Nereden tutsan elinde kalan bir olay, ve ben şahsi olarak orada vatani görevini yapanların "oy" uğruna düzenlenen bir oyunda figüran olduklarını düşünüyorum.
(Bkz: üç kişi gönderirim Suriyeye iki bomba atarlar savaş gerekçesi sayarım diyebilecek sığlıkta insanlar tarafından yönetilen bir ülkede ben her şeyi beklerim.)
1-) Sen istihbarat yapmadan oraya o kadar az adamla nasıl gidiyorsun ?
2-) Olay sonrasında bahsedilen 10 bin mermi durumu neye göre ? kim sıkmış nereye sıkmış ?
3-) Her zaman övgüyle bahsedilen koskoca TSK nasıl oluyor da sivillerin intikal ettiği yere kısa sürede intikal edemiyor.
4-) Madem intikal sırasında helikopterin vuruldu gidemedin, Sana ateş eden pkk lılar bir avuç mehmedi nasıl sağ bırakıyor.
5-) Yaralıların hepsi ne hikmetse ayaklarından ve bel altı bölgeden yaralı, haberlere göre ölü yok.
6-) O taraftaki birlikten aldığım duyuma göre 4 şehit var deniyor, hangisi doğru ?
7-) Hükümetin yaptığı "kenarından tutmak suretiyle" yardım edilmiştir ile TSK nın "takdire şayan" açıklaması nasıl bir tezattır.
8-) Ulan orda bir sürü ana kuzusu ne şartlarda görev yapıyor siz saraylarınızda yatın diye, hiç mi vicdanınız sızlamıyor.
9-) Çıkıp yandaş kanallarınızla hastane de şov yapmak nasıl bir acizliktir onu da anlamış değilim.
diye uzar gider.