User Tag List

Sayfa 10/16 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
303 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: Askerini ölüme terk edenler.

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nereden tutsan elinde kalan bir olay, ve ben şahsi olarak orada vatani görevini yapanların "oy" uğruna düzenlenen bir oyunda figüran olduklarını düşünüyorum.

(Bkz: üç kişi gönderirim Suriyeye iki bomba atarlar savaş gerekçesi sayarım diyebilecek sığlıkta insanlar tarafından yönetilen bir ülkede ben her şeyi beklerim.)

1-) Sen istihbarat yapmadan oraya o kadar az adamla nasıl gidiyorsun ?

2-) Olay sonrasında bahsedilen 10 bin mermi durumu neye göre ? kim sıkmış nereye sıkmış ?

3-) Her zaman övgüyle bahsedilen koskoca TSK nasıl oluyor da sivillerin intikal ettiği yere kısa sürede intikal edemiyor.

4-) Madem intikal sırasında helikopterin vuruldu gidemedin, Sana ateş eden pkk lılar bir avuç mehmedi nasıl sağ bırakıyor.

5-) Yaralıların hepsi ne hikmetse ayaklarından ve bel altı bölgeden yaralı, haberlere göre ölü yok.

6-) O taraftaki birlikten aldığım duyuma göre 4 şehit var deniyor, hangisi doğru ?

7-) Hükümetin yaptığı "kenarından tutmak suretiyle" yardım edilmiştir ile TSK nın "takdire şayan" açıklaması nasıl bir tezattır.

8-) Ulan orda bir sürü ana kuzusu ne şartlarda görev yapıyor siz saraylarınızda yatın diye, hiç mi vicdanınız sızlamıyor.

9-) Çıkıp yandaş kanallarınızla hastane de şov yapmak nasıl bir acizliktir onu da anlamış değilim.

diye uzar gider.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bize yüzyıllardır beynimize bunlar doğrudur diye dayattılar, kafamızı yalan yanlış şeylerle doldurdular uyuttular düşünme yeteneğimizi aldılar.
    Zihni kontrol altına alma yolları var bunlardan en önemlilerinden biri sürekli tekrar..
    Medyada sürekli tekrar ediceksin millete empoze ediceksin, insanlar ona inanıcak, sürü psikolojisi gereğide inanmayanlarda dışlanmamak için inanmak zorunda kalıcak.
    Eğitim adı altında zırvalıklarla dolu bilgi yığınını insanlara öğreticeksin, kendini okumuş gören insanda kendini bir halt biliyo zannedecek. Halbuki senin bilmen gereken değil, beynini meşgul edicek şeyleri öğreticekler.
    Medyada köşe yazarlarını satın alıcaksın, insanları mutlak taraf tutmaya zorlucaksinki millet bilinci ortadan kalksın. herkes bir görüşü savunsun ortak doğruları bulamasın.
    Ayni şekilde bilmesi gereken bilgilerin tam tersini vericeksin. Bunları söyleyenlerde azınlık olduğu için "herkes doğru biliyor bir sen mi biliyorsun komplo teorici seni" diyiceksin

Okumuş kesim cahili küçümseyecek, cahil okuyupta ne b.k oluyo ben herşeyi biliyorum diyicek. Hoşgörü ortadan kalkıcak.
    Dini kendine göre yorumlayacaksın kendine en kolay geleni yapıcaksın , çalışmak birine yardım etmek gibi zor gelen şeyleri yapmıcaksın.

Aferin bize aynen böyle devam..
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

Onamdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dolar olmuş 2.70
    Durmak yok yola devam daha dün tüsiad'a çaktı.
    Arkadaş bi insanın her konuda bi fikri olur mu sen ne anlarsın ekonomiden.
    E tabi danışman yiğit bulut olunca normal.
    Everyday I ** çapuling...

AyrtonSenna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim kısaca görüşüm şudur abilerim bizden sonraki nesillerin iyi bir gelecek ve hayat gibi bir şansımız yok çünkü başımızdakiler sağ olduğu sürece bu çok zor
    Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6

OTOKAR&FOTON&İVECO
    Gaziantepli Kardeşler A.Ş

AyrtonSenna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kusura bakmayın ilk iki simgeyi yanlış koydum
    Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6

OTOKAR&FOTON&İVECO
    Gaziantepli Kardeşler A.Ş

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Dolar 2.72

Bakan kura bakmayın o kendi kendine duzelir diyor

Padişah kur dengede diyor.

Ben ise allah belanizi versin diyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mürettebat: Kaptan!!! su alıyoruz.
    Kaptan: Kedidir o kediii.
    IN BOOST WE TRUST

ilbeyyagci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

serdar_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hdp'nin propaganda videosunu xxx partinin provokasyonu olarak gösteren zihniyeti ayakta alkışlıyorum..
    SDR GARAJ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende mal gibi Vatan a oy vericem diodum ki Doğu Perinçek saolsun gerçek niyetinin ne olduğunu açıkladı. Babayı alır benden oyu.
    IN BOOST WE TRUST

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu ülkeden bi .ik olmaz, kimse kusuruma bakmasın.
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serdar_07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hdp'nin propaganda videosunu xxx partinin provokasyonu olarak gösteren zihniyeti ayakta alkışlıyorum..
    Serdar peki senin dediğin gibi HDP propaganda videosu olsunda. Yaralılar Türk askeri değil mi? Halk yardıma gelebiliyor ama hiç bir Türk birliği yardıma gelemiyor. Adamları hastaneye de bu insanlar götürüyor. Çatışma alanında 5 terörist öldürüldü deniyor e bunlar yaralı ortada çatışmada yok başka Türk askeride yok e ölü teröristler nerede o zaman. Açık alana ne zaman AT atılmış gündüz vakti Türk silahlı kuvvetleri tarihinde. Açık alana AT gece atılır. Bi yere mevzilenir yatarsın kamufle olup beklersin. gündüz olur hava kararana kadarda kontrol edersin. Karardıktan sonra da çekilirsin. Pkk şimdiye kadar yaptığı her saldırıyı kabul etti. Ama bunu kabul etmiyorlar. Savaşan da çatışanda biz değiliz diyorlar ve oraya insan yolluyorlar. Kameraya çekme nedenleri de kendilerini temize çıkarmak. Propagan da diyorsan evet propaganda ama kendilerini temize çıkarmak için yaptıkları birşey. Bizim mehmetçikleri gündüz göz göre göre açık araziye salıyorlar uzun mesafeden de kanasla birisi vuruyor. Başka çatışma falan da yok.
    IN BOOST WE TRUST

Cimmeria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Hakan-N Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu ülkede köklerini, geçmişini savunmak gericilik olarak algılandığı sürece, kürtler; kürdüm dediğinde özgürlükçü fakat Türk; Türk'üm dediğinde ırkçı lanse edildiği sürece kimse özgürlükten haktan hukuktan bahsetmesin, kaldı ki bu devlet adliyedeki savcısını koruyamamış daha da kötüsü olay sonrasında sosyalistçi eşitlikçi avukatlar kendilerini halktan üstün görüp aranmaya karşı çıkmışlar, maalesef ki siyasetçilerin gözünde askerin hiç değeri olmadığından bunları önemsemezler o ayrı.. Ha ben ırkçımıyım evet görüş olarak ırkçıyım fakat sağda solda haktan hukuktan bahsedenlerin yaptıklarına bakınca hümanist kalıyorum yanlarında.
    sosyalistçi eşitlikçi avukatlar kendilerini halktan üstün görerek aranmaya karşı çıkmadılar, avukatlar aranıyorsa savcılar ve hakimler de aransın dediler. haberiniz olsun.

Irkçılık kadar garip bir yaklaşım olamaz, insanları seçme şansları olmayan doğdukları ırklara dayanarak değerlendirmek hakikaten komik.

İnsana insan olduğu için kıymet vermek lazım, müslüman olduğu için, türk olduğu için, kürt olduğu için, vs vs değil. İnsan gibi insan olduğu için kıymet verebilsek zaten daha yaşanabilir bir yerde yaşardık hep beraber.

Ne yazık ki yıllardır var olan eğitim politikaları sayesinde o kadar cahil ve boş nesiller yetiştirildi ki çoktan geçmiş olsun hepimize.

Ahmetfikri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ırkçı kardeş üstün türk ırkı orta asyadan çıktıktan sonra çok değişti bırakın artık bunları kafa tasçılık kime ne kazandırdı

@cimmeria : çok haklısın bu ülkede tü kaka olarak lanse edilen çocukluktan itibaren salak saçma şeylerle öğretilen alevilikte insana insan olduğu için verilen değer hiç bir dinde öğretide yok ama hep dışlanan insanlardır kendileri

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende mal gibi Vatan a oy vericem diodum ki Doğu Perinçek saolsun gerçek niyetinin ne olduğunu açıkladı. Babayı alır benden oyu.
    ne dedi yine o eski Türk düşmanı şimdinin yeni ulusalcısı?

Alıntı Ahmetfikri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ırkçı kardeş üstün türk ırkı orta asyadan çıktıktan sonra çok değişti bırakın artık bunları kafa tasçılık kime ne kazandırdı
    Türk ırkı sadece orta asyada bulunmuyordu. şu an yaşadığımız coğrafya binlerce yıllık Türk yurdu. ırkçılık bak bakalım fransaya, isveiçreye, ingiltereye, amerikaya ne kazandırdı? bizi saf gibi uyuttular herkes kardeşimiz şöyle böyle diye bizse ırkına, milletine sahip çıkmayan ülke olarak ne haldeyiz şimdi. bu dünyada ne kadar refahı yüksek, halkı zengin ve mutlu ülke ise var ise bunları ırkçılığına borçlu. (burada bahsettiğim ırkçılık olgusu kafatasçılık değil kendi ulusunun, kendi ırkının refahını başarısı isteyen bir nevi milliyetçi duruştur.)
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

https://www.instagram.com/biramemuru/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cabrioleter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne dedi yine o eski Türk düşmanı şimdinin yeni ulusalcısı?

Türk ırkı sadece orta asyada bulunmuyordu. şu an yaşadığımız coğrafya binlerce yıllık Türk yurdu. ırkçılık bak bakalım fransaya, isveiçreye, ingiltereye, amerikaya ne kazandırdı? bizi saf gibi uyuttular herkes kardeşimiz şöyle böyle diye bizse ırkına, milletine sahip çıkmayan ülke olarak ne haldeyiz şimdi. bu dünyada ne kadar refahı yüksek, halkı zengin ve mutlu ülke ise var ise bunları ırkçılığına borçlu. (burada bahsettiğim ırkçılık olgusu kafatasçılık değil kendi ulusunun, kendi ırkının refahını başarısı isteyen bir nevi milliyetçi duruştur.)
    Apo dahil hepsine af çıkaracakmış yavşak.
    IN BOOST WE TRUST

buristyle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cimmeria Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sosyalistçi eşitlikçi avukatlar kendilerini halktan üstün görerek aranmaya karşı çıkmadılar, avukatlar aranıyorsa savcılar ve hakimler de aransın dediler. haberiniz olsun.

Irkçılık kadar garip bir yaklaşım olamaz, insanları seçme şansları olmayan doğdukları ırklara dayanarak değerlendirmek hakikaten komik.

İnsana insan olduğu için kıymet vermek lazım, müslüman olduğu için, türk olduğu için, kürt olduğu için, vs vs değil. İnsan gibi insan olduğu için kıymet verebilsek zaten daha yaşanabilir bir yerde yaşardık hep beraber.

Ne yazık ki yıllardır var olan eğitim politikaları sayesinde o kadar cahil ve boş nesiller yetiştirildi ki çoktan geçmiş olsun hepimize.
    Dinimiz zaten senin dediklerini emrediyor

Peygamberimiz şöyle buyuruyor:

"Allah Teâlâ sizin sûretlerinize ve mallarınıza bakmaz. Sizin kalplerinize ve işlerinize bakar"
    "İnsanlar tarağın dişleri gibi eşittir. Hiç kimsenin başkası üzerinde -Allah korkusu hariç- bir üstünlüğü yoktur."

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yalnız burada eşitlik derken Kanun önünde eşittir anlamı olabilir, yoksa aslında eşitlik yoktur,insanlığa hizmet eden birisi (yada yardım eden diyelim) ile beş para etmez bencil birisi manevi anlamda eşit değildir ki, olmamalıdır zaten.
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

serdar_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Serdar peki senin dediğin gibi HDP propaganda videosu olsunda. Yaralılar Türk askeri değil mi? Halk yardıma gelebiliyor ama hiç bir Türk birliği yardıma gelemiyor. Adamları hastaneye de bu insanlar götürüyor. Çatışma alanında 5 terörist öldürüldü deniyor e bunlar yaralı ortada çatışmada yok başka Türk askeride yok e ölü teröristler nerede o zaman. Açık alana ne zaman AT atılmış gündüz vakti Türk silahlı kuvvetleri tarihinde. Açık alana AT gece atılır. Bi yere mevzilenir yatarsın kamufle olup beklersin. gündüz olur hava kararana kadarda kontrol edersin. Karardıktan sonra da çekilirsin. Pkk şimdiye kadar yaptığı her saldırıyı kabul etti. Ama bunu kabul etmiyorlar. Savaşan da çatışanda biz değiliz diyorlar ve oraya insan yolluyorlar. Kameraya çekme nedenleri de kendilerini temize çıkarmak. Propagan da diyorsan evet propaganda ama kendilerini temize çıkarmak için yaptıkları birşey. Bizim mehmetçikleri gündüz göz göre göre açık araziye salıyorlar uzun mesafeden de kanasla birisi vuruyor. Başka çatışma falan da yok.
    ben orada yatanlar türk askeri değil demedim tabiki türk askeri bizim evladımız...ben tsk nın hatası değil de demedim..ama kalkıp pkk sempatizanı hatta pkk tv diyebilirim bunun yaptığı haberi doğruluyorsunuz beni bu üzüyor..bunu dile getirmek istedim..birde pkk yaptığı her saldırıyı kabul etti bunu kabul etmedi diyorsunuz yani pkk nın açıklamasına inanıp tsk nın açıklamasına inanmıyorsunuz işte bu gerçekten acı..
    SDR GARAJ

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)