Satışda,bakımda megane insanı mutlu ederi diye düşünüyorum kaldı ki bi jant bi yayla çok hoş olabiliyor ben olsam megane alırdım.
Kısa dönem kullanılıp satılacağı için megane diyorum ben,o fiyatlara var mı bilmiyorum ama gt line olursa gayet keyifli olur bence.
o paralar dizel tek kapı megane en iyisi.Artıları yakıtı,servisi, ikinci eli, donanımı, konforu, geniş iç hacmi
kısa dönemde satmayı planladığınızı belirttiğiniz için mitonun 2.elinin o kadar da hızlı olmayacağını öngördüğümden ötürü, belirttiğiniz iki seçenek arasında meggy coupe dci bence daha mantıklı...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
Pro ceed ds3 den daha kaliteli ve donanımlı benceama eski kasasının tipini çok beğenmiyorum. Ds3 dışardan inanılmaz güzel
ama dizelde güç olarak ceed açık ara üstün.
her ikisinide kısa süreli kullandım tercihim megane olurdu.. mito dar basık ve klostrofobik ayrıca çok sert.. dci ile multijet zaten kendini ispatlamış motorlar..
Tango-1 never dies.
Aynen ben de öyle düşünüyordum ama sert olması düşündürüyor eski corsa jant yay yüzünden belimi sakatlama noktasına getiriyordu bi daha o ise girmem konfor şart su an megane agir basıyor yorumlara gore zaten cok binmem 6-7 ay sonra krediyle daha iyi birşeyler alırım diye düşünmekteym
Konfor istiyorsan Megane coupe daha iyi tercih. İçi geniş ve mitoya göre daha ferah kesinlikle. Standart hali ile oldukça konforlu, yol tutuşu da espsiz de espli de oldukça tutarlı bence. Özellikle düşük km'li bulabileceğin benzinlilerin fiyatı da oldukça uygun. Dizel olacaksa zaten 1.5 dci kendini kanıtladı, çıtır yazılımla oldukça keyifli araç olur.
Hayırlısı olsun şimdiden.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)