Bakın çok enteresan, 1071'de bu topraklara girdiğimizde de yoktu elektrik..
Olur böyle şeyler, watt'ın fıtratında yok olmak var
Bakın çok enteresan, 1071'de bu topraklara girdiğimizde de yoktu elektrik..
Olur böyle şeyler, watt'ın fıtratında yok olmak var
Hala evinde elektrikler olmayan ev varsa bu benim ayıbım değil bu 1
2.si 99depreminde bile ara ara ufak kesintiler oluyordu o da güvenlik amaçlı idi veya calışma yapilan(enkaz) kseiyolardi
3.su Türkiye genelinden bahsediyoruz ama siz sanırım avusturya da falan yasıyorsunuz çok normal gelmiş size.
Aramızdaki yas farkından olsa gerek daha fazla aynı dakika da 3buyuk sehirde kesilmiş demek ki biz bilemedik göremedik,duymamadık..
Rahat ol bunlar Türkiye'nin fıtratında var![]()
- K -
________
Dr.Ecu
Elektrikten etkilenmedik pek ama telefonlar iptal. Ne yoğun gündem var kesin hastanedeki ***** olay yüzünden.
valla Revolution ı yaşamaya başlıyoruz diye düşünürkene elektrik geldi taş devrini yaşadık ya la bugün![]()
Ulan saatlerdir elektrik yok yeni geldi, dolapta 3 bin TL lik ilaç var, bozulsa ne b.k yiyecem ben. Devlet elektriğine hakim olamadı kesildi diye bir daha ilaç yazma hakkı tanımıyor, iş yok güç yok arabayı mı satıyım ilaç almak için. Alsam nerden alıyım taa Antalya dan Ankara ya geldim almak için zaten, bir de bununla uğraşıyorum.
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
ya ne kadar sinirlendim bugün şu elektrik yüzünden resmen elimiz ayağımız olmuş Bağcılarda 18.30'da geldi fakat sularda kesilmişti bir ara telefonlar komple gitti özelleştirmeden kaynaklıymış sözde anlamadım bir sitede öyle gördüm :S
35 KU 606- Outlander MT Turbo
34 ENP 29 - TypeR
34 VTE 64 - S2000
34 VG 3670 - Type-R
10 E 6622 - Civic vti
Şu eylem yüzünden şu kadar devletin zararı oldu yokşu protesto yüzünden şu kadar zararımız oldu diye açıklama yapan çakallar çıksın açıklama yapsın 1 gün boyunca Türkiye nin tamamında elektrikleri kestik zararımız budur desin.
Türkiye'nin gelmiş geçmiş en başarılı enerji bakanı Taner Yıldız dır hehalde bu kadar vukuat başka bir bakanda görülmemiştir.
Türkiye'de 45 ilin elektiriğinin bağlı olduğu ana makinaya virüs saldırısı yapılmıştır.
Virüsün adı (staxnet/stuxnet) yapımcısı abd ve israil, elektiriklerin kesilmesi sonucu Türkiye 1 milyar dolardan daha fazla zarar etmiştir.
Gerçek olma ihtimali varmıdır ?
+
=
Şu elektrik kesintisi sebebiyle ülke genelinde ne büyüklükte bir hasar oluşmuştur ? Büyütülecek bir şey yoktur eminim. Zaten gece çok talep olmuyormuş sabah talep artınca olmuş olay. Sabah 'ın suçu hepsi.
Arkadaşlar. Elektrik teknikeriyim ve Keban barajındayım öncelikle bunun sebebi ne devlet ne bi hata nedeyanlışlıkla kaçan bi kedi. Bunun sebebi Tamamıyla komşu Ülkelerimiz entelkollekte diye bi sistem var. Üretilen tüm enerjinin bağlı olduğu bi sistemdir Keban barajı Atatürk barajı ve bütün barajlar veya tüm Termik santrallerin bağlı olduğu bir sistemdir Anayol dıyede tabir edilir buradan tüm enerji dağıtılır. Hatta Avrupa'ya bile yollanır işte o Avrupa. Bizden o kadar cok enerji çektiki tüm santrallerde dalgalanma oldu. Sonra bir bir bütün santraller devreden cıktı ve enerji üretimi bi süreliğine durdu dıyelim tek dileğimiz. Santrallerimiz. Umarım zarar görmemiştir ve Bu durumda milyarlarca zarar var inşallah gariban Vatandaşa. Yansımaz
pd130---> pd105--> d16a9--> z20let
Virüs girdiyse makinaya
Ülke nin şalteri başkasının elinde
Atatürk bu günleri gördü bizim halkımız göremedi
Lozan anlaşması biter bizim g.tmuze bir güzel neyse
2023 Yeni Türkiye ?*(:!(???!)(!))@! (Bu bölüm ağır küfür içermektedir)
Bursa yine gitti.
+
=
Orhan ev icin sikinti olmayabilir belkide ama sanayi bazinda is ciddi problem. Bugun bile aksayan islerimin maliyetine inanamazsin.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)