Üst üste dördüncü kez Final Four'dayız! 18-20 Mayıs tarihlerinde Belgrad'da şampiyonluk için saldır FENERBAHÇEMM
![]()
Üst üste dördüncü kez Final Four'dayız! 18-20 Mayıs tarihlerinde Belgrad'da şampiyonluk için saldır FENERBAHÇEMM
![]()
Obradovic kendi evine gidiyor ordan kupasiz donmez![]()
Belgrad'a gitmeyi düşünüyordum allahtan Oly çıkamadı fakat Sırp taraftarlara dikkat etmek lazım ciddi olaylar bekliyorum ben özellikle gs basket takımıyla olanlardan sonra
Kademe kademe gidiyoruz. İlk basamak Zalgiristi. Şimdi bir üst basamak Efes. Efes maçı Zalgiris maçına göre 1 tık daha zor geçer.
Ama finale çıkarsak işimiz hiç kolay değil. Olası Real eşleşmesinde adamlar makine gibi.
40 küsursayıda tutup yendik. son periyodda 15 sayıdan gelip yakaladık.. Evlerinde 57 sayıda tutup yendik.. Son maçta 99 atıp 20 farkla yendik... Kısacası Euroleage play-off larında Obradovic bilgisayarda Sims oynar gibi her maç canı nasıl oynamak istiyor , neler yapmak istiyorsa öyle oldu. Çok büyük bir Spor Adamı... Final4 daki 4 coach un biri kendisi diğer ikisi onun tezgahından çıkan isimler..
F4 da muhtemel Efes maçı Efes in tecrübesizliği ve Ergin Atamanıın Gergin hallerinden ve Obra takıntısından nispeten bence kolay geçer ancak bu sene Şampiyonluğun en büyük adayı Real gibi hissediyorum nedense.. Ama Tek maç düzeninde Obra şapkadan birşeyler çıkarmayı şimdiden planlamıştır..
Finale çıkan efes pilsen kulubunu tebrik ederim. Demek denk bütçe olunca böyle oluyor. Biz Ergin aramana gerekli desteği vermedik maddi manevi
Anadolu Efes finalde başarılar
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Efen bugün 5.dk itibariyle müthş konsantrasyonlu oynadı. 2 takıma da tebrikler. Umarım Fenerbahçe 3. olabilir, efes de kupayı alabilir.
Instagram: mutusgarage
Efes Pilsen muhtesem oynadı.....
Fener cok silikdi,hıc hazır degıllerdı.
Insallah sampıyon olurlar....
Ergin Ataman kupayı alırsa basketbolun imparatoru olur sanırım.
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Fenerbahçeliyim fakat bu sefer finale kalamadık.
Takım olarak fazla iyi değildik ve eksiklerimiz vardı buda tabi sonumuzu getirdi.
Maçın adamı kesinlikle Shane D Larkindi adam mükemmel oynadı.
Neyse ki Efes Pilsen de bir Türk takımı olduğu için üzülmedim Fener inşallah 3. olur
Efeste inşallah şampiyon olur..
/// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI
çok şaşırdım, FB taraftarı Ergin Ataman'a Ataşehir'de ettiği küfürleri Euroleague de etmemiş... Avrupa'da şimdiye kadar 2 kupa kazanan tek Türk, Euroleague de kazanırsa gerçekten imparator olur...
basketbola para ayırmak bu bütçelerle çok zor, Efes reklam bütçesini komple takıma yatırıyor, başka bir spor branşı yok, alkol reklam yasağıdan dolayı kasada kalan milyonlar var... 30 milyon euro harcayıp 5 milyon gelir kazanılmasını aklım almıyor, kulüp takımları için hiç bir cazibesi yok...
Basketbolu ne kadar takip ediyorsunuz bilmiyorum. Bu adamın fenerbahçe taraftarıyla yıllardır süregelen bir anlaşamama durumu var. Beşiktaş , galatasaray hatta milli takımın başındayken bile aynı durum. Koyu bir galatasaraylı olmasından değil fenerbahçeye özel bir antipatisi var . Şenol güneş gibi.
DÜNYADA İKİ BİLİNMEYEN VARDIR.BİRİ KUTUPLAR , DİĞERİ TÜRKLER.. Albert Sorel
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)