User Tag List

Sayfa 6/13 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
247 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Bence 1.4 hondalar 30.000 tl olmalı

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Amk şöyle sırf millete salça olmak için konuşanlara ayar oluyorum , Allah karşıma da çıkarmıyor ki bir şekilde .

BEN ARABA SATARKEN ,ALICI OLAN ADAMA ARABANIN ESKİ SAHİBİNİN TELEFONUNU VERİYORUM ARA KONUŞ KARDEŞİM KAÇA ALMIŞIM DİYE.

Herkes zihnindeki pisliği başka insanlarla karıştırıyor amk .
    imzasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlk 106 gti zamanımda da 14.500 e aldım 13.500 e sattım o kadar masraf yaptım lale seni . Aklının ermeyeceği şeyleri burnuna sokarak insanların sinirlerini zıplatma boşuna .

Değişen parçası komple boyası var diye ben satamadım o arabayı uzun süre . Kaç kişi bana mesaj attı ''Dürüst olduğun için satamıyorsun bu arabayı,yoksa çoktan satılırdı.'' diye . Var mı sana böyle kol kanat geren ?

Daha bana yazıpta canımı sıkma boş yere .
    imzasız..

K.Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    15 bin lira altına kaç tane temiz 96 tofaş var acaba ?

Satılık flash. 12000 TL

yersen...

Octane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugun borusandaydim. 116i'ye bi sunroof takmislar 110bin tl. 218i die bisey var, 3 silindirli 1.5. 130 bin tl. 320d vardi 220bin tl. Golf zaten 100 lira. ikinci el piyasasinin artisi, sifir kmlerin boyle sacma sapan olmasi ve salak insanlarin bunlari bu paraya hala almalari. Almayanlari da hor gormeleri. Kimse almasin kardesim yeni arac, bakalim otv iniyor mu inmiyor mu? Bakalim bu ikinci ele yansiyor mu yansimiyor mu? Bu halka bu iktidar çok bile, ben olsam daha da beter davranirdim.
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    uslu durursanız şirinleri görebilirseniz
    uslu durmazsanız gargamelin burnu çıkar karşınıza

ceyhun737 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anıl şimdi öncelikle sana ticaret i,le alakalı bir cümle söylemedim, şahsına da hiçbir şekilde hakaret de bulunmadım ancak kurduğun cümleler benimkilerle doğru orantılı değil , söylemek istediğim fiyatlarla alakalı bu tarz yorumlarda bulunurken senin de araç alıcağın zaman herkes gibi uyguna en temizini bulmak isteyeceksindir ben bundan bahsettim . Ayrıca lavuk mavuk yakışmamış seni biraz olsun karşındakine saygıya davet ediyorum, çok şükür bana batan bir şey yok altımda kendime yeten ve istediğim araçlar var , bana yani şahsıma edeceğin bir söz var ise numaramı atıyorum oradan devam ederiz , ancak konuyu saptırma dallama vs yakışmamış seni bir kere daha uyarmam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ceyhun737 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Anıl şimdi öncelikle sana ticaret i,le alakalı bir cümle söylemedim, şahsına da hiçbir şekilde hakaret de bulunmadım ancak kurduğun cümleler benimkilerle doğru orantılı değil , söylemek istediğim fiyatlarla alakalı bu tarz yorumlarda bulunurken senin de araç alıcağın zaman herkes gibi uyguna en temizini bulmak isteyeceksindir ben bundan bahsettim . Ayrıca lavuk mavuk yakışmamış seni biraz olsun karşındakine saygıya davet ediyorum, çok şükür bana batan bir şey yok altımda kendime yeten ve istediğim araçlar var , bana yani şahsıma edeceğin bir söz var ise numaramı atıyorum oradan devam ederiz , ancak konuyu saptırma dallama vs yakışmamış seni bir kere daha uyarmam

Şimdi neden kıvırmaya başladın ceyhun hayırdır ? Benim uyarıya ihtiyacım yok ceyhun ,senin de maddi durumun iyidir 18 yaşımdan beri arabalara biniyorum. Varsa buradan ya da dışarıdan insanlar arabalarla ticaret yaptığımı anlatsın,var mı anlatacak olanlar ?
    Kıvırmaktan kastım şu Diyorsun ki ''75 e alırsın 100 yazarsın.'' Bu ne demek ? YA DA BURADAKİ İNSANLAR OKUSUN NE ANLAR BUNU ? Bildiğin bana diyorsun ki arabanın ticaretini yapacaksın açıkça .

Ben de diyorum ki madem arabaların ticaretini yapan insanlara karşı bir antipati besliyorsun ki ben yapmadığım halde beni suçluyorsun . Sen kendini öyle bir insan olarak görmüyorsan kanıtla noter satışlarınla falan ne bileyim .

Yukarıda 2 post daha yazdım ,aldığım ve sattığım rakamları yazdım aksini iddaa edenleri bekliyorum piste.

Sen bildiğin şakayla karışık da olsa iftira attın 75 e alırsın 100 yazarsın ne demek ? Ben sana aynı şekilde yazsam ne anlayacaksın bırak bu işleri Allahını seversen.
    İşinize gelince burası bir forum , açılan saçma sapan bir konuya yorum yazmak benim de hakkım ceyhun bana ''her konuda konuşuyorsun sustuğunu görmedik de'' falan yazarsan güzel bir tepkiyle de karşılaşamazsın.

Dalga falan geçmiyorum buradan tanıdığım yüz yüze de görüştüğüm sevdiğim dostlarım oldu . Karakterimde birilerini yalamak şakşakçılık yapmak fazla yok o yüzden pek susmuyorum . Klavye delikanlısı bir insanda değilim buradan denk geldiğim zaman iyi şekilde sonuçların çıkmayacağı birkaç insan var , inşallah denk geliriz dünya küçük. Belki seninle de yüz yüze görüşünce iyi anlaşabilecek bir insanız ama ilk davranış şeklin hoş olmadı. Yazdıklarına örnek de veriyorum ''Aldığım fiyat 43.000 sattığım fiyat 42.500.'' NEREDE BUNUN TİCARETİ CEYHUN ? 75 E ALIP 100 YAZACAK ADAM onu da öyle yapmaz mıydı ? neyse boşver evren abinin de dediği gibi ..

Gerek yok selametle.
    imzasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi öncelikle şahsına hakaret etmediğim açık, bir anlam karmaşası olmuş , kıvırmak kelimesi de yersiz olmuş benim demek istediğim şuydu belki yanlış anlaşılma olmuştur tekrar söyleyeyim. Sen yada ben yada bir başkası çok şükür bu parayı hakkımızla alın terimizle kazanıyoruz , bir araç ararken sende bende uygun rakama en temizini keyfimize göre olanı bulmak isteriz , şu anda s2k piyasası ***** biliyorsun , sende araç alacağında eminim ki en pahalı olanı seçmezsin , burada konu yükset fiyatlardan şikayet edilmiş bende sana dedim ki yüksek fiyatlara söz edilince celallendin o zaman araç bakarken de örnek veriyorum 80 e değil 120 den ilanda olan bir aracı gözün kapalı gidip alman lazım bundan bahsediyorum .Senin herhangi bir ticari faliyet içerisinde yada al sat işindesin demiyorum orada bir yanlış anlaşılma olmuş , ha eğer kazanıyorsan da ALLAH daha çok versin , beni bu forumda tanıyan insanlar da vardır çoğu kişiyle de aram iyidir seninle de polemik yapmak vs için yazmadım fikrimi paylaştım , yani demek istediğim mevzuya gelmedim Numaram sende var kıvırmak vs bana ters eminim sana da terstir ama hakaret boyutunda söylemlerin sana yakışmadı bilesin.

Onamdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ortam yumuşasın
    Everyday I ** çapuling...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evren abi sağolsun açtı konuyu

Ceyhunla aramızda hallettik konuyu yanlış anlaşılma oldu
    imzasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anıl kardeşim aradığın için teşekkürler yanlış anlaşılma oldu kendi aramızda hallettik zaten aramızda sorun olamazdı aynı kafada insanlarız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Tuncay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çöp ü bile para

Connecting site...
    .

Met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizde isterdik 2000 model civic i 13-14 e almayı.
    Talep var ki piyasa böyle.
    Bende de civic var ve buna rağmen söylüyorum, almayın civic falan. Satılmasın şu araçlar, bak nasıl düşüyor fiyatlar.

BuRaK_eFe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    6 ay önce 0 km bmw geçti elimize 116i 2014 model biz 74.000tl ye verdik sadece 46 km de dikkat çekerim bugün araca 86.000 tl verdiler sahibi vermedi..

Yani demem şu ki : Piyasası anormal olabilir 14 15 bin tl ye satılması gereken araç 20 bin 25 bin fiyatları isteniliyor olabilir bizim türk milleti sağolsun şu şöyle bu böyle boş muhabbetini yapmayı seviyor... Benim cebimde o kadar para varsa işime geliyorsa alırım işime gelmiyorsa almam adam 15 bin tl ye o aracı satsa 15 bin tl ye demek o kadar beğendiği bir araç bulamayacağı için 20 bin istiyor .. kaç kez ilan koydum çeşitli bir dünya araba alıp sattım dolu dolu arabalarımın parçası işçiliği derken fiyatlarımı biraz yüksek tuttum kendini zeki sananlar herkes bu kadar yazmış şu kadara ver pazartesi alıyım diye 50 kere aradı işine gelmeyen boş araba alır işine gelmeyen honda almaz millet doldursun benim istediğim paraya versin millet benim cebimdeki paraya satsın mantığı kadar boş mantık görmedim Honda'ya hiç binmedim ama o paraya işine gelmiyorsa ya hiç honda'ya binmeyeceksin ya hiç boş muhabbet etmeyeceksin...
    #RenaultSport Clio-R

Onamdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tuncay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çöp ü bile para

Connecting site...
    Araba ağlıyo yanlız alın beni orjinale döndürün diye bakıyo stoplarıyla mahsun mahsun..
    Everyday I ** çapuling...

Mutlu Değerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alan razı satan razıysa ne yapmalı ? Gidip alıcıya alma kardeşim diyebiliyosanız deyin.

Gittim 1.4 HONDA'ya 20bin TL para verdim. Kime ne ? Ben enayimiyim gidip o kadar para verdim ? Zamanında 20bine VTi satıyolardı...

http://i.hizliresim.com/lkmrvb.jpg

Talep var ki piyasa devamlı yükseliyor. Bugün bi Type-R'a 55bin verip alırsanız bi kaç gün sonra size 57 teklif edenler olacaktır. VTi alırsınız 33 34e sanayide önünüze atlarlar 35 vereyim derler. Daha siz bişey demeden satılıkmı diye soruyolar... Herkes bu araçlara binmek istiyor, eee düşermi piyasa ?

Bende alamadım zamanında, çok araba gezindim ama kalkıpta ''.... koydunuz piyasanın'' filan diye söylenmedim. Boş, deişenli, oynanmış, km'si çekik 1.4lere 19lira istiyolar. Yapın hesabınızı.
    İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.

Seven7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tuncay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çöp ü bile para

Connecting site...
    Bir kere plaka ofsayt kafadan.
    O arabayla plakasız çevirmeye yakalansam polis plakayı görse 'Sen de haklısın kardeşim.' der yol verir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)