Cimmeria Nickli Üyeden Alıntı
Birincisi aramızda 10 yaş var, senli benli konuşmadan önce biraz dikkat.
İkincisi avukatlar konusunda saçma sapan fikrim yok, medyaya göre de yorumlamıyorum, avukat arkadaşlarım var onlarla konuşarak ve dinleyerek bu kanıya varıyorum. Avukatlar üstümüz aranmasın demiyor, bizim üstümüzü arayacaksanız hakimle savcıları da arayın diyorlar bunda bu kadar garip olan nedir ? Hakimlerle savcılar üstünler mi ki üstleri aranmıyor ? Ya da bu istekle barolar birliği başkanının militanlığı ne alaka ?
Üçüncüsü ırkçılığı yıllarca kominist rusyanın yapıp yapmaması ırkçılığın geri kalmış ve boş bir anlayış olmasını değiştirmiyor ne yazık ki, rusya da yapsa aynı, amerika da yapsa aynı derece geri kalmış bir yaklaşım ırkçılık benim gözümde.
Dördüncüsü Gezi parkı olaylarına nereden geldin bilmiyorum ama sol kesimden kınama çıkmamasının gene insanı insan olduğu için sevmeme neden engel olacağını hakikaten anlamıyorum. Solcular kınama yapmadı diye insanları mı sevmeyelim ? Irkçı mı olalım solcular Fırata sahip çıkmadı diye ? Dinibütün iktidar partisi ölen bir çocuğun anasını yuhalattı diye hepimiz din düşmanı mı olalım mesela ? Bu kadar saçma bir mantık seninkisi.
Eğitim sisteminin ne kadar okuduğunu anlamaktan uzak, üzerinde konuştuğu kavramlar hakkında hiç bir bilgisi olmadan konuşan, kendi geçmişini anlamaktan aciz, saygısız ve boş gençler yetiştirdiğini çok kolay görebiliyoruz.
Mesajından anladığım kadarıyla genel bir sol düşmanlığı var sende, bunun üzerinden beni eleştiriyorsun fakat ne yazık ki yanlış adres, benim oyun Anadol Partisine Emine Tarhan'a olacak :)