bi an doven oldu sandim bak yine.. atarli motorcu konusuna dondu
ark hala akıllanmamış 3 ay önce hayatıma girdi arabası bozuldu 750 lira verdim paramı alamıyorum kız arkadaşıydım. telefonumu satacaktım aldı arkadaşım vazgeçti almaktan dedi babasına verdi ben veririm parasını dedi. sonra birkaç vukuatını öğrendim üstüne gittim ameliyat olacağını uydurdu ama hala it gibi geziyor üstüne bir kaç eşyam vardı onlarıda vermiyo. hayatımda tanıştığım en berbat insan kendisi paradan geçtim eşyalarımı ver var onları ne yapacaksın yazıyorum 2 haftadır gönderecek ailesinin de pek bi farkı yok annesinin numarısını buldum aradım böyle böyle diye kadın ben uğraşamam dedi telefonu suratıma kapattı. yine böyle parça satıyordu parayı benim hesabıma yollattırdı parçalarını göndermemiş olay benim üstüme kaldı siz yine 130 lirayla kurtulmuşsunuz
Buralar yine canlanır![]()
Hayır bunun işyerine gidip, müdürüne veya patronuna çıkıp bu adam böyle böyle yaptı diyen olmadı mı hala?
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
beyler bu işler tipe bakmıyor gerçi karakteride yokmuş orası ayrı..
bana da coilover satmaya çalıştı. Foruma konu açtım alınık coilover diye, altını çizerek yazdım custom istemiyorum diye forumda arkadaşları var onu biliyorum, numarasini yazmışlar ara adımı ver diye sordum bana custom dedi kapat dedim. Fiyatını sordum 900 dedi bide.. kapattım telefonu bi haller tripler. Beyaz bi polosu var mavi renk Alfa janti vardı. Air yapacağı için coilleri sokuyorum dedi..
Jet Fadıl' la Bi Akrabalığı Söz Konusu Olabilir mi ?
Oem Yedek Parça
Oem Çıkma Parça
Hondacikmamotor.com
AKINCI GARAGE
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)