Merak etme katilleri aradığımız için ihraç edildik. Mesele otomobil forumunda konuşulacak mesele değil. Ne kadar konuşsan da bir sonuca varamayacaksın. Size iyi muhabbetleri.
Merak etme katilleri aradığımız için ihraç edildik. Mesele otomobil forumunda konuşulacak mesele değil. Ne kadar konuşsan da bir sonuca varamayacaksın. Size iyi muhabbetleri.
men dakka dukka.
Bu olmamış bence.
Bazı kişilerin akılları yeni yeni dank etmeye başladı. Gezi olaylarında mutlaka ben gibi aramızdan giden olmuştur. Hatta merak edip forumun %80 i oraya gitmiştir. Polisin sıktığı gazdan kaçmıştır.
Ne oldu oraya gidenlerin alayı terörist ilan edildi dimi. Oysa biz terörist miyiz? Toprağımızı çok seven vatandaşız sadece.
Şimdi şuraya varacam konu olarak;
Bu PKK olayları senelerce hükümetler tarafından oy toplamak için millete yutturulan bir olay gibi geliyor bana.
Bizler nasıl gezi olayları içerisinde terörist olarak gösterildiysek PKK da bu şekilde bizim önümüze sunulan bir yemek olabilir.
Mantık çerçevesinde konuşalım ve düşünelim.
MIT şuanda sadece hükümete çalışan bir organizasyon oldu. Hükümet emir veriyor bir kamyon dolusu silah IŞİD'e teslim edilmek için yola çıkarken askerler tarafından durduruluyor.
Aratılmıyor içi ama durduran askerlerin hepsi şuan hapis cezası alıyor. Neden çünkü hükümet onlara paralel dediği için.
Bizde inanıyoruz.
2 tane cocuk savcıyı rehin alıyor. hükümet emri veriyor polsler tarıyor. Savcıda ölüyor 2 cocukda ölüyor.
Sonra hükümet diyorki savcıyı teröristler öldürdü.
Bizde inanıyoruz.
Hükümet oy toplayabilmek için bir takım gruplarla, cemaatlerle iş birliği yaparak onlara devlette görev veriyor. Sonra bir ters düşüyorlar; paralel bunlar, terörist bunlar diyor.
Bizde inanıyoruz.
Yıllardır belki kürd halkı bilerek kışkırtılıyor. Silahlanmak zorunda bırakılıyor. Sonra önlerine 3-5 er salınıyor. Çatışma çıkartılıyor. Bizde 3 er ölüyor onlarda 15 kişi. Sonra çıkıyor hükümet bunlar terörist nasılda öldürdük diyor.
Bizde inanıyoruz.
Siz hiç üst düzey bir askeri görevlinin PKK saldırısıyla öldürüldüğünü duydunuz mu?
Alın size en baştaki video. Hükümet tarafından terörist ilan edilen adamlar ve bu adamları destekleyen insanlar bizim askerimizi orada kurtarıyor.
Orada 1 tane devlet tarafından yardıma gönderilmiş ekip yok. Ve daha bu olayların ilk başında Cumhurbaşkanı yaptığı mitingde AKP yi desteklerken diyor ki;
20 tane PKK ile türk askeri şuanda canlı canlı çatışıyor.
Bizde inanıyoruz.
Ne ara saydın lan 20 tane?
Lafın özü; ya bize yıllarda aramızda bir çatışma olsun, bir ayrılık olsun, hiç bir zaman kardeş olamayalım kürdlerle diye bu terörist zırvaları yutturulduysa?
Hiç düşündünüz mü?
'Gerekirse Suriye’ye 4 adam gönderirim. Türkiye’ye 8 füze attırıp savaş gerekçesi üretim, Süleyman Şah Türbesi’ne de saldırtırız' diyen MİT müsteşarı değil mi bu ülkenin?
Ya bunlar kurguysa? Tek olay oy toplayabilmek için halkı halka kırdırtmaksa?
Boş yere kulaktan dolma kimseye düşman olmayın. HDP lilerde bu vatanın evladı. Hepimizin kardeşi.
En azından hepsi benim kardeşim. İstanbulundan, diyarbakırına, hatayına, bodrumuna, ağrısına, şırnağına.
Hepsi kardeşim. Ölene kadar da böyle görecem hepsini.
İnşallah bir gün kendimizi, düşüncelerimizi ve insanlığımızı kullandırmayı bırakırız da gözlerimizi gerçekten açıp gerçekleri görebiliriz.
Muhsin Yazıcıoğlu Atam Atatürk'den sonra ülkemizin kaybettiği! en büyük değerlerde benim gözümde ikinci sıradadır.
Bu videoda yaşanan hadise mevcut hükümetin yaşadığı acizliğin gözler önüne serilmesidir. Bu ülkede adam gibi muhalefet olabilseydi her şey çok farklı olurdu Swordoğlu boş adamın tekidir gözümde.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Askerligimi Bitliste yaptim. Ortamin en karisik oldugu donemlerdi. Zerre korku yasamadan gittim yaptim geldim. Fakat ne yalan soyliyim imkanim olsaydi ben de bedelli yapardim. Orduyu askeri sevmedigimden degil. Vatanimi korumak istemedigimden hic degil. Askerlige karsi oldugumdan hele hic degil. Askerdeki o korumaci icgudusu, o cesareti ben omru hayatimda hicbir yerde hicbir kavgada yasamadim. O bambaska bir duyguydu benim icin.
Ama bedelli naralari atmanin neresi kotudur onu da anlamis degilim. Keske firsatim imkanim olsaydi da ben de bedelli gidebilseydim. 6 ay seni 2 donumluk yere kapatarak, telefon yasak, internet yasak, kafana gore her gazeteyi okumak yok, bos bos etrafta dolas, izmarit topla, sana verilen anlamsiz sacma sapan isleri yap, gunun belli saatlerinde nobet tut, hicbir uretkenlik yapma, yorum yapma, her emre itaat et. Bunun neresi vatani gorev? Haa gidersin aslanlar gibi carpisirsin topragini korursun. Ama obur turlusu tamamen bu vatana bu millete agir ekonomik yuk getiriyor. Hem de cok agir.
Sahsen askerde komutanlarima kac kere soyledim dilimde tuy bitti. Gelin bana izin verin ben butun askerleri egiteyim onlara matematik ogreteyim, bilgisayar ogreteyim, ingilizce ogreteyim dedim. Aldigim cevap her seferinde sen karisma olmaz hayir oldu. Halbuki biraksalardi bana 6 aylik sure icinde izmarit toplatmak mintika temizletmek yerine en az 300 askeri aslanlar gibi egitirdim. %1' inin bile vizyonu degisse 3 tane insan yapar. Bu 3 insan da yasadigi koyu memleketi ailesini vatanini gurur duyulacak noktalara yerlere tasimaya fazla fazla yeterdi. Belki fazla idealist dusunuyorum ama ben boyle yetistirildim.
Uzun lafin kisasi, vatani gorev 6 ay veya 1 sene askeriyeye gidip orada hapis gibi kalip, yasaklar icerisinde mintika temizlemek veya temizletmek olmamali. Eger olacaksa da kimse kimseye neden Bedelli istiyorsun sen vatan haini misin de dememeli.
Hakedene giydirmek lazım ama . Birileri gerçek anlamda GİRİLMESİNDEN Haz alıyor olabilir ama almayan çoğunluk daha fazla o yüzden giydirmek lazım .
imzasız..
Harfi harfine katiliyorum. Amac milleti iyice kutuplastirip herkesi bir taraf olmaya zorlamak. Basbakanimiz zamaninda ne dedi? Bi-Taraf olmayan Bertaraf olur.
Ya da isin Amerikancasini soyleyelim. Bol, Parcala, Yonet. Cok guzel bolunuyoruz su anda. Plan inanilmaz guzel ilerliyor. Bundan guzel bolunme senaryosu olamazdi ve saat gibi tikir tikir isliyor. AKP' nin karsisindaki oylara bakin. Bolune bolune kusa dondu oylar. Bol ki karsinda tek guc tek kuvvet kimse kalmasin.
Bence mukemmel bir plan ve saat gibi isliyor.
Bunun kurgu olduğunu, ordaki askerlerin yem edildiğini inanmayanların aklından şaşmak gerek zaten.. En basiti 12 saat çatışma oldu deniyor, çatışma olurken mitingen canlı yayın yapıyorsun ama nedense destek ekibi yardım ekibi göndermiyorsun..:S
Özel jetinle her yere hemen gidiyorsun ama askerler orada ölsün diye bekledikçe beklediniz.. Hainsiniz.. Hırsızsınız.. Sahtekar ve yalancısınız!..
Hdp liler de bu vatanın evladı demişsiniz. vatanı bölme stratejisi güden bir oluşumun içinde olan insanlar mı bu vatanın evladı ?
her şey algı yönetimi, 1994'te rahmetli Erbakan ''türbanlıları üniversiteye almıyorlar, başörtülü bacılarım kızlarım okuyamıyor'' dediğinde bizim okulda bir dünya türbanlı vardı, mescit vardı, kimse kimseye karışmazdı... işte o yıllarda en büyük hatayı nerede yaptık? her şey özgür olsun demek yerine ''beter olsunlar, girmesinler okula'' dedik...dedim... işte kamplaşma böyle provokasyonlarla başlayıp sonucu hiç tahmin etmediğiniz yerlerde bitiyor...
Giydirmekle anca masturbasyon olur, arada güzeldir ama sürekli oldu mu o işte bir hata var demektir. Bir yere götürmez yani.
Bunun dışında Alper, sende maksimum vatansever bir profil çizdiğini düşünüyorsun ya onun bunun kafasına sıkarım diyerek, yanlış yapıyorsun. Sıkarsın sıkamazsın (sıkmak nedir yahu yazarken tiksindim) degil mesele, hatanın özü bu söyleminin sadece bölücülük yapana fayda sağladığı. Bunu otur düşün, çürütmeye çalışmadan, karşıt fikir bulmadan, anlamaya çalışarak düşün lütfen.
Bir oyun var, burada değil dünyada oynanan büyük bir oyun. Bizler bu oyunun en ufak parçalarıyız. Gerçeği görmek bu kadar zor değil, yapmanız gereken düşünürken inançlarınızı ve önyargılarınızı bir kenara bırakmak.
You call it turbo lag , i call it foreplay ...
kimse kusura bakmasında hdp yi destekleyenle hdp ye oy verenle aynı vatanın evladı değilim ben.
Ben bu videodaki kadar insancıl olduklarına da inanmıyorum bunların. Ortada çok büyük düzmece bir senaryo, bir algı yönetimi var. Ve biz hiç bir zaman gerçeği öğrenemeyeceğiz.
1- Askeri orda bu adamların eline bırakanlara yazıklar olsun... Helikopterle 10 dakka da gidilecek mesafe ama yarım saat asker orda yatmış... Orda katledilirdi bu askerler belkide amaç oydu neyseki insan gibi insan çıktı ordakilerin birçogu yoksa çok çok kötü şeyler olabilirdi...
2-İnsan gibi insan ama şunuda demeden geçemicem videoda sizde bizim evladımızsınız yardım edicez tabi diyorlar , ulan ordaki asker seninde askerin tabiki yardım ediceksen barzo ya bak....
3- O 90 lardaki efsane tsk mız bitmiştir hayırlı olsun.Ben turkiyenin düşmanı olsam şu an saldırırdım....
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
hdpye barajı geçirtmek içindir bu iyimserlik numaraları.bakın bizim askerimiz yaralandı ama hdp koştu geldi vs. vs. bizimkilerde yer.
Hafta sonu Gaziantep ve Urfa daydım. Birecik, halfeti gibi yerlere de gittik. İlk defa o bölgeye gitme fırsatım oldu ve hayran kaldım. Tarih vs. bir yana, insanlar o kadar saygılı, yardım sever ki hayret ettim. Her yerde olduğu gibi tabiki kötüler de vardır araların da ancak bu kadar temiz insanların olabileceğini düşünmüyordum. Gerçekten sorgulamaya başladım, onların da bizlerin de büyük bir oyunun piyonları olduğumuz çok açık.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)