User Tag List

Sayfa 11/13 İlkİlk ... 910111213 SonSon
243 sonuçtan 191 ile 209 arası

Konu: Turkish Airlines Euroleague-Fenerbahçe Final Four da

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hepimizi başkasının şeyiyle gerdeğe giren iktidarsız GS taraftarı yazıp sonra da küfürü mü savunmuşum demek nedir? neyi savunuyorsun o zaman? daha ilk postudan hepimizi başkasının şeyiyle tatmin olmakla suçlamışsın...
    Ya başkasının şeyiyle gerdeğe girmekle Ergin ataman’a Küfür edilmesinin savunulmasını nasıl birbirine bağlıyorsunuz aklım mafsalım almıyor. Ben diyorum ki kendi takımınla ilgilen, onun başarılarıyla gurur duy, onun üzüntülerini yaşa, onun kavgasını ver; siz diyorsunuz ki ataman’a Küfürü savunuyorsun. Yok hocam siz başka bi kafadasınız ben bi şey diyemiyorum

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmetgurlek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya ben Türkçe yazamıyorum ya siz kendi dünyanızda bambaşka şeyler kuruyorsunuz. Kendi kafanızda kurduğunuz alakasız şeyleri de sanki ben söylemişim gibi empoze ederek bana isnat ediyorsunuz. Sizden başka benim küfürü savunduğumu, obradovic’i göklere çıkardığımı düşünen 1 kişi daha varsa ben yine herkesten özür dilerim.
    yok sadece benim boldladığım kısımlara cevap verseniz yeter...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok sadece benim boldladığım kısımlara cevap verseniz yeter...
    Verdim, bir daha vereyim. Ben hangi Şartta olursa olsun kendi takımımı tutarım, onu desteklerim, onla üzülürüm, onun kavgasını veririm. Başkasının başarısı, kavgası beni ilgilendirmez. Başkasının polemiğine girmem, başkasının galibiyetiyle tatmin olmam.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeterli midir hocam? Bir daha yazayım mı? Şunu da şuraya koyayım:

baskasinin siki ile gerdege girmek
    1) baskalarının yaptıkları ıle kendıne pay cıkarmaya calısan tıplere soylenen atasozu

2) başkalarinin başarilarini, mallarini kendisi gibi gözterip bazen karizma ugruna, bazen yalan atma ihtiyaci hissedildiğinde yapılan, karşiliğinda kişiliğinden taviz vermeyi bile hiçe sayan lamer grubunun yapmiş olduğu fasilite.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Verdim, bir daha vereyim. Ben hangi Şartta olursa olsun kendi takımımı tutarım, onu desteklerim, onla üzülürüm, onun kavgasını veririm. Başkasının başarısı, kavgası beni ilgilendirmez. Başkasının polemiğine girmem, başkasının galibiyetiyle tatmin olmam.
    bizim olduğumuzu nerden çıkardın? bu konu içinde FB yi eleştiren bir tane post bulsana? ya da Efes yendiğinde ne güzel oldu ne koyduk diyen bir tane üye göster... haaa pardon bu eurolegue, efesliler konuşsun diyorsan, 15 sene basketbol oynadım diyorsun, öyle bir taraftar olmadığını gayet iyi biliyorsun, zamanında Ülker varken de salonlar dolardı, onar da mı cimbomluydu FB ye karşı tatmin olmak isteyen?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizim olduğumuzu nerden çıkardın? bu konu içinde FB yi eleştiren bir tane post bulsana? ya da Efes yendiğinde ne güzel oldu ne koyduk diyen bir tane üye göster... haaa pardon bu eurolegue, efesliler konuşsun diyorsan, 15 sene basketbol oynadım diyorsun, öyle bir taraftar olmadığını gayet iyi biliyorsun, zamanında Ülker varken de salonlar dolardı, onar da mı cimbomluydu FB ye karşı tatmin olmak isteyen?
    hemen bilgisayar başına geçiyorum, 2 dakika bekleyin lütfen

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ülker desteği çekti
    Fb liler dua etsin Koç da küsüp gitmesin.
    Basketbol şubesi 30m euro butce ile 5m euro karla yürümez her sene 25m euro bir yere kadar koyar.

Yalniz THY reklamını finalfour için çekilmiş reklam çok güzeldi.

Tek güzel olan şeyde oydu zaten
    Eulıg samp getiri si cok değil sanırım malı götüren şirket ne diye sidik yarışı yapıyor lar anlamıyor um

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok şaşırdım, FB taraftarı Ergin Ataman'a Ataşehir'de ettiği küfürleri Euroleague de etmemiş... Avrupa'da şimdiye kadar 2 kupa kazanan tek Türk, Euroleague de kazanırsa gerçekten imparator olur...

basketbola para ayırmak bu bütçelerle çok zor, Efes reklam bütçesini komple takıma yatırıyor, başka bir spor branşı yok, alkol reklam yasağıdan dolayı kasada kalan milyonlar var... 30 milyon euro harcayıp 5 milyon gelir kazanılmasını aklım almıyor, kulüp takımları için hiç bir cazibesi yok...
    şu 1. her şey sizin bu postunuz ile başlamış zaten.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben bir özet geçeyim, yaklaşık 7-8 sene önce Efes-F.Ulker serisinde şampiyon olan Efesi çalıştıran Ataman, maç bitince yumruklarını kaldırıp klasik sevincini yapar, tam oyuncularına kosacakken neredeyse bütün Bench arkası taraftarın saldırısına uğrar, Mahmut Uslu maçtan sonra Atamanın kendilerine el hareketi çektiğini söyler ve kaybettiği final hiç konuşulmaz bile, işte o günden beri bütün FB maçlarında küfür yer, milli takımı çalıştırırken FB oyuncu göndermeyeceğini açıklar ve de görevi bıraktılar, Tanyevic nerdeyse 10 yıl hem FB hem milli takımı idare etmesine karşın denir ki 'hem kulüp hem milli takım olmaz, seçim yapsın!'... Ne sene EL deki Fb-Efes maçında maç boyu küfür yer, EL yönetimi soruşturma açar ve FB ye ihtar verir... O nedenle dedim 10 yıldır küfür edildi, İspanya'da neden edilemedi?
    şu 2. mesaj

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu 1. her şey sizin bu postunuz ile başlamış zaten.
    ne var ki bunda? bak taraftar 2. maç şaşırtmadı işte, ilk maçta etseydi ceza alacaktı çünkü ihtarı vardı yine Ataman'a küfürden... başkasının şeyiyle gerdeğe mi girmişiz bu postla, o kadar yazılan çizilene cevap bu mu?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hazır basketbol konusunu bulmuşuz 20 yıllık bazı hurafeleri de yıkıyoruz ne var ki bunda? Cemal Nalga skandalı? cezalı Cemal 'hazırlık!' maçında 3 tane yöneticinin halt etmesiyle başka formayla oynamış formdan düşmesin diye, lig maçı değil, kupa değil, final değil... keşke hiç hazırlık maçı demeselerdi idman maçı deselerdi sorun olmayacaktı ama bu olay o kadar büyütüldü ki, cimbomun dünya kadar puanı silindi az daha küme düşürülecekti, peki FB ne yaptı? kontratlı oyuncumuzu ayartıp, prosedür gereği kiralıktan dönmesi gereken gün İlkan Karaman'ı aldılar ve de bu transfer meğersem milli takım kampında bitmiş, şimdi hangisi ahlaklı? Göksenin Köksal'ı milli takıma çağırıp FB ile kontrata ikna edemeyince kadro dışı bırakan koç kim ona da bir bakın... şimdi herşeyi gayet dürüst ahlaklı düzgün yapan FB camiası ve de taraftarları, kendilerini en fazla yenen koça küfür etmeyi haklı göstermeye devam ediyor, ilginç...
    şöyle bi mesaj var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ülker arena'da hiç küfür olmaz, FB nin ne dopingle ne de usülsüzlükle işi olmaz... vallahi kim koyu taraftar gözlüğüyle bakıyor bilemedim... bari şu basketbol hayatını bitirdiğiniz İlkan Karaman'a bir cevap yazsaydınız da usulsüzlük nasıl ince ince yapılırmış cümle alem duysaydı...
    bu ve devamındaki ilkan karaman postları var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fb'yi eleştiren 1 tane post bulsana demişsiniz ben 4 tane buldum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şöyle bi mesaj var
    yahu sen ne yazıyorsun hayırdır hepimiz okuma yazma biliyoruz, sana diyorum ki, takım çok kötü, şöyle koyduk böyle yapıştırdık mı yazdı biri ben dahil... takımın ne kadar iyi olduğunu ama sakatlık şanssızlığıyla finali hatta kupayı kaçırdığını söyledik, diğer yazılanlar FB camiasının çok temiz hiç bir şeye bulaşmayan bir müessese olduğunu yazanlara ve de gerçek olmayan hurafelerin 15 sene sonra nasıl gerçek olduğunu inandığınızı göstermek içindi..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı G.U.Z. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlk paragrafa cevap veremeyince ikinciye gulmeniz normal
    Konumuz sadece basketbol ve Ergin Atamansa, önüme İtalyan ve Türk takımlarıyla Avrupa'da kupa almış, Koraç kupasini alan Efes benchinde yer alan, bu sezon Fbyi 7 maçta 4 kez yenmiş, Euroleague de finalden etmiş, ligde de normal sezonu önde kapatmış bir antrenör görüyorum
    Fbli taraftarların tepkisinin kıskançlık olduğunu,10yil öncede kalmış olayın da yalnızca paravan olduğunu dusunuyorum
    ( Efes yerine Fb finale çıkmış olsaydı CSKA karşısında şansı olabilirdi bence bu arada)
    şuna ne dersiniz?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu ve devamındaki ilkan karaman postları var
    buna da cevap versene o zaman yazdığın hatalı bize hakaret ettin de, diyorsun 15 sene oynadım ama basketbolun gerçekleri konuşulunca cevap veremiyorsun...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yahu sen ne yazıyorsun hayırdır hepimiz okuma yazma biliyoruz, sana diyorum ki, takım çok kötü, şöyle koyduk böyle yapıştırdık mı yazdı biri ben dahil... takımın ne kadar iyi olduğunu ama sakatlık şanssızlığıyla finali hatta kupayı kaçırdığını söyledik, diğer yazılanlar FB camiasının çok temiz hiç bir şeye bulaşmayan bir müessese olduğunu yazanlara ve de gerçek olmayan hurafelerin 15 sene sonra nasıl gerçek olduğunu inandığınızı göstermek içindi..
    kıvırmayın lütfen. fener'i eleştiren post var mı dediniz? 4 tane var dedim ben de. şöyke koyduk diyen post var mı dediniz, yukarıdaki post var.

peki şimdi siz benim küfürü savuduğum 1 tane post koyar mısınız? ya da obradovic'i savunduğum?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    buna da cevap versene o zaman yazdığın hatalı bize hakaret ettin de, diyorsun 15 sene oynadım ama basketbolun gerçekleri konuşulunca cevap veremiyorsun...
    tartışalım bunu madem. ben ilkan konusuyla ilgili tek bir cümle söyledim mi? savundum mu? tasvip ettim? 1 tane post gösterin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kıvırmayın lütfen. fener'i eleştiren post var mı dediniz? 4 tane var dedim ben de. şöyke koyduk diyen post var mı dediniz, yukarıdaki post var.

peki şimdi siz benim küfürü savuduğum 1 tane post koyar mısınız? ya da obradovic'i savunduğum?
    ilk postunda bizi başkasının şeyiyle gerdeğe girip tatmin olmakla suçlayıp ssonra da bunu mu yazıyorsun? sana diyorum ki FB basketbol takımını eleştiren yazı göster lütfen, biz akpakız diyenlere verilen cevapları değil...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)