User Tag List

Sayfa 9/16 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
303 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: Askerini ölüme terk edenler.

stlegal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler cogunuz yapti belki yapicak belki gotunun korkusuna askerden kacanda vardir aramizda yapanlar bilir ama anlatmaz anli sanli turk ordusuna gittiginzde neler yasadiniz yasatildiniz hersey yalan bu ulkede
    Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    56.6 Milyon Se

Artık her şeyi göz göre göre yapıyorlar
    imzasız..

jr1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Chp Se

Şunu da izlemenizi tavsiye ediyorum. ''Chp`nin "Milletçe Alkışlıyoruz" reklam kampanyasına bir vatandaş alkışlar beni tahrik ediyor diyerek suç duyurusunda bulundu.''

Gerçekten şunların cebine giren para belki de dönüp dolaşıp bizlere geliyor . Öyle iğreniyorum öyle nefretim var ki aynı binada bile yaşamaya hevesim yok artık bunlarla .
    Kadının diz kapağından ayak bileğinden tahrik olan kafa yapısı alkıştan da tahrik olur yadırgamamak lazım. Konuşan beyinsizide araştırın ya atama bekleyen öğretmendir yada devletle bir işi vardır onu çözemiyordur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olayın olduğu yere yaklaşık 30 40 km mesafede yaşıyorum. yukarıda bazı arkadaşlar demiş hdp kendini cici göstermeye çalışıyor diye. şunu belirteyim hdp li falan değilim ama bölgede görev yapan biri olarak söyleyeyim olay tamamen hükümetin hdp yi kötü gösterip barajın altında kalmasını sağlayıp böylece doğudaki oyları kendine çekip padişahlık sistemini gerçekleştirmek. uzmanından üst düzey subayına kadar tanıdığım var burada hepsi söylüyor ağrı dağı ve tendürekteki kamplarda kaç tane pkk lı var ne yiyip ne içiyorlar ne yapıyorlar her şeyden haberleri var. sen devlet olarak tutup 15 tane askeri o kadar pkk lının arasına gönderiyorsun.olayın geçtiği tendürek dağı ve civarında karşı tepelerde 2-3 tane kalekol var yoldan geçerken gördüğüm. madem orada o kadar pkk lı yok neden kalekol yapıyorsun. tendürek geçidinden gece kimse geçmez bilir herkes gece yola indiklerini yol kestiklerini. yerel seçimlerde bdp doğunun çogu yerini kazanınca pkk tendürek geçidini kesip milleti araçtan indirip herkese halay çektirmişti zorla sonra serbest bırakmıştı. bu olayın olduğu yere 10 dk mesafede bulunan birlikten asker gelmedi olay yerine neden aman barış süreci bozulmasın oy kaybetmeyelim. ığdırdan gece 11 gibi dönerken yolun kenarında elinde keleşle bekleyen pkklılar gördü bu gözler askeriyenin 10 15 km ilerisinde. ama ne oldu baktı ki oylar gidiyor zamanında o kadar göz yumdu bunlara şimdi onlar hiç olmamış gibi davranıp pkk yeniden hortladı diyor. hayır hortlamadı hep vardı ama sen göstermedin halka.

KOSEREN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Assadasd nasıl cahillik fışkırtıyorlar etraflarına. Aha oradaki tipler belirliyor işte türkiyenin geleceğini.

Allah aşkına küçümsemek değil de nasıl yönetiliceğinizi belirleyen sınıfın aha bunlar olması üzmüyor mu sizi?
    Gılıçdaroğlı beni vurdurmasın diyen teyze favorim

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Artı 18 yaş sınırı getirilmeli bunlar nasıl evin yolunu buluyo ya nasıl bir zaka seviyesi bu kafayı yicem yaa nasıl bir beyni yıkanmışlıktır bu
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Onamdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu insalar bu iq ile nasıl hayatta kalıyorlar o yaşa kadar yaşıyorlar insan hayret ediyor. Bi japon balığının muhakeme yeteneği ne kadarsa bunlarında o kadardır. Gerçekten çok takdir ettim o insanları bu akıl fakirliğinde evleniyorlar çalışıyorlar sosyalleşiyorlar filan hakaten büyük başarı kendi çaplarında.
    Everyday I ** çapuling...

dj_batukaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    artık küfür etmekten başka yazacak birşey bulamıyorum, nasıl bir devlet olduk nasıl bir mllet olduk... artık insanlar okadar dolduki herkez birbirine düşman aslında hedeflerine ulaştılar.. bizi bize düşman ettiler...

eskinde tek düşman PKK idi şimdi kürtler aleviler bilmem neler herkes ayrıldı İNSANLIK kelimesinin bir anlamı yok hayvanlar gibi sınıflandırılıyoruz

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Hamile kadından tahrik olan var bu zihniyette osmanli ayağı yapip milleti padisahlik sistemini enjekte etmek.istiyor.

Bunlar vatan hainligin kitabını yeni bir yorum getirdiler.tarih bunlari yazmaya utanacak ama bunlar allahtan korkup tovbe etmeyecek.

Bunları başımıza getiren kul hakki yemelerine yardımcı olduklarindan hala farkında değil allah katında hesabı sorulunca anlayacak ben ne yaptim diye.

Ulkenin gelecegini peşkeş çektiler .

Köprü yol yaptı.. .. girsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Doğulu bir müteahhitin işini yapıyorum, az önce muhabbeti geçti, şimdi bir de karşı tarafın söylemini dinleyelim!!!!

'tendürek dağında ağaç dikme festivali var, i...e vali gerillanın arasına 15 tane askeri indirtti, taciz ateş emri verdi, gerilla askere ateş açtıi HDP liler çember oluşturdu askerleri korudu, asker HDP lilere ateş açtı 2 kişi öldü!!!!'

neyin barış süreci ki bu???
    Bu bile ülkenin geldiği durumu özetlemiyormu?
    Ülkenin içinde terörist meşrulaştırılmış, elinde silahlarıyla elini kolunu sallayarak geziyor, eee yöre halkıda artık tamamen ülkenin ordusunu , polisini değilde gerilla diye meşrulaştırılan vatan hainlerini tanıyor.

snan1910 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hani diyorlar ya
    Bilmem kaç milyar yıllık dünyada topu topu 70 yıl yaşayacağız, o da Türkiye de bu hükümet dönemine rastgeldi şansa bak diye ötesi yok sanırım.

Birde konu için söyleyeyim seçime kadar çok daha fazlaları yaşanacak.
    Yaklaşık 1 aydır üniversitelere, dışardan, üniversiteyle alakası olmayan baltalı, sallamalı, cüppeli adamlar baskın yapıyorlar. Adam dövüyorlar ve Türkiyenin heryerinde ki üniversitelerde oluyor bu olaylar.

Seçim öncesi kaos yaratıp seçimle sukünet geleceğini enpoze ediyorlar. Ortalık zaten karışık, ekonomi kötü, pkk ^yeniden^ canlanıyor birde uzun adam başkan olamazsa ne olur düşünün?? mantığı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler burası bir otomobil forumu bunu kabul etmemiz lazım . Ben de dahil hızlı ve piyasa arabalara binmiş insanlar aramızda bunu inkar edemeyiz ,ama ülkemizi bir karanlık bekliyor hatta uzun zamandır bu karanlık ortada zaten. Ben dün veya survivor da izlerim ama gerçekleri de unutmayın bizim zaten en büyük suçumuz UNUTMAK. Ülkede neler oldu unutuldu unutulmadı mı? Ülkenin belkide uzun yıllardır ilk kez karşılaştığı savcı olayı yaşandı unutulmadı mı ? Gayet unutuldu üstü kapalı bir şekilde. Şimdi dizilere programlara devam ,ortaya attılar bir ağrı olayını .. Sadece buraya yazmıyorum aileden gelen yıllardır siyasi bir oluşuma sahibim . Benim işimin gücümün dışında her gün her saatimde siyaset içimizde bizim. Elimden geldiğince insanları uyandırmak amacım .

Elimden geldiğince her tartışma programını , yanlı veya yansız olsun her türlü kitabı okurum herkesi dinlerim. Bu konuda da video anlamında paylaşımlarım oldu.

Şimdi paylaşacağım video'da Levent Gültekin isimli bir gazeteci yazarımızın konuşması var . Eski RTE destekleyen insanlardan birisi zaten bunu inkar etmiyor. Ancak gerçekleri görüp konuşmasını bilen adamlardan. Ne oldu bu adama biliyor musunuz ? Bu konuşmayı yaptıktan 3-4 gün sonra gazeteden ayrıldı ya da ayrılmak zorunda kaldı siz anladınız ne demek istediğimizi. Bu konuşmayı yaptığı gün izledim zaten televizyonda paylaşmak istedim mayısın başında askere gidecek bir TÜRK evladı olarak.

https://www.youtube.com/watch?v=Mg0RF64GZ1E
    imzasız..

Hakan-N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu ülkede köklerini, geçmişini savunmak gericilik olarak algılandığı sürece, kürtler; kürdüm dediğinde özgürlükçü fakat Türk; Türk'üm dediğinde ırkçı lanse edildiği sürece kimse özgürlükten haktan hukuktan bahsetmesin, kaldı ki bu devlet adliyedeki savcısını koruyamamış daha da kötüsü olay sonrasında sosyalistçi eşitlikçi avukatlar kendilerini halktan üstün görüp aranmaya karşı çıkmışlar, maalesef ki siyasetçilerin gözünde askerin hiç değeri olmadığından bunları önemsemezler o ayrı.. Ha ben ırkçımıyım evet görüş olarak ırkçıyım fakat sağda solda haktan hukuktan bahsedenlerin yaptıklarına bakınca hümanist kalıyorum yanlarında.
    DR.ECU

SAFKAN Le Mans

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

https://www.facebook.com/turkcenindi...type=1&theater

uzaklarda aramayın terörü. bu kardeşiniz İzmir Halkapınarda boynunda ayyıldızlı kolye var diye hastanelik olmuş. geçtiğimiz aylarda üniversitede teröre kurban giden de İzmirde okuyan bir kardeşimizdi. terör artık doğuda değil memleketin dört bir yanında.
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

https://www.instagram.com/biramemuru/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    10 sayfa boyunca bir bebek katilinin barış getirmesini beklediğimiz ülkemiz içinmi konuşuyorsunuz bence atı alan üsküdarı çoktan geçti. Ülkedeki tüm siyasi partiler a dan z ye (az sayıdaki temiz siyasetçileri tenzih ediyorum) hiçbirinin derdi vatandaş değil. Hepsi rant,cebi doldurma peşinde. En basiti Üniversite diyoruz özgürlük diyoruz ama karşıt görüşlü diye öğrenciler birbirini öldürür hale geldi. İstanbulun göbeğinde adliyede savcı öldürüldü. Ve işin garibi bu tarz olayların 3 günde unutulması Allah sonumuzu hayır etsin.

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Berat, karşıt görüş diye bir şey yok üniversitede, medyanın pkkyı masumlaştırması var.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    https://www.facebook.com/video.php?v=780445428703972

''Paralel yapı yaptı heeee.'' İşte bu adamlardan dolayı kaybediyoruz . Ben en azından aynı çatı altında olmadığımız için çok ama çok mutluyum..
    imzasız..

buristyle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Hakan-N Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu ülkede köklerini, geçmişini savunmak gericilik olarak algılandığı sürece, kürtler; kürdüm dediğinde özgürlükçü fakat Türk; Türk'üm dediğinde ırkçı lanse edildiği sürece kimse özgürlükten haktan hukuktan bahsetmesin, kaldı ki bu devlet adliyedeki savcısını koruyamamış daha da kötüsü olay sonrasında sosyalistçi eşitlikçi avukatlar kendilerini halktan üstün görüp aranmaya karşı çıkmışlar, maalesef ki siyasetçilerin gözünde askerin hiç değeri olmadığından bunları önemsemezler o ayrı.. Ha ben ırkçımıyım evet görüş olarak ırkçıyım fakat sağda solda haktan hukuktan bahsedenlerin yaptıklarına bakınca hümanist kalıyorum yanlarında.
    Devletin gözünde mehmetcigin bir degeri kalmadigindan bende cok rahatsiz oluyorum ama, eskiden türk kürt laz cerkez diye birsey yoktu. Hepimiz birbirimizin gözünde Müslümandik hepimiz KARDESDIK! Bende iste bu ayrimciliktan rahatsiz oluyorum. ezanin türkceye cevrilmesinden, kürt kardeslerimize artik kürtce yasaktir diye baski altina sokmak bence cok büyük bir yanlisti. Biz onun icin birbirimize düsman kesildik zamaninda. (yanlis anlamayin, vatanini seven kürt kardeslerimden bahsediyorum) PKK, HDP, Türk düsmanlarinin zaten Allah bin belasini versin.

Hakan-N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı buristyle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Devletin gözünde mehmetcigin bir degeri kalmadigindan bende cok rahatsiz oluyorum ama, eskiden türk kürt laz cerkez diye birsey yoktu. Hepimiz birbirimizin gözünde Müslümandik hepimiz KARDESDIK! Bende iste bu ayrimciliktan rahatsiz oluyorum. ezanin türkceye cevrilmesinden, kürt kardeslerimize artik kürtce yasaktir diye baski altina sokmak bence cok büyük bir yanlisti. Biz onun icin birbirimize düsman kesildik zamaninda. (yanlis anlamayin, vatanini seven kürt kardeslerimden bahsediyorum) PKK, HDP, Türk düsmanlarinin zaten Allah bin belasini versin.
    Zaten aklı başında bir insanın ( kürt laz cerkez fark etmez) Doğuda ayrı bir devlet kurma düşüncesine karşı çıkması lazım. Devlet kurmak kolaymı? Kurduğun anda bütün sistemleri oturta bilecekmisin diye sorarlar. TC bu günlere kolay gelmedi yüzyıllarımızı aldı şehitlerimizi aldı nice devletler yıktık, yıktırdık. Bu etnik köken mevzuları aşağı yukarı Rus harbi zamanlarından beri var buna ek olarak bide mezhep mücadelesiyle uğraşıyoruz ki bu ülkede alevi sorunu olmadığı halde insanları karşı karşya getirmeye çalışıyorlar. He şunu bizzat kendim duydum dinledim ; güneydoğuda kürt köylerini pkk dan koruyacak bir devlette yok orada pkk kafasına göre milletten koyun topluyor para topluyor halk da dogal olarak korktugu icin ses edemiyor Ee şimdi nerde bu devlet demeden de edemiyor insan
    DR.ECU

SAFKAN Le Mans

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)