User Tag List

Sayfa 4/13 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
247 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Bence 1.4 hondalar 30.000 tl olmalı

K.Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yakupdemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mantalıte'den bahsediyorum. Şahıslardan değil. ***** siteye girerseniz daha iyi anlayacagınızı umuyoru. 32 33 34 gibi alınabılecek vtec2 lere 39 isteyenlerden, komple macundan cıldırmıs araclara 23 24 ısteyenlerden bahsedıyorum. Neden konuya yansız sadece elestırel olarak yaklasamıyorsunuz anlamıyorum. Geyık bu gıdısle b.ka sarar demedi demeyin. Herkes fazlası ile cengaver.
    gayet yansız yazıyorum. vtecim vardı hep bende savundum ve yine söylüyorum evet baktığında donanımı o paraları hak etmiyor gerçektende. ama neden a arabası değil de b arabası o yaşına göre hala o paraları ediyor onu bir oturup düşünelim. ***** şahıs yüzünden yazmana güldüm açıkçası ek kasadan nefret ettim tayfası yüzünden...

sende kendine bir objektif bak inan niye açtım böyle bir konu diyeceksindir zaten. Bu konu sayesinde inmeyecek fiyatlar çünkü.

K.Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İstanbul' a kızdım denize taş atıyorum gibi birşey olmuş konu..

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    15 bin lira altına kaç tane temiz 96 tofaş var acaba ?

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı Tayfun.O Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi bu fiyatlardan yakındığına göre sende 1 tane istiyorsun demek ki ya gidiceksin bastırcaksın parayı alıcaksın ya da bekliceksin bu arabalar ölümüz değil illa ki perte çıkacak eskiyecek çürüyecek o zaman iner fiyatı alırsın
    Zaten eskidi çürüdü 2008 arabadan bahsetmiyoruz ki ben aldım bir tane söylim bir *** yok her önüne gelen bir şey sorar yolda önüne gelen gaza getirmek için sıkıştırır uğraşır viraja girersiniz ben düz gitmicem sen git der olup olmadık yerde savrulur toplayana kadar ebenizle tanıştırır sizi
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı K.Kaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gayet yansız yazıyorum. vtecim vardı hep bende savundum ve yine söylüyorum evet baktığında donanımı o paraları hak etmiyor gerçektende. ama neden a arabası değil de b arabası o yaşına göre hala o paraları ediyor onu bir oturup düşünelim. ***** şahıs yüzünden yazmana güldüm açıkçası ek kasadan nefret ettim tayfası yüzünden...

sende kendine bir objektif bak inan niye açtım böyle bir konu diyeceksindir zaten. Bu konu sayesinde inmeyecek fiyatlar çünkü.
    Amacım sadece muhabbet'ti bu kadar savunalacağını ve konunu defaatle açıldığını herkesi baydıgını farketmedım. Yansız yaklaşınca açtığım konu'nun bellı bır kesımı uzebılecegını ve yersiz oldugunu anladım. Genclıgıme verin.
    Çizikten Dolayı Komple Boyalı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mert_can 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Zaten eskidi çürüdü 2008 arabadan bahsetmiyoruz ki ben aldım bir tane söylim bir *** yok her önüne gelen bir şey sorar yolda önüne gelen gaza getirmek için sıkıştırır uğraşır viraja girersiniz ben düz gitmicem sen git der olup olmadık yerde savrulur toplayana kadar ebenizle tanıştırır sizi
    daha araba kaç yaşında japon malı bunlara daha bişi olmaz olsa kekolar şimdiye kadar hallederdi adam kesciye 1. viteste giriyor 3e kadar devam ediyor sonra ard arda bi 4 atıyo bi 3 atıyo araba napıcagını şasırıyo arada sırada debriyaja basarak kesiciye sokmalar falan

Bizim arabanın rev limiti 4900 mu ne 4900 getirdim çığlık attı bir daha çıkmadım içim acıdı tövbe ettim. Bunlar acıma da yok daşa vuruyor sanki pez*

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya amk yeter ettiniz ha cidden başlayacam hondanıza sizin .

Daha dün vw bora pacific 35 liraya satıldı be ne yani haketti mi şimdi o fiyatı ? Her arabanın piyasası yüksek şu anda yeter ettiniz bu honda muhabbetinden .

2012 leon fr 42 bin liraya satılıyordu serviste sıfırı şimdi 50 nin altında yok .

İyice eşşeğin şeyine su kaçırdınız honda olayında . Git reno europa falan bak kardeşim
    imzasız..

GuneyOnur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya piyasa yüksek yüksek diyosunuz piyasayı techturkeymi indiricek ? Her hafta aynı konu biri konu sahibine ve şu konuyu ve bunun gibi boş konuları her hafta açanlara şu arama kısmının neden olduğunu ve nasıl kullanıldığını anlatsın.Sohbet kategorisinin aynı konulardan cıvkı çıktı yani.

Çok yakında bekliyorum şu forumda "Kuşum ötmüyo şuna bir çözüm bulalım" diye bir konu açılacak.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GuneyOnur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya piyasa yüksek yüksek diyosunuz piyasayı techturkeymi indiricek ? Her hafta aynı konu biri konu sahibine ve şu konuyu ve bunun gibi boş konuları her hafta açanlara şu arama kısmının neden olduğunu ve nasıl kullanıldığını anlatsın.Sohbet kategorisinin aynı konulardan cıvkı çıktı yani.

Çok yakında bekliyorum şu forumda "Kuşum ötmüyo şuna bir çözüm bulalım" diye bir konu açılacak.
    Alıntı Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya amk yeter ettiniz ha cidden başlayacam hondanıza sizin .

Daha dün vw bora pacific 35 liraya satıldı be ne yani haketti mi şimdi o fiyatı ? Her arabanın piyasası yüksek şu anda yeter ettiniz bu honda muhabbetinden .

2012 leon fr 42 bin liraya satılıyordu serviste sıfırı şimdi 50 nin altında yok .

İyice eşşeğin şeyine su kaçırdınız honda olayında . Git reno europa falan bak kardeşim

Evet sohbet bolumune sohbet amaclı acılan bı konuyu sohbet konusu olabılecegı ıcın elestırmek. Madem sızı baydı ıse yazmayınız bayım. Tekrar tekrar mı soylemeke gerek burda sosyal mesaj yok, aktivite yok, bir amaçta yok. Sohbet la burda olan sohbet.

onn_dear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya nedense beni hiç rahatsız etmiyor bu durum. Hondanın ya da X markanın extra piyasası yüksek ise değerlendirmiyorum almıyorum. Bütçeme uygun araca yönlendim. Atıyorum hondalarımdan sonra gidip focus tdci aldım, bindim. Şu ** isterse ies e 40 bin 100 bin istesinler, almam olur biter.
    History;
    1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet sohbet bolumune sohbet amaclı acılan bı konuyu sohbet konusu olabılecegı ıcın elestırmek. Madem sızı baydı ıse yazmayınız bayım. Tekrar tekrar mı soylemeke gerek burda sosyal mesaj yok, aktivite yok, bir amaçta yok. Sohbet la burda olan sohbet.

Sayın bayım burası bir forum ortamı evet ama forum ortamı diye içine etmemek de gerekiyor değil mi ? Belli kuralları var bunu yönetim belirliyor ,açtığın konunun herhangi bir kurallara aykırılığı yok;ancak arama motoru denen bir olay var belki honda ile alakalı sürekli aynı şekilde paylaşımlar var . Sen rahatsız olmaz mısın ?

Sohbet evet ben de açtığın sohbet tarzı konuya nacizane yorumumu yazdım . Çok çelişkilisin güvenlik paketli honda ararken şimdi hondaya karşı atar yapman da ilginçtir . Doğan Slx 15 liralara satılıyor , yukarıda yazdım bora pacific 35 liraya satılıyor tek giren çıkan honda mı yani bu piyasada ?
    imzasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sayın bayım burası bir forum ortamı evet ama forum ortamı diye içine etmemek de gerekiyor değil mi ? Belli kuralları var bunu yönetim belirliyor ,açtığın konunun herhangi bir kurallara aykırılığı yok;ancak arama motoru denen bir olay var belki honda ile alakalı sürekli aynı şekilde paylaşımlar var . Sen rahatsız olmaz mısın ?

Sohbet evet ben de açtığın sohbet tarzı konuya nacizane yorumumu yazdım . Çok çelişkilisin güvenlik paketli honda ararken şimdi hondaya karşı atar yapman da ilginçtir . Doğan Slx 15 liralara satılıyor , yukarıda yazdım bora pacific 35 liraya satılıyor tek giren çıkan honda mı yani bu piyasada ?
    Mübarek. Zamanında honda aramam bu konudan şikayetci olamayacağım anlamına mı gelıyor.? Sen honda ceo' su musun ? Bu savunuşlar neden ? Ben senın kısılıgıne konunun bokunu cıkarttın gıt suna buna bın celıskılısın dıye yaklasıyor muyum? Baymıs olabılır konu ıle ılgılı ozrumu oncekı mesajlarımda okuyabılırsın. Fakat sohbet maksatlı konuya yetti artık filan tarzı saldırı mahıyetınde yorum yaparsanız hos olmaz. İlgilenmiyor iseniz konuya eksi verir geçersiniz. Olurmu. Önce biraz saygı. Selametle.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mübarek. Zamanında honda aramam bu konudan şikayetci olamayacağım anlamına mı gelıyor.? Sen honda ceo' su musun ? Bu savunuşlar neden ? Ben senın kısılıgıne konunun bokunu cıkarttın gıt suna buna bın celıskılısın dıye yaklasıyor muyum? Baymıs olabılır konu ıle ılgılı ozrumu oncekı mesajlarımda okuyabılırsın. Fakat sohbet maksatlı konuya yetti artık filan tarzı saldırı mahıyetınde yorum yaparsanız hos olmaz. İlgilenmiyor iseniz konuya eksi verir geçersiniz. Olurmu. Önce biraz saygı. Selametle.

Honda ceo'su değilim herhangi bir severiyim sadece ama sen ve senin gibi düşünenler için fanatiği haline geldim. Aynı muamele peugeot ya da reno'ya yapılsa onlarında fanatikliğine bürünürdüm. Benim yaptığım yorum hoş olmuyorsa sen de biraz forum içerisinde açılan konuları araştır insanların tepkilerini ölç biç ona göre konu aç mübarek .

Gideri çok abartılan arabalar diye konu açılıyor,yine milletin derdi tasası honda. Sanki diyelim sahibinden.com'da sadece HONDA ilanları var. Diğer arabalar sütten çıkmış ak kaşık mı şu dönemde?

Yarın yine bir başkası,2 gün sonra yine bir başkası honda ile ilgili aynı konuları açsa sen ne diyeceksin ?
    imzasız..

taytay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vay anasını 1.4 ler 30 oldumu yaw , vtec leri bedava vermişim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Honda ceo'su değilim herhangi bir severiyim sadece ama sen ve senin gibi düşünenler için fanatiği haline geldim. Aynı muamele peugeot ya da reno'ya yapılsa onlarında fanatikliğine bürünürdüm. Benim yaptığım yorum hoş olmuyorsa sen de biraz forum içerisinde açılan konuları araştır insanların tepkilerini ölç biç ona göre konu aç mübarek .

Gideri çok abartılan arabalar diye konu açılıyor,yine milletin derdi tasası honda. Sanki diyelim sahibinden.com'da sadece HONDA ilanları var. Diğer arabalar sütten çıkmış ak kaşık mı şu dönemde?

Yarın yine bir başkası,2 gün sonra yine bir başkası honda ile ilgili aynı konuları açsa sen ne diyeceksin ?
    He ( 10 karakter )

burakgunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya bence eleman troll, kardeş payı sayfasında da saçmalamış. egleniyor adminlerden biri sanırım
    Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vazeline de zam yaparlar mı acaba seçimden sonra?Yapacaklarsa şimdiden alalım

burakgunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhabalar

Saygıdeger buyuklerım gozlerınden optugum kardeşlerim. Bana dizinin son 2 bolumunde baya baya analı babalı toplum normlarına gırısen bı yapısı var gıbı geldı. Onceden de var dı ama bu son 2 bolum. Analar sevişeyi, bebeler bilmem nerelerde. Aynı evde kalınmalar vs. Kultur deformasyonu yaratmak ıstenıyor olabılınır mı yoksa ben cok kasmayıp gulup geceyım mı ? peki ya sizde de boyle bir etki yarattı mı ?

Yazar burda ne diyor amg gastesi.
    Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vazeline de zam yaparlar mı acaba seçimden sonra?Yapacaklarsa şimdiden alalım

ÇALIŞKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

sen en iyisi bundan al

taytay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaw Anıl neden kendini parçalıyosun kardeşim ya ciddi ciddi paragraf yazmış bide

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)