https://www.youtube.com/watch?v=rAVJPnG1U68
Printable View
Yaşım 38 , Hükümet iktidara gelmeden önce Çiller zamanıydı sanırım, Pkk'ya sürekli sınır ötesi harekat yapılırdı.. Öyle bugünki gibi bırakın İstanbulun göbeğinde tam otomatik silahlarla poz vermeyi,, Şırnağın göbeğinde bile bugünki manzaraları görmeniz imkansızdı.. Sınır ötesi operasyon yapıldığında Ankara maltepe camisinde günde 3-4 bazen daha fazla şehit cenazesi kaldırılıyordu,,,Onları unutamıyorum tabiki...
Akp hükümeti ile birlikte tamamen umudunu kaybetmiş, Psikolojik olarak çökmüş olan çaresiz Okyanusun ortasında yüzen Pkk'ya Akp hükümeti karaya gösterdi., Adamlar karayı görünce bir anda umutları yeşerdi., Peki sonuç? Şu anda çok daha fazla şehit veriyoruz ve güneydoğuya giderseniz burası Türkiye mi diye düşünürsünüz.,
Akp hükümetinin stratejisi , çalışmayan üretmeyen milletimize refah sağlamak için,Abd menfaati için (Bop) , Türkiye'ye gelen sıcak paranın kaçmaması için Ucuz Kürt petrolü alabilmek için çözüm süreci (Kürt açılımı) diye saçma sapan birşeyi gerçekleştirdi... Başından beri Mhp nin uyarıları olmasına rağmen inatla diretti... Nerede T.C. kelimesi Atatürk varsa hepsinden söküp attı Türk bayrağını ve neredeyse türklük kelimesini kaldırmaya çalıştı... Amaç kuzey ıraktaki kürtlere yaranıp menfaat sağlamaktı, Sıcak paranın kaçmaması idi.. O işte olmadı Abd müdahalesi ile kürt petrolü işi de bozuldu (17 aralık) süreci ile.... Bunun dışında yine Kıbrıs meselesi ile ilgili gizli kapaklı tavizler verildi , biz burda Işid-Pkk derken adamlar Kıbrısı birleştiriyor ve ismi değişecek , bundan sonra Kıbrısta zaman içerisinde Türk askerini bulunduramayacağız,,, 12 Adalar var onlar da yunanlılara teslim edildi... O adalar çok çok stratejik öneme sahipti. Tonla olumsuz şey daha sıralayabilirim.
E şimdi Atatürk "üretmeden tüketen toplumlar önce hasiyetini sonra vatanını kaybeder" diye boşuna mı demiş bi düşünelim.,
Ben umutsuzum , Neden Hdp ye oy verip aydın geçinenler var hemde az uz değil , Hdp %6.5 oya sahip ise bi o kadarda Türk olup onlara kayanlar var... Çoğuda Atatürk'ün partisi diye düşündüğümüz yerden hemde.
Şimdi Akp hükümeti mantığı ile düşününce , Çanakkale savaşını kesinlikle yapmamamız gerekirdi, Resmi rakam 90.000 - Gerçek rakam 250.000 Şehidimiz var.,, Yani benim Türk milletine pek inancım yok.. Kızanlar olabilir ama malesef öyle ... Eğer Çanakkale savaşında açılım ile çözselerdi Ana dilimiz muhtemelen Fransızca - İngilizce gibi birşey olurdu.. Kilisede istavroz çıkaran pekçok kişi olurdu... Kısaca sömürge olurduk
Ara sıra Discovery izliyorum ingilterede hurdacının bile dükkanında ingiliz bayrağı var , tamircisinde öyle... Bide bize bakın
Peki bundan sonra ne olucak, Dikkat ederseniz C.b. hafiften ben siyah Türküm gibi birşeyler demeye başladı,, Kibir gitmiş gözüküyor(Gerçekmi değilmi Allah biliyor), Ama Ülkeyi soktuğu pisliğin içersinden büyük bedel ödemeden kurtarmak çok zor , Çünki 3 Milyon tane Suriyeli var şu anda... Turizm geriledi ve devam edicek , Bodrumun göbeğinde Suriyelileri gören gelirmi? Ben bile şahsen gitmem tatile oraya.,, Peki ya Işid ? Bu 3 milyon suriyeli içerinde kimbilir kimler var, Zaten bizim milletimiz içinden bile tonla Işidci çıkar...
bugun kürt harektinin geldiği nokta muazzam.çok güçlü örgütlendiler, toplumsal olarak kendilerine çok geniş bir hareket imkanı ve karşılık buldular.algı yönetimini çok iyi yapıyorlar ve sonuçta bazı türk oğlu türklerin bile desteğini aldılar bu bir gerçek.biz ise yenildik arkadaşlar. yanlız kaldık. bugun olaylara bireysel tepkiler verip içinizi rahatlatıyorsunuz ama meydanlar boş kaldı.
yaşadğımız illerde türkçü ,vatansever, tgb, add, vs herneyse görüşünüze uygun bir oluşuma muhakkak katılın destek verin.en azından temasta olun.sürece bakılırsa temasta olmanızın zorunlu olduğu zamanlar gelecek.izmir de üni. lerde aksi yöndeki oluşumları gördüğüm için bunu yazıyorum.bu sayfada üniversiteyi kazanan arkadaşların ulaşabileceği numaralar var.
ben, sen, o yok. biz varız..
https://www.facebook.com/kuntugbolgilkokkurikan?fref=ts
yazacak söyleyecek çok sey var ama konusmakla,saymakla bitmez.Nisan ayında 357.dönem olarak Vatani görevimi yaptım inanın çok baska gittim bambaska duygularla gerı gelldım
Vatan,millet gibi ruhu sağolsun devlet basındakılerde soldurmus,bitirmiş
Bugunlere gelmemızde cok buyuk seyler var hangı bırısını sayalım kı?
Şimdide cıkmıslar yok kandıl yok surıyeye ates acıyorlar
Neden acaba? Erken secım var oy almak ıcın 'bak bız terörle mucadele edıyoruz' demek ıcın mı?
Eskiden Diyarbakır'dan f16 lar kalkar kalkmaz örgüt üyeleri haber veriyordu pkk ya.. Şimdi ülkenin Başbakanı bizzat barzaniyi arayıp bilgilendiriyor. Tsk ne yapsın eli kolu bağlı sadece savunma pozisyonunda.. köpekler bu kadar azmasaydı kaza vs diye şehit Haberleri geçiştirilecekti kimbilir, bu kadar olaydan sonra eğer göstermelik yapıyorlarsa operasyonu blöf yada bizlerin öfkesini yatıştırmak, oy kaybı önleme gibi Allah onların en ağır şekilde cezasını versin... Bizlere gelince hak aramayı öğrenmeniz gerekiyor bakın İstanbuldaki pkk lıları yasalar işlemiyor ama bize en ağır biçimde işliyor.. Çünki biz hak aramıyoruz.. Kaçak sigara almayalım, bunların sempatizanlarından alışveriş yapmayalım ne gerekiyorsa elden geldiğince yapalım. Bakın İsrail'de Starbucks bile iş yapamayıp şubesini kapatıyor, adamlar birbirlerini öyle bir destekliyorki.. Mesela şu Hdp ye oy veren sanatçılara para kazandırmayalım, akil hainlere unutmayalım
Bu arada şunuda kesinlikle unutmayalım, Kürtlerin içinde bu olaylardan rahatsız olan hatta bizim entel geçinip oy verdiği Hdp ten nefret edenleri var hemde azımsanmayacak kadar.. Elmayla armutu ayıramadığımızda o zaman pkk nın istediği olur aynı zamanda batılıların... Alevi sünni türk kürt laz çerkez kimbilir daha neler üretirler biz akıllanmadıktan sonra.
tr sadece sınırı temizliyo fazla içeri girecegini sanmıyorum,sonra geri çekilip önlem alacak,sonra çok kalabalık pkk lı grup askerlere pusu kuracak zaiyat verdirecek,film belli yani,,,,pkk 1. düşmanımızdır,, işidle ortak çalışılmasından yanayım,işidi kullanmamız lazım ,bu fırsat daha gelmez,,,,,işidde teör ördütü ama sonuçta savaş stratejisi ülke çıkarı için yapılmalı,bilmiyorum bu benim görüşüm,,
Suriyeli kim varsa sınır dışı edilmeli.
Suriye Irak Iran sinir hatti boyunca tampon bölge kurulmali
Tampon bolge mayinla dosenmeli.
Sinir hatti boyunca 7 24 devriye kamera her turlu hareket algilayici konulmali.
Koyun kuzu kopek it ne varsa komutana sorulmaksizin vur emri.
Hareketlilikte diyarbakirdan hemen f 16 bombardimani yapilmali.
Gerekirse sokaga cikma yasağı koyulmali.
Temizlik yapılmalı.Bu halk buna gidecek paraya acımaz. Saray yapacağına kandile bomba manyagi yapsaydi o kendini padisah zanneden vatandas
Nasıl yorumlayacakmışız? Bu adamlar asker mi? Polis mi? Uzun namlulu Rus yapımı silahların bu adamlar da ne işi var ?
Benim bildiklerim Bu adamlar barış cubuğu yerine ak47 kullanmaları. Ve patlma da güzelce geberip gitmeleri. Vatan hainliğinin cezası ölümdür ve affı yoktur. Mekanları Cehennem olsun....
Terörün bitmesini istemeyen ülkelere kim dur diyecek hangi lider ?
ENGİN ALAN
3 saat boyunca hava harekatı oldu.Bir tane bile ölen pkklı terörist yok neden ? Barzaniye önceden haber verilmiş bile İncirlik üssüne onay verirseniz abd hemen istihbaratı barzaniye yetiştirir.En ufak hareketliliği bile abd anında anlıyor.Nato tarafından ülkemiz işgal edilmiş durumdadır.Ankara nato karargahında 52 'ye yakın cıa ajanı bulunmaktadır.Devlet biliyor ama elleyemez.Çünkü nato dahilindedir.Düşmanlar bizi içten kemiriyor bişi yapamıyoruz öylece bakıyoruz.Çünkü son 10 yılda yapılan bu siyasetler ve siyasetcilerin kutuplaştırma dili Türkiyeyi böldü.Herkez birbirini ocu şucu bucu diye değerlendiriyor.İyice bölündük kutuplaştırıldık ve yalnız bırakıldık.Takım gibi parti tuttuğu için millet böyle oldu.
Barzani bugün Türkiye ile telefon görüşmesi yaptı.pkk terör örgütüne yönelik operasyonu destekliyormuş neşesi yerinde anlaşılan olur tabi.Abd önceden haber verirse olur neden olmasın.Boş yerleri bombalıyoruz işte.İtin,Köpeğin maskarası olduk."
Devlet Bahçelinin derhal mhp nin başından çekilmesi, kemal kılıçdaroğlunun chp nin başından çekilmesi ilk adım olmalı. mhp nin başına engin alan gibi hem milliyetçi hem kitlelerinin peşinden sürükleyecek ağırlıkta bir liderin gelmesi hemde akp nin yancısı modunu kendine yakıştırmayacak bir liderin gelmesi 2.adım olmalı mhp için. chp de aynı şekilde hdp nin yancılığından kurtulmalı, bi yandan kemalist tutum içinde olup bi yandan, kürtçü hareket kardeşlerimiz ayağını bırakacak bir lider gelmesi gerekiyor bence.
bu tarz bi oluşumda da akp'ye karşı birlik olunmalı, muhalefet görevini en iyi şekilde üstlenmeli ve dik duruş sergilenmelidir. akp'yi bitirdikten sonra oluşacak olan lider ihtiyacı içinde hilesiz hurdasız bir seçim yapılmalı, sonuca varılmalıdır. öncelik bu olmadığı müddetçe bence bu ülkede ne terör azalır, nede şehitler. sen operasyonu gidip barzaniye söylersen, yaptığın operasyondan bi *** olmaz. vtr lerde gösterilen patlamalara falanda inanmıyorum ben. gece görüşüyle patlatılan bir hangar falan, ayak hepsi.
yazlık bir yere gidiyorsun, lan herkes kürt. 3 kelime türkçe bilmezler, 5 kelime ingilizce ile hayatlarını idame ettiriyorlar. uyuşturucu, kadın, silah, kaçakçılık alayı bunlarda. gayri meşru bunlara akıyor. örgüte ciddi bi para akışı var.hadi içlerinde sadece ırkı kürt olup, türkiyeye ihanet etmeyen kürtleride vardır, tenzih edelim ama çoğunluğu pkklı. rte ve kurmayları çok zeki. başa geldikleri seçimlerden sonra ilk işi türk gayrimeşrularını içeri atmak oldu. örgüt avcunu yalıyordu türk babalar serbestken. rte bi güzel türk babaları içeri attı, pkklıların önü açıldı. bir anda silindi türk babalar. otoparklardan tutun, gece klubü gibi paranın çok olduğu heryerde onlar var artık. buda pkk ya ciddi bir gelir sağlıyor. üzerine rte ve kurmayları her yaptığını abd ve barzaniye söylüyor.. sonuç ortada. hem canlarını kurtarıyorlar, hemde çok iyi para gelirleri var. bunlar iyi günlerimiz. zamanı gelecek bu ülke karışacak, 80 leri tekrar yaşayacak.
Engin Alan, Muharrem ince gelirse.
Bu ülke ye umut olabilirler bende ayni gorusteyim.
Devler Bahçeli MHP nin içine etmiştir. Bu son yaptiklarida tuz biber olmuştur.
Halk kılıçdaroğlu nu ciddiye almıyor. Muharrem ince bu işi iyi göğüsler bence.
Chp yuzde 30 a çıkarma potansiyeli olur.
Bütün yorumları okudum da. Yakinda bu konu devlet kurar :). Arkadaşlar abiler kardeşler. Yoldaşlar gözünüzü seveyim. Irkçılık yapanlar var aranizda. Lütfen itibar göstermeyin. Ben size şimdi bir sürü kaynak gösteririm ne fark eder? Has öyle imiş diyip geçersiniz. Türkiye halkiyla siyaset yapilmaz ben bunu anladim. Çünkü zihunleri çok kolay işgal edilebiliyor. Sizden tek ricam sınır da bırakın. Densizin biri çıkar küfür eder hiç olmaz. Lütfen ama lütfen herkestem ricam tv izleyeceginize biraz kitap okuyun saygilarimla. Bunu kürt bir kardeşiniz abiniz Yoldaşiniz olarak yazıyorum
Bu "türkiye halkı" da yeni moda oldu, pkk jargonu olsa gerek..