Onlara itibar etmeyin , böyle kararlar hemen sıcağı sıcağına alınmaz, savunmaturk adlı site var ordan bakmanız daha doğru olur
Printable View
5 tane ışid itine operasyon yapmışız, Süleyman Şah'ı kaçırdığımız gibi kahramanlık hikayeleri türetilmeye başladı!
Tsk geçmişte pkk nın üstünden silindir gibi geçti , ama artık pkk abd nin has adamı... Havadan abd vuruyor karadan pkk.. Artık legalize oldular., birde güneydoğuya yolunuz düşerse bir bakın anlarsınız ne demek istediğimi, Pkk kendisi güçlenmedi bizzat hükümet eliyle bu noktalara getirildi... Adamlar istanbulda MHP den daha fazla oy aldılar hesabını yapın
Kardeşim mesele o değil, asıl mesele ülkede güven ve huzur ortamı bozulursa sağda solda ekonomiz iyi diye naralar atanlar yerle bir olur. Suruçtaki olayı istanbulda veya başka bir miting alanında düşün. Kısacası bir bulaşırsak sonu gelmez, herkes silahlanmaya başlar. İç karışıklığı askerde polisde bastıramaz.
Milleti bu denli ayrıştıran, kutuplaştıranlar bizim bu hale gelmemize sebeptir. Ülkede şuan yolunda giden birşey söyleyin, herhangi birşey. Kimse 1 yıl sonrasını bile tahmin edemiyor, piyasalar karışık. Allah sonumuzu hayır etsin.
Hdp oy atan şerefsizler düşünsün. Türküm diye naralar atanlar hdp ye oy verdi.
Neden niçin? Sırf Akp tek başına gelmesin diyerek. Peki ya şimdi ne oldu daha iyi mi böyle ? Hükümet yok herkes fırsat bildi sağdan soldan darbeler geliyor. Dolar seviyesi Belki Hükümet döneminden daha düşük ama bu da bir aldatmaca gibi geliyor bana. Mhp-Chp-Akp hiç biri fark etmez bi Hükümet kurulaydı İyiydi. Hiç bu noktalara kadar Düşmezdik. Zaten Hdp sıkışınca Gidip kendi adamlarını patlatıyor o da kolay yolunu buldu tabii. 32 kişi den o %1 oy getirdi soysuza.
Artık yanlış mı düşünüyoruz demeye başladım. Ya Rte Gerçekten bu ülkeye katkı sağlayan biriyse. Adam bir şeyler yapmaya başlıyor ardından hemen bir darbe geliyor. Ne kadar tesadüf dimi.
Aynen abi çok karma karışık durumdayız . Ama abi emin ol chp ve akp bu kadar ayrışım yapmadı ayrışım yapan Mhp ve Hdp oldu hep. Kendilerini bize karşı somutlaştırdılar. Bazen diyorum Mhp nin bu kadar ayırım yaptıkları kadar varmış diye.
Samimi söylüyorum Geçen sene bi Arkadaşım Aslen Şırnaklı Ama antalya doğumlu Türklüğü benimsemiş biri Diyarbakırlı p*çin biri. Bu arkadaşımı yokluyor sürekli sen kürtçe biliyormusun- işte nereye oy veriyosun gibisinden. Arkadaşım dediği Benim dilim Türkçe ve Ne mutlu Türküm Diyeneydi. O sözünden sonra bana laf düşmedi zaten.
CB bu bop eşbaşkanlığına hiç soyunmayacaktı. hırsı egosu yüzünden Türkiye çok büyük sıkıntıya girdi.Suriye'nin bu hale gelmesinde büyük emeği var, Suriye bu kadar zayıflamasaydı o örgütlerin çoğu olmazdı. ABD Türkiyeyi suriyeye sokmaya çalıştı belki uçurumdan döndük, Son anda CB uyandı yada cesaret edemedi, ABD Türkiyeyi böyle bir pisliğe sokup yanlız başına bıraktı. CB ise Rusya ile yakınlaşma Çin'den hava savunma sistemi alma gibi kozlar oynadı, bu başımıza gelenler sebepsiz değil.. Kafamızı kaldırtmıyorlar... CB Kürtlere anormal haklar tanıdı Türklüğü silip ümmetçilik yaparak terörü bitireceğini sandı ama yanıldı ,uzar gider daha... Ama Hdp ye oy verip aydın geçinenler en büyük hatayı yaptı ne diyim.
Suruçta geberen pkklıların ailesine maaş bağlanacakmış. Bir haber sitesinde gördüm. Gazinin ayağındaki protezi alan devlet teroristin ailesine yardım yapacak :)
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...8f8bf587a1ff3d
Kobanideki cocukların oyuncaklarını hazırlarken çekilmiş bir fotoğrafları :)
2015 Türkiye'sinde devlet adına en ufak bir yapılanma kalmamış bulunmakta. Devletin her biriminin eli kolu bağlanmış durumda. Ak yalamalar zannediyor ki dünyaya kafa tutarız biz. Pkk üniversitelerde açıkca propaganda yapabiliyor. Bunlara aman çözüm süreci bozulmasın aman istikrar sürsün diye hoşgörüde bulunan hükümet, şimdi şehitler üzerinden siyaset yapmaya başladı. " bizi tek başımıza iktidara getirmezseniz işte böyle kaos olur" diye.. Şu yaşanan olayların tek nedeni var erken seçim.
1990larda da pkk tehdidi vardı bu ülkede. Ama teröre taviz yoktu. Doğuda tek başına polis aslanlar gibi yürüyüp gövde gösterisi yapabiliyordu. Şimdi tazyikli su sıkamıyor su.. Eskiden biri çıkıp medyada pkk propagandası yapacak dimi :) Tık diye ertesi gün beyaz torosla nefesi kesilir gereği yapılırdı. Şimdi mecliste kendi vergilerimizle pkk besliyoruz. Hatta beyaz Türk olarak nitelendirdiğimiz zengin elit kesim oy bile veriyor.
Benim gibi milli duyguları aşırı biri sırf teröristlere tavizde bulundukları için askerlik görevimi yerine getirmiyorum. Ne zamanki milli devlet anlayışı içine girerler o zaman canla başla gider mücadele ederim. Gerizekalılar ışide tır dolusu mühimmat veriyor. Şimdi de kendi silahlarını kullanan ışid ile çatışmaya giriyor. Rabbim yardımcımız olsun. Türk'ün üzerindeki kara bulutları yok etsin. Bizlere de yeni bir kurtarıcı çıkıp gelmeden uyandırmayı nasip etsin.
Düşüncelerine kesinlikle Katılıyorum. Ama Cb unuttuğu bir şey var Kürk Irk'ı çabuk yozlaşabilen ve çabuk gaza gelen bir millet. Sen burada k*çını yırt Ayrım yapmıyoruz diye Biri gelir bir miting de bomba patlatır yaptığın 5 yıllık emek çöpe gider. pkk nında unuttuğu bir şey var. Olaylar böyle devam ederse polise vur yetikisi gelir. Cb aptal bir insan değil 1 denersin 2 denersin bir bakmışsın hepsi boş soylarını kazı gitsin. Gerçi patlatan pkklı ölen pkklı ama işte . Ölenlere maaş bağlayarak zarara giriyoruz neden biz patlatmayalım ki ?
Erken secim hazirliklarina start verildi. Benim komplo teorim soyle ;
Erken secime gidilecegi netlesmeye baslayinca hdp , oylari akpde kalan kurt vatandaslari etnik milliyetcilikle tavlama yoluna gitti.Suructa bombayi patlatti ve eline ne gecti ? Bu isi yapsa yapsa ya devlet yapacakti , ya isid . iki ihtimalinde ucunda akp oldugunu soyleyip , bakin bizi istemiyorlar artik yeniden dusmaniz , savasa bastan baslayacagiz imajini kamuoyuna asiladilar.Hala bu propagandayi surduruyorlar.
Bu isin devaminda akp bakti ki en az kendileri kadar seytan zeka ve en az kendileri kadar disardan destek alan bir rakip var karsilarinda , onlari kendi silahiyla vuralim dediler. isidin hudut karakolunu taramasi ve bir askerimizin sehit olmasi. Bir kere isid bomba patlatmasiyla nam salmis bir teror orgutu ve sovuda cok sever kendileri . Turkiyeye savas acmak istese bunu gayet sesli bir sekilde yerine getirebileceklerini dusunuyorun. Peki bu isid saldirisi kime yaradi ? Tabikide akp. Suruc bombasindan sonra isid destekcisi ve saldiriyi planlama oklarini , iside dusman olarak , onlarla savasarak savusturdu. ayni zamanda isidin akpye kaybettirdigi kurt oylarini geri kazanma ve bozulan dis iliskileri koalisyon guclerine katilarak toparlama firsati elde ettiler.hemde butun bunlari 5 adet ellerinde keles olan lavuklari ucakla vurup kahramanlik pozlari vererek basardilar. Bu is bence siyasetin getirdigi kahpe oyunlardan ibaret.Ne yazikki bu kanli oyunlardan bastakiler zararli cikmazlar . Hic oglu sehit olmus olmus bir devlet buyugu goremiyoruz veya oglu catismada olen teror orgutu yoneticileri..
Bugün CB yi TV'de çökmüş olarak gördüm, sıkıntılıydı ve o eski çözüm süreci kararlılıkla devam edicek te demedi.. Ağzına dahi almadı hatta... Geçenlerde de bize siyah türk diyorlar bende siyah Türküm gibi birşeyler söyledi... Zorlada olsa tam diyemesede Türk kelimesini hafiften ağzına almaya başladı.
Tayyip dönerse AKP-MHP koalisyonu olabilir
mhp koalisyon yapmadı diye saydırmıştınız fakat chp nin içinde yoğun şekilde kürt-pkk sempatizanları var ve eminim chp-akp koalisyonu olursa bunu çok daha net göreceğiz
Chp nin Atatürk ile uzaktan yakından ilgisi yok.... Hüseyin Aygün gibi Pkk lı adamlar dolu içerisinde., Kimse kızmasın ama benim için Chp Hdp ile neredeyse aynı
Bu arada Yunanistan 12 Adalar , Kıbrısın birleşmesi ve adının değişmesi gibi gözden kaçan bir sürü sorun var., Hepsi stratejik öneme sahip
Biz bunlara odaklanmışken bunlar gözden kaçıyor, 12 Adalar bu hükümet döneminde bizzat verildi (Şu anda yunanlıların elinde ve silahlandırılıyor)
Malesef ülkemiz iyice köşeye sıkıştırılıyor
her gördüğünüz fotoğrafı doğru diye yorumlamayın bence;
https://twitter.com/kovandire/status/525262441476014080
başka fotoğrafları insanları gaza getirmek için kullanıyorlar, pkk sempatizanı, komünist vs.vs. değilim. sadece savaşı desteklemiyorum.
Herkes dişini göstericek artık ,, bundan sonra bol bol şehit haberi goruruz , aklı selim kürt kardeşlerim özellikle doğuda yasayanlar gercekten pkk nın onlara bıle teror estrdıgının farkında cogu secımde kaleşlerin ve can korkuları içinde hdp ye oy kullndı , işte buda RTE nın dedıgı gıbı tam bır guwenlık zaafıyetı , bırde su war cok kan dokulup ıllakı bu olaylar bıtırılır .. ama buna ekonomı yada ınsanlar dayanabılırlermı ? 12 eylulu yasayan ınsanlara bakın cogu tedırgın yenı nesılse denız kenarında gundenmle alakası yok ... ! Doğuda şehir yapılanmasını tamamlamış bır pkk var yanı dagda degıl ewden saldırıyor .. tembellesmiş bır ordu ve bayadır operasyon yapmayan özel harekat war .. çok şehit verılr cok can yakılır bu iş duzelır ancak SONUCTA kurt turk hepsı sereflı serefsız bızım vatandasımız olarak ölecek ..!
ŞEHTLERİN MEKANI CENNET OLSUN ..!
Akp tek basina gelmedi bosluk oldu ortalik karisticilar sarmis ortaligi, algi yonetimi yapanlata sormak lazim, bu adamlara en cokbyuz veren hukumet hangisiydi? 2002de pkk cozulme asamasindayken nasil bu hale geldi??
Bir de olaylari kim yaparsa yapsin, sonuc abdnin istedigi gibi oluyor, incirligi kullanma Konusunda anlasildi.
Erken secim sonrasi insallah yine akp tek basina iktidar olamaz..
Bu milletin Kürtlerle derdi yok derdimiz askere polise mermi sıkıp işci kaçıranlarla. Burada cırlayan PKK lilarından gazına gelmeye gerek yok, caresizlikle yazıyorlar o kadar cesurlarda neden evde oturupta PKK ya katılmazlar? PKK dan nefret etmek Kürt düşmalığı demek değil, Bunu hala algılamayamayan organizmalar var faşist diyip duran, Milliyetçi oyları kazanmaya çalışıp Başkanlık sistemine geçmek istiyor belli diktatör, ama kimse bana PKK yı savunmasın. IŞİD de aynı boktur... bu ülkede hükümet ile devlet düşmanlığını ayıramadık bi türlü..
http://www.tsk.tr/4_olaylar/4_2_onem...ciolaylar.html
Tarih / Saat
24 Temmuz 2015 / 17:30
Yer
Tekman / ERZURUM
Cereyan Tarzı
Bölücü Terör Örgütü mensubu bir grup terörist tarafından, Erzurum / Tekman’da, doğum yapacak bir hastayı, Tekman Devlet Hastanesine götüren 112’ye ait ambulans durdurularak, hasta ve yakınlarını indirdikten sonra, iki sağlık personeli ambulans ile birlikte kaçırılmıştır.