User Tag List

Sayfa 12/16 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon
303 sonuçtan 210 ile 228 arası

Konu: Askerini ölüme terk edenler.

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fthdrn

Kardeşim adın galiba fatih. Siyaset anlamında iyi kötü bilgin olduğunu düşünüyorum ve mhp kökenli olduğunu belirtiyosun. Yalnız şu var kılıçdaroglu da dahil ikiside o koltuğu bırakmaları lazım acı ama gerçek . Dürüstlük ve adamliklarına diyecek bir şey yok . Ecevit tarzı dürüstlük modeli bu ülkede yetmiyor artık herkes vasıflı bir lider arıyor . İkisinde de lider olacak potansiyel yok ki devletin başına geçtiklerini varsayalım yakışmazlar şu an Davutoğlu örneği gibi ..

MHP nin genç ve kaliteli siyaset yapabilecek lidere ihtiyacı var Oktay Vural olmasa bile mesela sinan oğan. .

Chp'de en istediğim muharrem ince idi o da olmaz herhalde.

Uzun lafın kısası bu iki partinin oylarının azalmasinda ya da cogalmamasında başındaki iki isimden kaynaklanıyor. Oy almamız gereken bazı kesimlerden bu yüzden oy alamıyoruz . En son ki seçimden sonra istifa etmeleri lazımdı ama etmediler partiye zarar verdiklerinden haberleri yok.
    imzasız..

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    236 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben çok gördüm öyle benim bağım var partiyle, eskiden mhpliydim diyenleri. Bahçelinin de üzerinde insanlar var madem partiyle bağın var bunu bilmen gerekir. 2 kere istifa etti bu adam parti tabanı sokağa indi. Bahçeli kötü bir siyasetçi olabilir. Ama koltuk sevdasında diyemezsin o adam için. Geleceğini her şeyini bir davaya adayan bir insan bilmem kaç yaşına gelmiş ne koltuğun sevdasından bahsediyorsun ki. Koray aydın mevzusu kendi kendine yaptıkları bir sorundu. Öyle olmasa hala partide olmazdı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    236 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet ismim Fatih. Anıl ben siyasetin içindeyim ve burda değilde dost meclisinde seninle sabaha kadar derin siyaset konuşabilecek seviyede bilgim var. Buraya üstün körü yazıp geçiyorum sadece. Devlet Bahçeli mecburi olarak o koltukta bu bir vasiyet. Ben daha fazla siyaset konuşmak istemiyorum. İyi geceler.

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet ismim Fatih. Anıl ben siyasetin içindeyim ve burda değilde dost meclisinde seninle sabaha kadar derin siyaset konuşabilecek seviyede bilgim var. Buraya üstün körü yazıp geçiyorum sadece. Devlet Bahçeli mecburi olarak o koltukta bu bir vasiyet. Ben daha fazla siyaset konuşmak istemiyorum. İyi geceler.
    Aynen ben de siyasetin içindenim çok yakın mhp li dostlarımda var . İnşallah bir gün yüz yüze konuşmak nasip olur , telefonunu da verebilirsin . İyi geceler kardeşim
    imzasız..

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fthdrn

Kardeşim adın galiba fatih. Siyaset anlamında iyi kötü bilgin olduğunu düşünüyorum ve mhp kökenli olduğunu belirtiyosun. Yalnız şu var kılıçdaroglu da dahil ikiside o koltuğu bırakmaları lazım acı ama gerçek . Dürüstlük ve adamliklarına diyecek bir şey yok . Ecevit tarzı dürüstlük modeli bu ülkede yetmiyor artık herkes vasıflı bir lider arıyor . İkisinde de lider olacak potansiyel yok ki devletin başına geçtiklerini varsayalım yakışmazlar şu an Davutoğlu örneği gibi ..

MHP nin genç ve kaliteli siyaset yapabilecek lidere ihtiyacı var Oktay Vural olmasa bile mesela sinan oğan. .

Chp'de en istediğim muharrem ince idi o da olmaz herhalde.

Uzun lafın kısası bu iki partinin oylarının azalmasinda ya da cogalmamasında başındaki iki isimden kaynaklanıyor. Oy almamız gereken bazı kesimlerden bu yüzden oy alamıyoruz . En son ki seçimden sonra istifa etmeleri lazımdı ama etmediler partiye zarar verdiklerinden haberleri yok.
    sinan oğan gibi adam listede yokken bozkurt işaretini dahi yapamayan ne idüğü belirsiz adam rica üzerine birinci sıradan vekil adayı. bunca başarısızlığa milyonlarca seçmeni sandığa küstürmesine rağmen.

Ben çok gördüm öyle benim bağım var partiyle, eskiden mhpliydim diyenleri. Bahçelinin de üzerinde insanlar var madem partiyle bağın var bunu bilmen gerekir. 2 kere istifa etti bu adam parti tabanı sokağa indi. Bahçeli kötü bir siyasetçi olabilir. Ama koltuk sevdasında diyemezsin o adam için. Geleceğini her şeyini bir davaya adayan bir insan bilmem kaç yaşına gelmiş ne koltuğun sevdasından bahsediyorsun ki. Koray aydın mevzusu kendi kendine yaptıkları bir sorundu. Öyle olmasa hala partide olmazdı.
    bahçeli zamanında kendini onun üstünde görenleri temizledi bu partiden. yaptığı sayılı iyi işlerden biridir. sonra ne yaptı küskünler partiye dönsün dedi. şimdi birtanesi milletvekili adayı. bu işin yaşla alakası yok. koltuk sevdası yaş mı dinler? ömrünün sonuna kadar yese bitiremeceği parası olanlar hala iş hayatının içinde değil mi? koray aydın mevzusu neyin ne olduğu çok güzel gözler önüne seren bir şeydi. siyaset alabildiğine kirli bir şey. zamanında nasıl parti dışına itilenler geriye davet ediliyorsa koray aydının olayı da odur. keşke koray bey daha dik durabilseydi bu konuda.
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

https://www.instagram.com/biramemuru/

aybarsdnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Türkiye de gelecek vaat eden bir lider ve merkez sağdan bir parti kurulmadığı sürece hiçbir şey değişmeyecek. Yazdığım yanlış anlaşılmasın. Ne sağcı, ne solcu ne de başka bir şeyim. Hatta artık böyle ayrımların olduğuna inanmıyorum. Gerçekten olabildiğince dürüst, vatanını, milletini seven ve geliştirmek için adım atan, soymayan, ayak üstünde halkını s.kmeyen, ister dindar ister ateist, kim olursa olsun milletin menfaati için çalışan herkesi destekleyebilirim.

İnsanların, özellikle maddi geliri ve eğitim seviyesi düşük halkın gözünde bir kahraman olması gerekir. Bunu da şuan dini alet ederek çok güzel bir şekilde hala devam ettiriyorlar. Bu adamlara ne yaparsan yap sol görüşlü bir partiye yönelmelerini sağlayamazsın. Bir Akp li x bir partiye oyunu verebilir ancak Chp ye vermez. Chp ne yaptığı politikayla ne de reklamla oy yüzdesini tek başına iktidar olacak seviyeye getiremeyecektir. Yeni bir reklam kampanyası yapmışlar. "Chp Retro". Yahu varoşta yaşayan, köyde yaşayan halk "Retro" nedir bilir mi? Bu kafayla böyle devam edecektir.

Zamanında Ak parti nasıl ortaya çıkıp, anap, dyp (dp), fazilet (refah) ve hatta chp, dsp gibi partilerin oyunu taban sayesinde alıp bu güce ulaştıysa bunu yine ancak hafif sağ görüşlü olduğunu gösterebilen bir parti sağlayabilir.

Bir çok kişinin söylediği gibi ben de hdp nin barajı aşması veya aşamamasının bir şeyi değiştireceğine inanmıyorum. Sadece aşarsa RTE Hdp nin desteğine muhtaç kalacak ve çok daha fazla imtiyazda bulunacak. Ayrıca, şuan gündemde oluşturulan yeni bir algı operasyonu var. Bakın tüm yandaş medyada bile Hdp barajı aşarsa-aşmazsa tartışması yapılıyor. Yani karşıt görüşlü insanların zihninde "acaba oyumu x partiye vermektense Hdp ye mi versem" algısı oluşturuyorlar. Bu ikilem en çok kimin işine yarar? Tabiki RTE nin. Oylar bölünür, dağılır ve yine karşısında ses çıkaramayan, çıkarsa bile toz olup dağılan bir muhalefet olur.

ErkanCanS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne eski Mhpliyim nede yeni . Bu işin içine uzaktan yakından giren biri böyle bir kavram olmadığını bilir zaten. Seçimler haricinde partiyle bir alakam olmadı. Devlet Bahçelinin koltuk sevdasının olmadığını hayatını araştıran biri çok kolay anlar. Bu zamana kadar hiç bir MV maaşına dokunmamış hepsini şehit ailelerine bağışlamış bir adam.Kaldı ki varlıklı bir aileden geliyor zaten.Özel hayatı yok denecek kadar az. Çoğu zaman partinin bütçesiyle alınan makam araçlarına bile binmez. Genellikle DB plakalı parasını kendi verdiği s80 ve kortejini kullanır. Koltuk sevdası yoksa bu adam niye hala bırakmıyor ? Cevabı çok basit. O koltukta kalmak zorunda. Devlet Bahçeli'nin o koltuktan inmesi demek ülkücü hareketin sokaklara dökülmesi ve Türkiye'nin 80 li yıllara dönmesi demek. Gezi parkında , Cengiz abinin şehit edilmesinde , Ege üniversitesi ülkü ocakları başkanı fırat çakıroğlunun şehit edilmesinde bu ülke önemli virajları atlatmıştır. Devlet Bahçelinin o koltukta oturmamasını bırakın , bu durumlarda bir sağduyu açıklaması yapmaması bile çok kötü sonuçlar doğurabilirdi. Gel gelelim şaşırtıcı bir şekilde Ülkü Ocaklarına nedense anlamsız bir tavrı var.Yıllardır ocak menşeili dava adamları görmezden geliniyor. Siyaset dışı bırakılıyor. Azmi karamahmutoğlu gibiler çıkıp yeniden illegalite ilan edip kürsüyü falan dağıtmadan bu işin sonu gelmeyecek gibi
    DÜNYADA İKİ BİLİNMEYEN VARDIR.BİRİ KUTUPLAR , DİĞERİ TÜRKLER.. Albert Sorel

ronay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Başkan ben Osmanlıda eşcinsellik olayını 3-4 sene evvel araştırdım. Yerli-yabancı kaynaklardan zaten biliyorum neyin ne olduğunu. Sen benim neyi sormak istediğimi anlayamamışsın sanırım.
    Osmanlı zamanın tümünde değil de, fetret devrinden daha sonra gerçekleşen hadiseler. 600 küsür senenin 100-200 senesi gibi..
    dostum homoseksüelliğin (ibneliğin) devri zamanımı olur ?
    neye göre araştırdın araştırdığın kaynaklar nedir belki sen bunu osmanlı devletine yakıştıramıyosun ama böle yapman saçmalık bu Kuran ı kerimde bile ayet olarak geçiyor (lanetleniyor) yani osmanlıdan önce vardı osmanlı devrinde ara verilip sonra tekrar devammı edildi

bana yazmışsın gözümden kaçmış cvplamadan edemedim
    Otomobil Yakıt Katkıları

Vpracing-torco-prooctane

https://instagram.com/fuelronay

Post Thanks / Like
    Mentioned
    236 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ronay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dostum homoseksüelliğin (ibneliğin) devri zamanımı olur ?
    neye göre araştırdın araştırdığın kaynaklar nedir belki sen bunu osmanlı devletine yakıştıramıyosun ama böle yapman saçmalık bu Kuran ı kerimde bile ayet olarak geçiyor (lanetleniyor) yani osmanlıdan önce vardı osmanlı devrinde ara verilip sonra tekrar devammı edildi

bana yazmışsın gözümden kaçmış cvplamadan edemedim
    yok ibnelik son buldu demek istememiştim orada. Padişahların iç oğlan hadiselerini kast ettim. yoksa diğer türlü sizin dedikleriniz doğru

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Görenininz olmuştur mutlaka.Cumhurbaşkanı Çanakkale Zaferi için reklam filmi çektirmiş.Şehitleri anmak bahane seçim çalışması şahane..

https://www.youtube.com/watch?v=KZyTYxPxLFI
    Önden ok gibi arkadan b.k gibi

ÇALIŞKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Diyarbakır'da Polise Silahlı Saldırı: Bir Şehit, Bir Ağır Yaralı

http://www.haberler.com/diyarbakir-d...534127-haberi/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kilis'te Askere Saldırı! 1 Astsubay Şehit, 1 Uzman Çavuş Yaralı

http://www.haberler.com/kilis-te-ask...534738-haberi/

doncarlo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Artık okul kitaplarına geçmesi gerek Türkiyenin üç tarafı sularla dört bir tarafı ****** çocuklarıyla çevrilidir diye.Ne kadar militan kılıklı kahpe evladı varsa doluşmuş ülkeye kimi özgürlük der kimi foşik kimi Allah'ın adını ağzına alır.Sağlam bir temizlik gerek ülkeye bu tarz yıkıkların başının ezilmesi lazım artık.Umarım artık haberlerde '' barış '' kelimesini duymadığımız unuttuğumuz günlerde gelir.Çünkü nerde barış , özgürlük kelimeleri dolaşır olursa orda kahpelik ****** çocukluğu kol gezer oldu.

Küfürler için herkesten özür dilerim.

clioGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ÇALIŞKAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Diyarbakır'da Polise Silahlı Saldırı: Bir Şehit, Bir Ağır Yaralı

http://www.haberler.com/diyarbakir-d...534127-haberi/
    Alıntı ÇALIŞKAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kilis'te Askere Saldırı! 1 Astsubay Şehit, 1 Uzman Çavuş Yaralı

http://www.haberler.com/kilis-te-ask...534738-haberi/

kimlerin payı varsa, kimler sebep oluyorsa, kimlerin çıkarınaysa bu durumlar, bu ölümler, şehitlerimiz, yukarda Allah var, inşallah bu acılarıni bu kayıpların misli mislini yaşarlar.
    seni unutmayacağız...

www.hilmisenlen.com

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya a koyım ya boyle seyın nasıl bu ıse el atmazlar yahu bukadarmı serefsız lık olur anasını sıkım bunların pkkyı gorupte vur emrı vermeyen komutanında ona o emrı veren buyuklerınde a koyım ben yazık gunah ****** cocukları

majesty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sawaşımız hayırlı olsun, bizi bu pisliğe iten kahpelerinde allah belasını wersin.paranızada koltuğunuzada görüşünüzede....

bir ölür bin dirilir!!!
    Erkekler büyümez oyuncakları büyür...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adım adım bataklıga çekiliyoruz bir sen eksiktin ışid belası

MertSerhanÖ. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    besleyenler utansın..
    Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.

Belly Detail

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adamın biri yazmış facede durun bi nani rvp kaçacak daha maça cıkmadılar diye amk

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)