izmir geldi
İzmir geldi ama su yok.3G düzeldi ama süperonline gümledi.Optical ışığı kırmızı yanıyor internete pc den giremiyorum fuck the system...
İzmir ucyol daha yeni geldi
ER teknik ısıtma sistemleri
Kat kaloriferi&brülör&hidrafor
sistemleri montaj tamir bakım..
7/24 servis hizmeti..
ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
0553 227 39 55
5 yıldır kıbrıs'ta yaşıyorum,okuyorum. Burada bile(ada sonuçta) bu denli bir kesinti olmadı bu süre zarfında. Ülke Allah'a emanet yaşıyor demek ki. ticarette-sanayide zararı olanların Allah yardımcısı olsun.
Real Cars, Real Roads.
ya ne kadar sorun ettiniz sanki her gün elektirik kesiliyor, bazı konuları abartıyorsunuz bence akışına bırakın.
DRİLL
Dr.Ecu
Olaya farklı açıdan bakıyorsunuz ev vs bi şekilde hallolurda sanayi tarafı için kötü tarafı.
Sanayiden kastım otosanayi değil![]()
Dr.Ecu
Kaçıncı yüzyıldayız... Hani güçlü Türkiye filan... Elektrik de su da kesilmesin bi zahmet...
Dünyanın gelişmiş çoğu yerinde böyle bir şey var mı ? Gidip, görenler daha iyi bilir..
Ben çıkmadım ama yurt dışına çıkmış ve uzunca süre yaşayan arkadaşlarım böyle bir şeyin söz konusu bile olmadığını söylüyor.
Bana hiç bir şey olmamış gibi tepki vermek saçma geliyor..
Noolcak diyen vatandaşlar, gelsinde 1 günlük zararımı karşılasın..
yetişmesi gereken siparişler ,1 yıl önceden belirlenmiş terminler ,6 saattir elektrik olmadığı için soğumuş hatlar ,bunların tekrar devreye girmesi için geçecek süre falan çok önemli değil sanırım yada siz sadece ben mesai saatimi doldurayım elektrikte yok ohh kebap modunda düşünüyorsunuz....
imza...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)