Valla ben ilk 3 bin km'de arabayı normal kullandım.. Gazlamadım ani frenden kaçındım.. Dsg oldugu için vites degişim aralıkları zaten ideal seviyede.. NE olursa olsun ilk etapta sert kullanımdan kaçınmak mantıklı.
Printable View
Valla ben ilk 3 bin km'de arabayı normal kullandım.. Gazlamadım ani frenden kaçındım.. Dsg oldugu için vites degişim aralıkları zaten ideal seviyede.. NE olursa olsun ilk etapta sert kullanımdan kaçınmak mantıklı.
67500'den fiyat veriyorlardı. Sen de bu fiyata mı aldın?
rodajda normal arabalar için ilk 1000 km önemli bu km içindede aracı zorlamayıp ani fren ani gaza basmayıp sakin kullanmalı
Not:illaki uzun yolda rodaj yapılır diye bir kayde yok ben çoğunlukla akşam saatleri trafiğin olmadığı zaman rodaja çıkarım
motorlar fabrikalarda zaten ne testlerden geçiyor , kullanıcıya gelene kadar en az 100 kilometre yol yapıyordur o motor.rodaja gerek yok artık sıfır motor olmadığı için üstünde..
Mayıs sonunda bi aksilik olmaz ise ACT & DSG Leon FR alıyorum bende rodaj aklımda olan bi meseleydi çok iyi oldu bu konu :) Takipteyim :)
Aracınız sizinde hayırlı olsun şimdiden :)
Yav. Sigma denen bir sey var. her uretilen motoru her uretilen parcayi her zaman testlerden gecirmiyorlar. 19 dakikada bir arac cikiyor. Bu guvenlik birimi yani sigma, 1000de bir olabilir, 100de bir olabilir. Her uretilen arac her parca teste girmez. Bant kontrolu icin belli araliklarda bir bir arac ve malzeme secilir ve o testten gecirilir, boylece bantin kontrolu saglanir. Siz her motoru laboratuarda bagladiniz calistirdiniz rodaj yaptiniz binlerce km.
Aracınız hayırlı olsun.Artık aracın fabrikasında birçok teste sokuyorlar arabayı,Parcalar birbirine alışıp geliyor.Yani rodajlı geliyor diyebiliriz.Ben hic acımadım valla 1.5 ay önce sıfır araba aldım bayiden cıkarttıgım gün otobanda 202 km hız gördüm,Suan araba 5 bin km oldu hala 202 yapıyor birebir aynı.Motorun acılma mevzusu falan yok bana göre.
Epeyi sıfır araç alıp sattık.Yeri geldi showroomdan çıkar çıkmaz tapa gaz gitmek zorunda kaldık kimisi ise hiç yüksek devir bile görmedi.Ben aralarında ki farkı çözemedim.:) Son aldığımız passatta rodaj yapayım dedim servise götürdüm yağı değiştirmek için usta ben 1000kmdeki arabanın yağını değiştirmem deyip göndermişti epeyi tartışmıştım vs.
Sonuç olarak bence en iyi rodaj arabayı düzgün sürmektir.500-600 km sakin sürüldükten sonra bi çevre yolu sonrasında yağ değişimi illa rodaj yapılacaksa en mantıklısı bence.
Yanlış anlamazsanız birşey söylemek istiyorum
Symbol gerçekten çok kötü olmuş, umarım aynı mantıkta modifiye ile fr'yi bozmasınız.
Yorumlarım tamamen kişisel,yanlış anlamayın.
Parcaların alışması nedir ya :)) Fabrikasyon bi hata yoksa bi sıkıntı olmaz öyle 1000 kmde törpülenip birbirine alışacak malzemelerden oluşsaydı motor 20 k da motorun içinde parça kalmazdı alışa alışa :)
fr elleme diyo işte, olmamış sembol diyo :D
Bugüne kadar aldığımız bütün sıfır araçlarda rodaj yaptık .Ben zararını görmedim fazladan 1 defa yağ değiştim o kadar.Tavsiyem sıfır araçta olsa rodaj yapman.
Genel hususlar önceki postlarda söylenmiş zaten.Tam gaz yapma bir süre.Uzun süreli sabit hızlı sürüş yapmamaya çalış.Ve tek seferde uzun yola çıkıp 1000 km yapıp rodajı bitirme.Parça parça km yaparak rodajini tamamlaman daha dogru olur.
Hayırlı olsun bu arada :)
Arkadasım aracını gule gule kullan oncelıkle benımde tavsıyem ne olursa olsun 1000 km kadar sakın sakın kullan ondan sonra bak keyfıne,
birde 2 tane sıfır km olmak uzere tdi dsg leon kullanma durumum oldu depolarından yakıt sesı gelıyordu sakır sakır acaba benzınlılerde de gecerlımı bu onu kullanınca bı test edebılırmısın? ( depo genelde 1/2 den yukarda oldugu durumlarda cok bellı oluyor )
direk çök gaza..bana göre rodaj budur...sana geleseye kadar ne testlerden gecmiştir o araba
2012de F10 525d aldik , ilk gununden itibaren satana kadar irzina gectim bi zararini gormedim :D
Keyfin nasıl isterse öyle kullan, rodaj falan hikaye. Arabalar en son kontrol aşamasında fabrikada dyno ve fren testinden geçiyor. Her türlü zorlanılmış oluyor kısaca:)