User Tag List

Sayfa 11/16 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon
303 sonuçtan 191 ile 209 arası

Konu: Askerini ölüme terk edenler.

Hakan-N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cimmeria Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sosyalistçi eşitlikçi avukatlar kendilerini halktan üstün görerek aranmaya karşı çıkmadılar, avukatlar aranıyorsa savcılar ve hakimler de aransın dediler. haberiniz olsun.

Irkçılık kadar garip bir yaklaşım olamaz, insanları seçme şansları olmayan doğdukları ırklara dayanarak değerlendirmek hakikaten komik.

İnsana insan olduğu için kıymet vermek lazım, müslüman olduğu için, türk olduğu için, kürt olduğu için, vs vs değil. İnsan gibi insan olduğu için kıymet verebilsek zaten daha yaşanabilir bir yerde yaşardık hep beraber.

Ne yazık ki yıllardır var olan eğitim politikaları sayesinde o kadar cahil ve boş nesiller yetiştirildi ki çoktan geçmiş olsun hepimize.
    Medyadan gördüğünü kendi saçma fikirlerine göre yorumluyorsun hepsi bundan ibaret savcısıyla hakimiyle alakası yok yıllarca üzerlerinin aranmaması bir hataydı bundan sonra da aratmak istemediler kendilerini üstün gördükleri için kaldı ki bu istanbul barosu baskanı da militanın önde gideni değilmiydi ?
    Irkçılığa gelince yıllarca en büyük ırkçılığı komunist rusya ve diger komunist ülkeler yapmadımı? madem insanı insan olduğu için seviyordun geziparkı olaylarında dhkpc burakcan'ı öldürdüğünde neden hiçbir sol kesimden kınama dahi çıkmadı? Daha da yakın zamana gelelim fırat cakıroglu üniversitede öldürüldüğünde hümanist zıvırtıcı insanlar neredeydi de tepki vermedi?
    evet bu eğitim sistemi malesef çok saçma zihinler yetiştirdi milletini köklerini bilmeyen insanlar ortalıkta cirit atıyor burda haklısın
    DR.ECU

SAFKAN Le Mans

Cimmeria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Hakan-N Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Medyadan gördüğünü kendi saçma fikirlerine göre yorumluyorsun hepsi bundan ibaret savcısıyla hakimiyle alakası yok yıllarca üzerlerinin aranmaması bir hataydı bundan sonra da aratmak istemediler kendilerini üstün gördükleri için kaldı ki bu istanbul barosu baskanı da militanın önde gideni değilmiydi ?
    Irkçılığa gelince yıllarca en büyük ırkçılığı komunist rusya ve diger komunist ülkeler yapmadımı? madem insanı insan olduğu için seviyordun geziparkı olaylarında dhkpc burakcan'ı öldürdüğünde neden hiçbir sol kesimden kınama dahi çıkmadı? Daha da yakın zamana gelelim fırat cakıroglu üniversitede öldürüldüğünde hümanist zıvırtıcı insanlar neredeydi de tepki vermedi?
    evet bu eğitim sistemi malesef çok saçma zihinler yetiştirdi milletini köklerini bilmeyen insanlar ortalıkta cirit atıyor burda haklısın
    Birincisi aramızda 10 yaş var, senli benli konuşmadan önce biraz dikkat.

İkincisi avukatlar konusunda saçma sapan fikrim yok, medyaya göre de yorumlamıyorum, avukat arkadaşlarım var onlarla konuşarak ve dinleyerek bu kanıya varıyorum. Avukatlar üstümüz aranmasın demiyor, bizim üstümüzü arayacaksanız hakimle savcıları da arayın diyorlar bunda bu kadar garip olan nedir ? Hakimlerle savcılar üstünler mi ki üstleri aranmıyor ? Ya da bu istekle barolar birliği başkanının militanlığı ne alaka ?

Üçüncüsü ırkçılığı yıllarca kominist rusyanın yapıp yapmaması ırkçılığın geri kalmış ve boş bir anlayış olmasını değiştirmiyor ne yazık ki, rusya da yapsa aynı, amerika da yapsa aynı derece geri kalmış bir yaklaşım ırkçılık benim gözümde.

Dördüncüsü Gezi parkı olaylarına nereden geldin bilmiyorum ama sol kesimden kınama çıkmamasının gene insanı insan olduğu için sevmeme neden engel olacağını hakikaten anlamıyorum. Solcular kınama yapmadı diye insanları mı sevmeyelim ? Irkçı mı olalım solcular Fırata sahip çıkmadı diye ? Dinibütün iktidar partisi ölen bir çocuğun anasını yuhalattı diye hepimiz din düşmanı mı olalım mesela ? Bu kadar saçma bir mantık seninkisi.

Eğitim sisteminin ne kadar okuduğunu anlamaktan uzak, üzerinde konuştuğu kavramlar hakkında hiç bir bilgisi olmadan konuşan, kendi geçmişini anlamaktan aciz, saygısız ve boş gençler yetiştirdiğini çok kolay görebiliyoruz.

Mesajından anladığım kadarıyla genel bir sol düşmanlığı var sende, bunun üzerinden beni eleştiriyorsun fakat ne yazık ki yanlış adres, benim oyun Anadol Partisine Emine Tarhan'a olacak

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    https://eksisozluk.com/efkan-ala-ve-...?a=popular&p=2

iddialar gerçek ise çok büyük sıkıntı var.

Bir yandan doğru çıksın da şu millet görsün gerçekleri diyorum.

Diğer yandan böyle bir vicdansızlık gerçek olamaz diye düşünüyorum.

yakında patlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cimmeria Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Birincisi aramızda 10 yaş var, senli benli konuşmadan önce biraz dikkat.

İkincisi avukatlar konusunda saçma sapan fikrim yok, medyaya göre de yorumlamıyorum, avukat arkadaşlarım var onlarla konuşarak ve dinleyerek bu kanıya varıyorum. Avukatlar üstümüz aranmasın demiyor, bizim üstümüzü arayacaksanız hakimle savcıları da arayın diyorlar bunda bu kadar garip olan nedir ? Hakimlerle savcılar üstünler mi ki üstleri aranmıyor ? Ya da bu istekle barolar birliği başkanının militanlığı ne alaka ?

Üçüncüsü ırkçılığı yıllarca kominist rusyanın yapıp yapmaması ırkçılığın geri kalmış ve boş bir anlayış olmasını değiştirmiyor ne yazık ki, rusya da yapsa aynı, amerika da yapsa aynı derece geri kalmış bir yaklaşım ırkçılık benim gözümde.

Dördüncüsü Gezi parkı olaylarına nereden geldin bilmiyorum ama sol kesimden kınama çıkmamasının gene insanı insan olduğu için sevmeme neden engel olacağını hakikaten anlamıyorum. Solcular kınama yapmadı diye insanları mı sevmeyelim ? Irkçı mı olalım solcular Fırata sahip çıkmadı diye ? Dinibütün iktidar partisi ölen bir çocuğun anasını yuhalattı diye hepimiz din düşmanı mı olalım mesela ? Bu kadar saçma bir mantık seninkisi.

Eğitim sisteminin ne kadar okuduğunu anlamaktan uzak, üzerinde konuştuğu kavramlar hakkında hiç bir bilgisi olmadan konuşan, kendi geçmişini anlamaktan aciz, saygısız ve boş gençler yetiştirdiğini çok kolay görebiliyoruz.

Mesajından anladığım kadarıyla genel bir sol düşmanlığı var sende, bunun üzerinden beni eleştiriyorsun fakat ne yazık ki yanlış adres, benim oyun Anadol Partisine Emine Tarhan'a olacak
    birincisi sen insanların görüşlerine saygı duymazsan insanlarda senin yaşına saygı duymaz bu çok doğaldır kalkıp bana mesaj yazan sensin.
    ikincisi basit bir avukatla savcı ve hakim birmi sence? dikkat edersen öldüren kişi avukat kılığında içeri girip savcıyı öldürdü savcı kılığında avukat öldürmedi bu soruların cevabı için yeterlidir.
    üçüncüsü Türk ırkçılığı siyonizm stalincilik veya nazizim ya da bildiğin ırkçılık vb tarzı birşey değildir ön yargılarını aşıp biraz araştırsaydın bunları bilmen gerekirdi.
    Dördüncüsü senin düşüncene göre insanı insan olduğu için sevmeye kalkarsak katil teröristlerin resmini sırf insan diye poster yapıp duvarımıza asmamız lazım ki bu da doğal olarak bana ayrıkır birşey. Fırat ı öldürende insan savcıyı öldüren de insan ama insan olduğu için sevmeye devam edebilirsin bu teröristleri sen o senin görüşün.
    Eğitim sistemini senin düşüncende biriyle tartışmaya girmem anlatsamda anlamak istemeyeceksindir.

sol görüşe degil şuursuz sol görüşe karşıyım ocaklarda yetiştim ben oyumu Mhp ye veriyorum senin oyunu kime verdiğin de seni ilgilendirir o partinin başarısını da göreceğiz seçimlerde kamuoyunda beyaz türkler diye adlandırılan insanlardan şahsen samimiyetine hiç de inanmıyorum dediğim gibi istersen hdp ye ver bu seni ilgilendirir farklı düşüncelere saygım vardır bana saldırmadığı sürece.
    DR.ECU

SAFKAN Le Mans

most_evil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    birincisi sen insanların görüşlerine saygı duymazsan insanlarda senin yaşına saygı duymaz bu çok doğaldır kalkıp bana mesaj yazan sensin.
    ikincisi basit bir avukatla savcı ve hakim birmi sence? dikkat edersen öldüren kişi avukat kılığında içeri girip savcıyı öldürdü savcı kılığında avukat öldürmedi bu soruların cevabı için yeterlidir.
    üçüncüsü Türk ırkçılığı siyonizm stalincilik veya nazizim ya da bildiğin ırkçılık vb tarzı birşey değildir ön yargılarını aşıp biraz araştırsaydın bunları bilmen gerekirdi.
    Dördüncüsü senin düşüncene göre insanı insan olduğu için sevmeye kalkarsak katil teröristlerin resmini sırf insan diye poster yapıp duvarımıza asmamız lazım ki bu da doğal olarak bana ayrıkır birşey. Fırat ı öldürende insan savcıyı öldüren de insan ama insan olduğu için sevmeye devam edebilirsin bu teröristleri sen o senin görüşün.
    Eğitim sistemini senin düşüncende biriyle tartışmaya girmem anlatsamda anlamak istemeyeceksindir.

sol görüşe degil şuursuz sol görüşe karşıyım ocaklarda yetiştim ben oyumu Mhp ye veriyorum senin oyunu kime verdiğin de seni ilgilendirir o partinin başarısını da göreceğiz seçimlerde kamuoyunda beyaz türkler diye adlandırılan insanlardan şahsen samimiyetine hiç de inanmıyorum dediğim gibi istersen hdp ye ver bu seni ilgilendirir farklı düşüncelere saygım vardır bana saldırmadığı sürece.
    Bu nasıl bir mantıktır yahu.Bugün adliyeye kimin serbest girişi var hakim,savcı,avukat adamlarda bu üçünden avukat kılığında girmeyi seçmiş demi.Diyelim avukatlar aranarak giriyor kim kaldı hakim,savcı, aynı tarz bir eylem yapılacak seçenekler ne hakim,savcı eee sonuç ben aynı tarz bir olay yapacaksam bu sefer ya hakim ya savcı kılığında giremem mi? Yani avukatın özel bi durumu yoktu üç seçenek vardı biri seçildi. Bunu algılamak bu kadar zor olmamalı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı most_evil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu nasıl bir mantıktır yahu.Bugün adliyeye kimin serbest girişi var hakim,savcı,avukat adamlarda bu üçünden avukat kılığında girmeyi seçmiş demi.Diyelim avukatlar aranarak giriyor kim kaldı hakim,savcı, aynı tarz bir eylem yapılacak seçenekler ne hakim,savcı eee sonuç ben aynı tarz bir olay yapacaksam bu sefer ya hakim ya savcı kılığında giremem mi? Yani avukatın özel bi durumu yoktu üç seçenek vardı biri seçildi. Bunu algılamak bu kadar zor olmamalı
    sence bu söylediğini sen biliyorsun da koskoca devlet bilmiyormu? Hiç araştırdınmı bilmiyorum fakat baronun verdiği üzerinde bandrol dahi olmayan avukat kartı ile devletin verdiği savcı ve hakim kartları birmi? Ayrıca adliyeye giren savcılar ve hakimler belirli ve aynı kişiler güvenlik hepsini tanıyor fakat günde binlerce avukat girip çıkıyor elini sallasan hukuk mezununa denk gelen bir ülkede yaşıyoruz.
    DR.ECU

SAFKAN Le Mans

most_evil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim demek istediğim avukatlar aranmasın değil,konu aranmakla alakalı bir güvenlik zafiyeti ise bu zafiyete yol açan herşey bütün olarak değerlendirilsin.Hakim,savcı tanınıyor diyorsun da bilindiği üzere hakim ve savcıların da bu aralar jet hızıyla görev yerleri değiştiriliyor aynı derecede olmasa da benzer oranda güvenlik zafiyeti oluşuyor.Tam emin değilim ama haberlerden duyduğum kadarıyla da avukat kimlikleri de okuyucudan geçirilmekte. Gene son dönemlerde telefonda kendini savcı,polis olarak tanıtıp milleti dolandıranlar var aynı mantıkla o zaman savcının,polisin vb. telefon kullanması yasaklansın diyebilir miyiz? diyemeyiz.O zaman önlem, istismara konu olan meslek grubuna yönelik değilde bilinçlendirmeye ve kimseyi zan altında bırakmadan çözüm yoluna gitmek olmalı bence.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı most_evil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim demek istediğim avukatlar aranmasın değil,konu aranmakla alakalı bir güvenlik zafiyeti ise bu zafiyete yol açan herşey bütün olarak değerlendirilsin.Hakim,savcı tanınıyor diyorsun da bilindiği üzere hakim ve savcıların da bu aralar jet hızıyla görev yerleri değiştiriliyor aynı derecede olmasa da benzer oranda güvenlik zafiyeti oluşuyor.Tam emin değilim ama haberlerden duyduğum kadarıyla da avukat kimlikleri de okuyucudan geçirilmekte. Gene son dönemlerde telefonda kendini savcı,polis olarak tanıtıp milleti dolandıranlar var aynı mantıkla o zaman savcının,polisin vb. telefon kullanması yasaklansın diyebilir miyiz? diyemeyiz.O zaman önlem, istismara konu olan meslek grubuna yönelik değilde bilinçlendirmeye ve kimseyi zan altında bırakmadan çözüm yoluna gitmek olmalı bence.
    Ya bunlar işin siyaset kısmı zaten yani savcılarıda arasalar seni beni de arasalar öldürmek istedikten sonra evine giderkende öldürür oraya roket atarakta öldürür benim demek istediğim avukatlar aranmamak için kendilerine bahane arıyorlar bana göre. Herkesin fikri farklıdır bu benim şahsi fikrim.
    DR.ECU

SAFKAN Le Mans

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kusura bakmayın bilmediğim için soruyorum; http://web.e-baro.web.tr/uploads/00/...ergesi2011.pdf üzerinde bandrol dahi olmayan avukat kartı bunlarmı?

sence bu söylediğini sen biliyorsun da koskoca devlet bilmiyormu? Hiç araştırdınmı bilmiyorum fakat baronun verdiği üzerinde bandrol dahi olmayan avukat kartı ile devletin verdiği savcı ve hakim kartları birmi? Ayrıca adliyeye giren savcılar ve hakimler belirli ve aynı kişiler güvenlik hepsini tanıyor fakat günde binlerce avukat girip çıkıyor elini sallasan hukuk mezununa denk gelen bir ülkede yaşıyoruz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Birincisi basit avukat dedigin adamin okudugu yasa kitaplarini okuyup universite bitirmek disaridan gozuktugu kadar basit degil, avukatlik da basit bir meslek degil. Adamlarin istekleri son derece mantikli bizi ariyorsan guvenlik gerekcesiyle hakimle savciyi da ara. Bana gayet dogal geliyor.

Bu ulkede bir adli ornek uzerinden sonuc cikarmaya kalkarsam gezi parkinda bellerinde polis telsizleriyle polislere molotof atan sivilleri hatirlatirim sana, kimin eli kimin cebinde belli olmaz o yuzden tekil olaylardan yola cikarak genelleme yapmamani tavsiye ederim.

Bir irkin digerinden ustun oldugunu dusunmek bana mantikli gelmiyor, turk irkciligini yazdigin saldirgan ve insanlari katleden irkcilikla karsilastirmadim, surekli olaylari benim yazmadigim noktalara getirerek yazilar yazma mantiksiz oluyor. Irkciligin sundan dolayi mantigi yok, sen turk irkinin daha ustun oldugunu dusunursun, gelir elin ingilizi ingiliz irki turkten ustundur der kimse de mantikli bir arguman sunamaz sacma sapan bir diyalog ortaya cikar.

Teroristi insan oldugu icin niye seveyim adam yasalara aykiri davraniyorsa ceksin cezasini nasil anlamiyorsun yazdiklarimi belli degil. Insani insan oldugu icin sevmekten kastim herhangi bir irka ait oldugu icin daha az veya daha cok sevmenin mantikli olmamasi. Teroristin nesini seveyim niye seveyim yazdiklarimdan nasil olur da boyle bir kaniya varabilirsin.

Zaten senin dusuncende biriyle tartismak istemem diyen biriyle ben de oturup bir sey tartismaya cok merakli olmam.

Herkes istedigi partiye oy verebilir kendi bilecegi istir, ulkede binlerce insanin olumunden sorumlu adama sayin ocalan diyen parti baskanina sahip bir parti ne yazik ki agziyla kus tutsa benden oy alamaz.

Emine hanimin samimiyetini sorguluyorsan belki once Devlet bahcelinin samimiyetini sorgulamasin. 99 secimlerinde elinde iple apoyu asacagim diye secim vaatleri veriyordu Devlet bahceli, sirf bu vaadi icin oyumu Mhpye vermistim. Sonra ne oldu hatirlarmisin yasin tutarmi bilmiyorum, apoyu asacagim vaadiyle hukumete giren Bahceli, idami kaldirip aponun yasamasina izin veren yasanin altina imzasini atti. O yuzden bence samimiyet sorgusunu once kendi icinde yapmalisin.

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    236 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Apoyu Mhp asmadı dersen hiç bir şey bilmiyorsun demektir.

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Asmadı tabi, astı mı? Bahçeli zamanında Ecevit ve Mesut Yılmaz zaman isteme kandırmacasıyla istedikleri sonuca ulaştılar mı ulaştılar. Haticeye değil, neticeye bak.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    236 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MBuğra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Asmadı tabi, astı mı? Bahçeli zamanında Ecevit ve Mesut Yılmaz zaman isteme kandırmacasıyla istedikleri sonuca ulaştılar mı ulaştılar. Haticeye değil, neticeye bak.
    Burada idam kalksın diye oy kullananların listesi var,

Kimse Kabul Etmedi.

Tayyibin ağzıyla konuşmayın bilip bilmeden. Karar metnini görüp de 3 lü koalisyonda olan tek partiyi suçlayamazsınız.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    apoyu asicam diyerek benim oyumu alan mhp apoyu asti mi ? asmadi. asmayan hukumetin icinde mhp varmiydi vardi.

bilmediklerimi anlatsana bir ogreneyim heralde asildi apo ama bizim haberimiz yok, ya da mhp hukumette degildi heralde biz yanlis biliyoruz. ya da hukumette apoyu asmaya calisti asamayinca hukumetten istifa etti tepkisini gostermek icin bizim haberimiz olmadi degil mi ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    236 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mhp evet seçim propagandası olarak apoyu getireceğiz asacağız dedi. Fakat 3lü koalisyona takıldı. 2 kere kanun tasarısını tekrar gönderdi. Ama AB yi bahane ederek asmadılar. Ne yapması gerekir Bahçelinin ? İstifa etseydi diyorsun da etti zaten 2 kere biz istemedik. Hani tayyip diyor ya bahçeli sen assaydın diye, aynı sizin yaptığınız gibi bilmeyen insanların beynini yıkıyor işte. Neyse forumda siyaset yasak o yüzden partiler üstü konuşun konuşacaksanız yoksa bana cevap hakkı doğuyor.

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burada idam kalksın diye oy kullananların listesi var,

Kimse Kabul Etmedi.

Tayyibin ağzıyla konuşmayın bilip bilmeden. Karar metnini görüp de 3 lü koalisyonda olan tek partiyi suçlayamazsınız.
    O zaman delikanlı gibi çıkıp bana bunu astırtmıyorlar ey halkım istifa ediyorum beni tek başıma iktidara sokun asacağım deseydi hala tek başına iktidardı. Koltuk daha tatlı geldi teröristi asmaktan.
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

https://www.instagram.com/biramemuru/

Ahmetfikri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu ortamda bırakın asmayı apo olurda eceli gelip ölürse işte o zaman ülke için büyük sıkıntı olur terör olaylarından kafamızı çıkartamayız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    236 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cabrioleter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O zaman delikanlı gibi çıkıp bana bunu astırtmıyorlar ey halkım istifa ediyorum beni tek başıma iktidara sokun asacağım deseydi hala tek başına iktidardı. Koltuk daha tatlı geldi teröristi asmaktan.
    Sen Bahçeliyi tanıyor musun ki koltuk muhabbeti yapabiliyorsun ? Ya da hiç mitingini konuşmasını sonuna kadar izledin mi ? Püskeviti vs söylemiyorum genel kurul toplantılarını o döneme ait dinledin mi ? Yaş itibari ile yetişemeyebilirsin o döneme kaldı ki bende yetişemedim. Ama arşivden bulup izledim. Peki sen böyle bir yorumda bulunurken araştırıp izledin mi mitinglerini açıklamalarını ? Medyanın ne denli taraflı olduğunu bilmiyor musun ?

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen Bahçeliyi tanıyor musun ki koltuk muhabbeti yapabiliyorsun ? Ya da hiç mitingini konuşmasını sonuna kadar izledin mi ? Püskeviti vs söylemiyorum genel kurul toplantılarını o döneme ait dinledin mi ? Yaş itibari ile yetişemeyebilirsin o döneme kaldı ki bende yetişemedim. Ama arşivden bulup izledim. Peki sen böyle bir yorumda bulunurken araştırıp izledin mi mitinglerini açıklamalarını ? Medyanın ne denli taraflı olduğunu bilmiyor musun ?
    yahu ben mhp'yi de kültürünü de çok iyi tanıyorum biliyorum sen hiç merak etme, benim hala bağım var partiyle. adam koalisyon ortağı medyada böyle bir söylemde bulunsa gündeme otururdu merak etme. çıkıp delikanlı gibi bırakabildi mi koltuğu bırakamadı.. hala da bırakabilmiş değil. koltuk sevdası bahçelide yok diyen yanılır bu kadar basit. hatta en yakın örneklerden biri koray aydın ve destekçilerine genel kurulda yapılanlar. ecevit gibi olana kadar ya da ölene kadar da bahçeli o koltuğu bı-rak-maz..
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

https://www.instagram.com/biramemuru/

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)