Benim anlamadigim bu kadar kisi iktidara karsiyken bu adamlar hala nasil iktidar
Printable View
Benim anlamadigim bu kadar kisi iktidara karsiyken bu adamlar hala nasil iktidar
Dolar 2.67 oldu.
https://www.youtube.com/watch?v=P7EdruXKil4
Yazar kasa fırlatan esnaf ve esnafları pistlere bekliyoruz . O zamanlar gerçekten demokrasi varmış .
''ES353'' çoğunluk olarak karşıyız herhangi bir azınlık değiliz;ama gözleri kör olup hala deli gibi oy verenler fazla yarısını da çalıyorlar zaten. Yine bir elektrik kesintisi falan derken o iş tamam.
Mardin dargeçit de yaptım askerliğimi 6 sene önce gece termal tarama yapılırken görüntu alınıyor ve domuz diyerek geçişdiriliyor.
Başka bir olay ise telsizlerden özel harekat ın sabaha kadar olan catişmasını dinliyoruz ve yukarıdan hiç bir zaman öldür emri gelmiyor bırakın gitsin. Yazık degilmidir bu vatana bu insana. Adam menzilimde 30 metre hedef diyor bırakın dokunmayınbdeniliyor. Yazık yazık.
Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında Ne Düşünüyorsunuz Nasıl Birisi ? - YouTube
Bu sorunun cevabı bu videoda.
Dikkat beyin yakar..
o spikerin kafasındaki cübbeyi münasip bi tarafına takacaksın. Lan KK mülayimin teki onu biliyoruz da sen neye hizmet ediosun yavşak.
Beklemiyor musun elin kolun bağlı bir şekilde ? Ben avazım çıktığı kadar bağırıyorum meydanlarda. Elimden geleni yapıyorum. 3 kere göz altına alındım. 1 tane şartlı tahliyem var, zaman aşımını bekliyorum. Kimse kendine düşen görevi yapmazsa evet bir kurtarıcının gelmesini bekleyeceğiz yine. Çünkü bu millet cahil ancak yumurta tavuğun götüne geldiği zaman ayaklanıp "hopp noluyoruz amk" der. O zaman da yeni haritalar, yeni sevrler çoktan imzalanmış olur. Ülkede Bop'dan beri gelen sürede bölünme aşamasına girildi zaten.
Abi işin garip tarafı tüm bunlar olurken tarafsız olacağına dair şerefi ve namusu üzerine yemin eden, sonra milletten 400 diye oy dilenen şerefinin kaç paralık olduğu belli biri yaptığı mitingde çatışmaların devam ettiğini söylüyor. Zor mu takviye kuvvet yollamak hani sen dünya lideriydin 3-5 çakalla uğraşamayan demagojiden başka bir *** bilmeyen dünya lideri mi olur. TSK'nın da Allah belasını versin askere kendi vatanında yavşak yavşak konuşan it sürülerine teşekkür açıklaması yayınlıyor.İnsanlık dersi vereceklermiş köpekler, 15 gün sonra askerim ne bekliyor bu vatan benden ölürsem şehit mi? olacam yoksa kelle mi? barış süreciymiş sözde dindar ya bunlar demiyecek mi ulan o kadar vatanı için ölen insan biz neden! öldük neden!!
https://www.youtube.com/watch?v=ZnsftqyDGLQ
ke(n)di bakanları söylemiş mevzuyu zaten bu konuyu uzatmaya gerek yok,
askerleri yem olarak atanları Allah ıslah etsin.
Dolar 2.6804 ile bugün yeni bir rekor kırdı.Anlaşılan o ki biz her sabah yeni bir rekorla uyanıcaz artık. Kimse çıkıp ekonomi ile ilgili adam gibi açıklama yapmıyor.Sokağa çıksak ekonomi bakanı kimdir diye sorsak 100 kişinde 98 i bilmeyecek zaten.3 liralık bilgisayar alıcam fiyatları gördükçe lanet olsun diyip vazgeçiyorum. Ticaret yapan insanlar şirketler bu kurlarla nasıl iş yapabiliyor veya yapabiliyor mu ? Bence bu seçimlerde iktidar partisi değişmesede halktan sağlam bir tokat yiyecektir oy anlamında.
Ulan lanet olsun beee her seferinde bağırıp çağırmaktan arkadaşlarımı uyarmaktan yoruldum, akp li olan arkadaşlarım var onlarda farkında herşeyin ama sadece uyanık olduğunu sanıyorlar 1.5-2 liraya çalışmak onlara az geliyor hükümet yanlısı olunca parasının çoğaldığını kendi söylüyor da, ben anlamıyorum bu vatana verilen şehitler, canlar, para uğruna bu kadar kolay kaybetmeye değer mi ? Körü körüne biat eden gerzeklerin bir an önce derin uykudan uyanmaları dileğimle :(
ulan döviz kuruna bak, yurtdışında yüksek lisans hayalimiz vardı, gerçekten hayal oldu.
Ben bu olayın,ordaki terör yanlılarını cici gösterme operasyonu olduğunu düşünüyorum
Sanki yavaş yavaş tabanda da farkındalık oluşuyor gibi geliyor bana, en azından gün içinde muhattap olduğum insanlardan bunu çıkarıyorum.
son zamanlarda etrafımdan çok duyuyorum, XYZ partiliyim ama HDP ye oy vereceğim, barajı geçsinler ki tek başlarına iktidar olamasınlar...
işte bu kadar beyinsiziz, HDP barajı geçerse koalisyona girecek tek parti olur, şimdi 3 istiyorsa iktidar ortağı olarak 30 ister...
Ah Aziz Nesin ahhh!!!!
abi 1.si hdp koalisyona girerse ülkede taş taş üstünde kalmaz.
2. si herkes hala bunun HDP nin cici gösterilmek için kurgulandığını söylüyor. Lan fakir beyinliler HDP nin barajı geçmesi AKP nin neden işine gelsin. Adam tek başına mı yönetip ülkeyi soyup soğana çevirmek ister herşeye karışan koalisyonla mı. Erdoş kalp krizi geçirir ki bi anlamda sevinirim o ayrı. Bunun amacı HDP oylarını düşürüp adamları kötüleyip oy almalarını engelleyip baraja takılmasını sağlamak. Bu kadar basit bir katakulliyi çözemiyor musunuz? AKP oylarının bir kısmı HDP ye kayıyor. Haa şu da var. Ben VATAN a oyumu atıcam. KK gerzeğinden de cacık olmaz Bahçeliden de. Vatan partisinin kadrosu gerçekten çok düzgün. Bu seçimde aşamazlar ama yavaş yavaş büyüyeceklerdir. AKP HDP koalisyonunun ömrü gerçekten kısa sürer. Halk kesin ayağa kalkar.
Arkadaslar sorun aslinda bizim millette kimse kusura bakmasin. Hayatimda bizim millet kadar bukadar gerizekali insan görmedim, ya bi avrupali gibi olamadik. Elin gevuru bile bizden dürüst. TR'de adam aksam yatarken yarin öbürkini nasil tokatlarim diye düsünüyo. Kime sorsam param yok der ama altinda 0 araba iphone 6lar falan. Yok osmanliymis yok atatürkmüs yok tayyibmis. Ulan 70milyon yasiyo bu ülkede kime sorsam tayyibe ana avrat küfür eder ama oylamalara bakinca adam yüzde 50yi kapar. Hersey yalan a.k. Bu ülkede adam babasina bile güvenmez oldu... Arkadaslar eger harbiden bisey yapilmasi gerekse, ilk önce bi kendimizi degistirelim. Gerisi zaten kendiliginden gelir.. Eninde sonunda hepimiz gidiciyiz.. Allah C.C bize hangi partiyi tuttun diye sorgulamicak. Bunuda unutmayin.. Saygilar.
Kim sokağa çıkıcak kim ayaklanıcak Alper abi Allah aşkına ? Sen diyorsun ki Akp neden Hdpyi yanında istesin. amaç aynen o aslında. apo itinin geçen ay yaptığı açıklamadaki isteklerin aynısı şimdi gerçekleşiyor işte. hdp masumlaştırılarak oy kazanma çalışmaları güdülüyor. Tayyibin işine gelir emin ol. it itle her türlü anlaşır.
facede video var olay çekildiğinde sıcağı sıcağına.. orda asker malzemelere basmayın diyor oranın halkı boşver malzemeyi lanet gelsin malzemeye arkadaşın ölüyor diyor.. iki farklı dünya iki farklı bakış açısı..
Doğulu bir müteahhitin işini yapıyorum, az önce muhabbeti geçti, şimdi bir de karşı tarafın söylemini dinleyelim!!!!
'tendürek dağında ağaç dikme festivali var, i...e vali gerillanın arasına 15 tane askeri indirtti, taciz ateş emri verdi, gerilla askere ateş açtıi HDP liler çember oluşturdu askerleri korudu, asker HDP lilere ateş açtı 2 kişi öldü!!!!'
neyin barış süreci ki bu???
27 Milyon Liran
Yalnız ne para yiyorlar ya hay maşallah 27 milyon lira .
Chp Se
Şunu da izlemenizi tavsiye ediyorum. ''Chp`nin "Milletçe Alkışlıyoruz" reklam kampanyasına bir vatandaş alkışlar beni tahrik ediyor diyerek suç duyurusunda bulundu.''
Gerçekten şunların cebine giren para belki de dönüp dolaşıp bizlere geliyor . Öyle iğreniyorum öyle nefretim var ki aynı binada bile yaşamaya hevesim yok artık bunlarla .
Beyler cogunuz yapti belki yapicak belki gotunun korkusuna askerden kacanda vardir aramizda yapanlar bilir ama anlatmaz anli sanli turk ordusuna gittiginzde neler yasadiniz yasatildiniz hersey yalan bu ulkede
56.6 Milyon Se
Artık her şeyi göz göre göre yapıyorlar :)
olayın olduğu yere yaklaşık 30 40 km mesafede yaşıyorum. yukarıda bazı arkadaşlar demiş hdp kendini cici göstermeye çalışıyor diye. şunu belirteyim hdp li falan değilim ama bölgede görev yapan biri olarak söyleyeyim olay tamamen hükümetin hdp yi kötü gösterip barajın altında kalmasını sağlayıp böylece doğudaki oyları kendine çekip padişahlık sistemini gerçekleştirmek. uzmanından üst düzey subayına kadar tanıdığım var burada hepsi söylüyor ağrı dağı ve tendürekteki kamplarda kaç tane pkk lı var ne yiyip ne içiyorlar ne yapıyorlar her şeyden haberleri var. sen devlet olarak tutup 15 tane askeri o kadar pkk lının arasına gönderiyorsun.olayın geçtiği tendürek dağı ve civarında karşı tepelerde 2-3 tane kalekol var yoldan geçerken gördüğüm. madem orada o kadar pkk lı yok neden kalekol yapıyorsun. tendürek geçidinden gece kimse geçmez bilir herkes gece yola indiklerini yol kestiklerini. yerel seçimlerde bdp doğunun çogu yerini kazanınca pkk tendürek geçidini kesip milleti araçtan indirip herkese halay çektirmişti zorla sonra serbest bırakmıştı. bu olayın olduğu yere 10 dk mesafede bulunan birlikten asker gelmedi olay yerine neden aman barış süreci bozulmasın oy kaybetmeyelim. ığdırdan gece 11 gibi dönerken yolun kenarında elinde keleşle bekleyen pkklılar gördü bu gözler askeriyenin 10 15 km ilerisinde. ama ne oldu baktı ki oylar gidiyor zamanında o kadar göz yumdu bunlara şimdi onlar hiç olmamış gibi davranıp pkk yeniden hortladı diyor. hayır hortlamadı hep vardı ama sen göstermedin halka.
Bu insalar bu iq ile nasıl hayatta kalıyorlar o yaşa kadar yaşıyorlar insan hayret ediyor. Bi japon balığının muhakeme yeteneği ne kadarsa bunlarında o kadardır. Gerçekten çok takdir ettim o insanları bu akıl fakirliğinde evleniyorlar çalışıyorlar sosyalleşiyorlar filan hakaten büyük başarı kendi çaplarında.
artık küfür etmekten başka yazacak birşey bulamıyorum, nasıl bir devlet olduk nasıl bir mllet olduk... artık insanlar okadar dolduki herkez birbirine düşman :( aslında hedeflerine ulaştılar.. bizi bize düşman ettiler...
eskinde tek düşman PKK idi şimdi kürtler aleviler bilmem neler herkes ayrıldı İNSANLIK kelimesinin bir anlamı yok hayvanlar gibi sınıflandırılıyoruz :(