User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
65 sonuçtan 58 ile 65 arası

Konu: Alt komsunun gunduz saatlerinde cocuk sesinden rahatsiz olmasi ve tacizi

aqustic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benzer problem bende devar.
    Üst katımda afacan bir çocuk var.Sürekli evin içinde akşam saat 7-10 arası koşuyor.Hopluyo zıplıyor.Sonra uyuyor.
    Yan dairemdeki komşuda kuaför.Akşam saat 10 gibi geliyor.Adamın bir de golden cinsi çok sevimli köpegi var.Akşam köpekle birlikte geliyorlar eve ve saat 10'dan sonra da yan odadan köpegin sesleri hoplayıp zıplama sesleri de geliyor da şimdilik idare ediyorum.

burakgunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zemin yalıtımı mantıklı, alternatif olarak yavruya şu ev patikleri gibi böyle pandif mi diyolar nedir, pamuk falan var sanırım içinde istedigi kadar hoplasın zıplasın ses çıkmıyor, öyle bişey giydirilebilir.
    Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vazeline de zam yaparlar mı acaba seçimden sonra?Yapacaklarsa şimdiden alalım

Utku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla kimse kusura bakmasın ben çocukken alttan şikayete geldilermi babam sağdan tokadı bir asılırdı bırak 10 dk yı 10 saat odadan yataktan çıkamazdım.Gelişimimide etkilemedi çok şükür elimiz ayağmız tutuyor azımız kayık değil iş güç sahibiyiz.Benimde 4 tane yeğenim var ablamın 3 çocuğu erkek eniştemle ağızlarını açamıyolar koşturuyolar tablet di pc di ne eve gelen misafiri tanıyolar ne bir söz söyleyebiliyosun neymiş çocuk gelişimiymiş.dayımın kızı var 5 yaşında toptan tüfekten başka oyuncağı yok eller cepte erkek fatma sert yetişiyor fakat hepsinden daha akıllı uslu zehir gibi.
    Vorsprung Durch Technik

Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Benim iki canavarım var kızım 5 yaşında oğlum iki yaşında daha önce benimde komşularım şikayet ettiler.
    Çocuklarıma daha az ses çıkarmaları gerektiğini bi şekilde öğrettim.
    Şimdi yeni ev aldım giriş kat altta depolar var hiç ağzımı açmıyorum koşma zıplama gürültü vs. gırla onlar büyüyene kadarda satmam bu evi
    Çocuklu aileler özgür çocuk yetiştirme derdindelerse ya müstakil ya giriş katta oturacaklar olmuyorsa toplu yaşamanın kurallarına uyacaklar çare yok.
    Kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok.
    Ha üst komşumun da iki çocuğu var gürültü yapıyorlar ama çıkıp şikayetçi olmadım hiç karşılıklı anlayışta önemli
    Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu

aqustic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi de şöyle bi olay var.
    Yakın arkadaşımın 2 tane çocugu var.Çocuklardan biri çok yaramaz.Evdekilere rahat vermedigi gibi apartmanda da sesler çıkarıyor.
    Çocuk sesini kessin diye çocuga tablet aldılar.Çocuk günün büyük bir kısmını tablet oynayarak geçiriyor.Ve bu şekılde çocugun eline tablet verip çocugu susturmaya çalışan çok aile var da bana göre bu işin çözümü tabletmiş,evde değiştirmekmiş falan degil.Tablet zaten çocugunu gelişimini olumsuz etkileyecek düşüncesindeyim .Çocugu alıp gezdirmek gerekiyor.
    Çok farklı bi nesil yetişiyor.Eskisi gibi top oynayan çocuklar falan kalmadı.

ronay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biz bu konuda şanslıydık evlerimizin önünde boş arsalar ağaçlılar bahçeler vardı sabah çıkar akşama kadar oynardık

Ne yazıkki yeni nesil bu konuda çok şansız mahalle arasında oturuyorum 13 aylık bi kızım var akşama kadar evde haftada 1 gün iznim var ve artık ona ayırıyorum sadece onun mutlu olması için hatta bu aralar hanımla kara kara düşünüyoruz nereye götürsek nerde daha rahat hisseder kendini die malesef istisnalar hariç soluğu şu aptal AVM lerde alıyoruz.

dedim ya akşama kadar evde tabiki yaramazlık yapıcak çocuk bu robot değil düğmesine basınca suscak hali yok bu konularda anlayış çok önemli karşılıklı anlayış olmadıktan sonra onlar sizin vc deki sifon sesinden bile rahatsız olur.
    Otomobil Yakıt Katkıları

Vpracing-torco-prooctane

https://instagram.com/fuelronay

Muharrem C.80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim üst katımda bekar 40lı yaşlarda bir kadın oturuyor. Alt katımda da 50li yaşlarda bekar bir kadın. Müzik sesine arkadaşlarla iskambil, xbox vs sırasındaki seslere laf etmiyorlar, ama mutelif aktivitelerimde çok rahatsız ediyorlar ikiside o odayı oturma odası olarak kullanıyor anladığım kadarıyla ancak ben yatak odası olarak kullanıyorum. alttaki kalorifer borusuna vuruyor o esnalarda üstteki yere sert bir cisimle vuruyor Çok umursamıyorum keza. Bende onların gün gürültülerini ve alttaki karının gece tv açık uyumasına, üsttekininde takunyamıdır nedir bilmediğim bir tahta terlikle evini devamlı tavaf etmesine laf etmiyorum. Dısarda karsılasıncada yargılayıcı bakışlar atıyoruz birbirlerimize öyle yaşayıp gidiyoruz bikaç yıldır. Şimdilik bişey yok.

canozgur106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anlayış en iyi çözüm olucaktır arkadaşların yazdıkları göz önünde bulundurulunca..
    ALLAH VAR GAM YOK..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)