluğundan dolayı. Arada ismini verdiğim ülkelerde de Toyota aşırı derecede.

Özete gelirsek, araba haricinde, c160-12C şanzımanlı BZR den çıkma 4age BT güzeldir, ama borazanlar açıkta olacak, Toda komple egzoz, 300+ egzantrikler falan olucak, coili gergisi freni olmazsa olmaz..

30 bin civarı harcarsın en kötü şartlarda arabanın üzerine herşeyi ile.. Ama ses

https://www.youtube.com/watch?v=_5SHW1ykL_4

Alıntı Kakus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şöyle bir şey diyorsun yani? : )

http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/39238-ae101_corolla_total_rebuild_4age_frankenstein.html

Ya bu arada Levo; konu Toyota olunca nasıl veriyorsun küsküyü... Çılgınsın.
    Huyumuz kurusun, eskisi kadar sıcak değilim markaya ama bakma hatırası var...
    Batu'nun arabaya tüpü taktılar vuruyorlardır kırbacı Adam VAKVAKcı oldu , görmeyeli 2 sene olucak..

burakgunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya şöyle diyeyim, dünyanın her yerinde -belki tayland, malezya hariç- Honda daha uyguna mal olur, parça çoğunluğundan dolayı. Arada ismini verdiğim ülkelerde de Toyota aşırı derecede.

Özete gelirsek, araba haricinde, c160-12C şanzımanlı BZR den çıkma 4age BT güzeldir, ama borazanlar açıkta olacak, Toda komple egzoz, 300+ egzantrikler falan olucak, coili gergisi freni olmazsa olmaz..

30 bin civarı harcarsın en kötü şartlarda arabanın üzerine herşeyi ile.. Ama ses

https://www.youtube.com/watch?v=_5SHW1ykL_4

Huyumuz kurusun, eskisi kadar sıcak değilim markaya ama bakma hatırası var...
    Batu'nun arabaya tüpü taktılar vuruyorlardır kırbacı Adam VAKVAKcı oldu , görmeyeli 2 sene olucak..
    senle bigün oturup konuşalım abi, sadece toyota için değil genel olarak öğrenecegim şeyler var kafalarımız yaklaşık aynı. old is cool ama mk1 golf gibi old lar değil 86 ya da celica supralar gibi old lar.
    Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vazeline de zam yaparlar mı acaba seçimden sonra?Yapacaklarsa şimdiden alalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamam beyler adam öldü, vurmayın artık.
    Tartışınca bilgi alışverişi olur burada vurdu öldü diye bir şey yok bu gün yeni bir şey öğrendim s2000 seri üretimde en hızlı atmo mesela

Sadık abi diğer konuyuda aç azçık da orada da tartışak yemin ediyorum gün geçmiyor

Kakus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tayfun.O Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tartışınca bilgi alışverişi olur burada vurdu öldü diye bir şey yok bu gün yeni bir şey öğrendim s2000 seri üretimde en hızlı atmo mesela

Sadık abi diğer konuyuda aç azçık da orada da tartışak yemin ediyorum gün geçmiyor
    Haklısın kankacım; kusura bakma şimdi tekrar bakınca benim de gözüme hoş görünmedi. Lâkırdı etmekti maksadım; kırdıysam da özür dilerim.
    K.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    senle bigün oturup konuşalım abi, sadece toyota için değil genel olarak öğrenecegim şeyler var kafalarımız yaklaşık aynı. old is cool ama mk1 golf gibi old lar değil 86 ya da celica supralar gibi old lar.
    Şöyle diyeyim, kendinden yaşlı araba almayacaksın

old is cool but new is fast & reliable durumu var bide.. yeni yenidir ae101 i 50 bine mal etmenin anlamı yok bence orta halli bütçeye sahip insanlar için

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Haklısın kankacım; kusura bakma şimdi tekrar bakınca benim de gözüme hoş görünmedi. Lâkırdı etmekti maksadım; kırdıysam da özür dilerim.
    Yok abi kolay kolay kırılmam ben daha sert vurmalısınız

LnchCntrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi s2K gider uzun kısa farketmeeez. en hızlı atmo 2.0 sanırım o ve o kalacak..

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

old is cool but new is fast & reliable durumu var bide.. yeni yenidir ae101 i 50 bine mal etmenin anlamı yok bence orta halli bütçeye sahip insanlar için
    ona katılmıyorum ne varsa eskilerde var.. eski araçlardaki malzeme kalitesi ham madde kalitesi tarz duruş ve o zamanların araba üretilirken düşünce yapısı ile üretilen arabalar bam başka..

yeni nesil araçlar soğuk tek düze hepsi birbirine benziyor malzeme hammade kalitesi ucuz ama dayanıklı.. misal eski araçlarda adamlar ahşap deri maun v.b kullanmışlar yeni nesil araçlar alayına plastik sadece plastiklerde touch and feel olayı var yani ahşap görüntüsü maun görüntüzü v.b var bakıyorsun dokunuyorsun sana ahşap hissi veriyor ama aslında bildiğin plastik..

eski nesil araçlarda bence bir ruh karakter var yenilerde teknoloji olsada o teknoloji aracın ruhunu karakterini almış götürmüş artık nerdeyse şöföre bile gerek yok..

o yüzden değilmi zaten gencecik çocuklar bile artık eski araçları alıp restore ediyorlar eskiden restorasyon deyince yaşlı ihtiyar emekli olmuş sıkıntıdan bu işlere girmiş insanlar akla gelirdi şimdi 18-19 yaşında gencecik çocuklar eski araçları alıp restore edip biniyorlar .
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

burakgunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

abi 101e 50 lira tabi ki abartı, ama aşık eder adamı. 100 liralık passata binen adamın agzını açık bıraktırır. adamı fotoğrafçı eder çıkartır
    bu diger markalar için de öyle, 190e mesela, üstüne harcasan o da aynı şekilde. ama tabi japonlar farklı kalbimde. b18li crx ve blacktoplu 101 kalbimde. İkisine de aynı kombinleri yapıcam hepsi kafamda
    Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vazeline de zam yaparlar mı acaba seçimden sonra?Yapacaklarsa şimdiden alalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Abi restore işi başka yukarda da yazdım, bizim gibi gelir düzeyi belli yani orta halli insanlar için eski araba toplamak işi, hele böyle 15 liralık arabaya 30-35 lira daha üzerine koyma işi bence fazla lüks.. Yeni araç almaktan daha lüks yani.. Eskiye ne kadar bakarsan bak, adı üzerinde eski. Tamam hissiyat, üretim kalitesi (malzeme değil, ki kompakt sınıfta malzeme kalitesinde çıta çok yükseldi 20 yıl hatta 10 yıl önceyle kıyaslarsak) ruh olayı kalmadı o konuda hemfikiriz.. Ama gün şartları bunu gerektiriyorsa uyum sağlamak zorundasın bi şekilde kenarından tutup..

Örnek veriyorum sen gidipte 2006 Sonata'yı verip, 93 Sonata alır mısın en basiti ha 1m TL hesabımda durur öylece, yeri belli olmaz evim barkım hazır durumum iyi olur, o zaman değil 50, 250 de harcarım ama memur çocuuuyuz abi biz şans oyunlarından para tutmadıktan sonra çok çok zor kısacası, hayallerde kalır.

15 e ae101 alıp, 50 mal etmek var.. 40 liraya auris alıp 10 bin liraya bemani kompressor kit takıp daha güçlü daha torklu daha güvenli daha iyi yol tutan daha konforlu bir arabaya binmek var yani Toyota'dan yola çıkarsak

"valvematic 1.6 lara da bemani kompressor bolt on olup 220 hp civarı güç ile 300nm civarı tork getiriyor"

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    dediğim değicek araba zaten değmiycek araba ile uğraşılmaz. yani klasik değeri olan yada elit bir değeri olan araçlar.. yoksa her eski araççla tabiki uğraşılmaz.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi restore işi başka yukarda da yazdım, bizim gibi gelir düzeyi belli yani orta halli insanlar için eski araba toplamak işi, hele böyle 15 liralık arabaya 30-35 lira daha üzerine koyma işi bence fazla lüks.. Yeni araç almaktan daha lüks yani.. Eskiye ne kadar bakarsan bak, adı üzerinde eski. Tamam hissiyat, üretim kalitesi (malzeme değil, ki kompakt sınıfta malzeme kalitesinde çıta çok yükseldi 20 yıl hatta 10 yıl önceyle kıyaslarsak) ruh olayı kalmadı o konuda hemfikiriz.. Ama gün şartları bunu gerektiriyorsa uyum sağlamak zorundasın bi şekilde kenarından tutup..

Örnek veriyorum sen gidipte 2006 Sonata'yı verip, 93 Sonata alır mısın en basiti ha 1m TL hesabımda durur öylece, yeri belli olmaz evim barkım hazır durumum iyi olur, o zaman değil 50, 250 de harcarım ama memur çocuuuyuz abi biz şans oyunlarından para tutmadıktan sonra çok çok zor kısacası, hayallerde kalır.

15 e ae101 alıp, 50 mal etmek var.. 40 liraya auris alıp 10 bin liraya bemani kompressor kit takıp daha güçlü daha torklu daha güvenli daha iyi yol tutan daha konforlu bir arabaya binmek var yani Toyota'dan yola çıkarsak

"valvematic 1.6 lara da bemani kompressor bolt on olup 220 hp civarı güç ile 300nm civarı tork getiriyor"
    Dediklerinde haklısın abi ama 90 ların arabaları bir başka ya temiz alıcaksın saklıcaksın üstüne bir şey koymicaksın orj durcak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    66 mustang, shelby 500, w108 falan olur anca restorasyonu haketcek araba da benim gözümde aynı şeyi söyledik aslında

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    eski olup klasik değeri olan araçlar yada pazarda değeri olan araçlar restorasyondan sonrada yapılan emeklerin karşılığınıda pazarda müşteri bularak alabiliyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Şuraya bir açıklık getireyim Restore denilen olay aracın ilk günkü kondisyonuna getirmek. Burda bahsedilen şu aracı alıcaksın şu motoru takıcaksın falan restore değil modifiyedir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı B16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şuraya bir açıklık getireyim Restore denilen olay aracın ilk günkü kondisyonuna getirmek. Burda bahsedilen şu aracı alıcaksın şu motoru takıcaksın falan restore değil modifiyedir.
    Ben garajda araba saklamayı sevmiyorum, binicem üstüne vurucam kırbacı, senede 10 bin km civarı yapmazsam rahat uyuyamam.. O yüzden yeni mantıklı bana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ben garajda araba saklamayı sevmiyorum, binicem üstüne vurucam kırbacı, senede 10 bin km civarı yapmazsam rahat uyuyamam.. O yüzden yeni mantıklı bana
    http://www.klasikotomobil.org/

Seni buraya alalım
    Sene de 2-3 ralli oluyor o km'yi rahat rahat çıkartırsın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    restore olan araçlada vurursun kırbacı vurursun kırbacı asfalt ağlar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)