Tabi ki cla. araba fluence dizelin yıldızı olani ve 3 kati fiyatlisi. Yani onu almak icin her seyi almis olmak lazim.
Tabi ki cla. araba fluence dizelin yıldızı olani ve 3 kati fiyatlisi. Yani onu almak icin her seyi almis olmak lazim.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Cla'yı konuşmaya gerek yok, çok kalitesiz. C serisi çok hoş, kaliteli ama fiyatlandırma politikası kötü. Mercedes takıntısı yoksa 520i alınır, A4 quattro alınır. Daha iyi Alternatifleri var.
Real Cars, Real Roads.
kesınlıkle c en mantıklısı o paralara en mantıklı arac bence . bende 0 aldım yaklasık 3 3 bucuk ay once aynı zamanda 2009 model e var kalıte farkı e ıle herzamankı gıbı ıllakı var fakat bence bu sefer e ıle c arasındakı kalıte farkını en mınımum a dusurmusler kesınlıkle mukemmel bır araç. motor secenegı 1.6 163hp çok mantıklı gıdısatı çok guzel bence cok mantıklı bır arac fakat cla dan uzak durun derım. c den once a vardı lanet bır araba heryerınden ses gelıyordu .
StanceWorks
------Low is a Lifestyle
CLA'yı niyedir begenmiyorum. Kanım ısınmadı ondan heralde...
C hakkaten güzel, çizgileri filan müthiş
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
C ile CLA kıyaslanmaz, yazıldığı gibi 520i veya E180 de düşünülebilir. 5'in yüzü çok eskidi her tarafta var ve yanlış bilmiyorsam hem 5 hem E serisi 2017'de yenilenecek. C'nin yeni olması avantaj bu yönden ama 5 ve E bir üst sınıf sonuçta, üçünü test edip içinize hangisi siniyorsa onu alın
yeni kasa c serisi cla'dan çok ama çok daha güzel bir görsele sahip diye düşünüyorum ...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
merhaba, mengerler kocaelide otomobil satış danışmanıyım isterseniz yardımcı olurum
2014 - VW GOLF MK7 R 3K
2002 - BMW X5 4.6is
2013 VW BEETLE
hobi instagram@thegarageoffical_
C serisinde 5 ayrı paket var.
Style-Avantgarde-Fascination-Exclusive-Amg
Style ve Avantgarde paket çok zengin aksesuarda değil ama 5.20 al diyenler için C nin Avantgarde ı ile aynı seviyede aksesuar var 5.20 i standart araçta.
Fascination-Exclusive ve Amg neredeyse eş değer donanımda.
Fascination Sade tasarımda olanı
Exclusice Klasik tasarımda olanı
Amg spor tasarımda olanı.(Ayrıca jantlar 17 yerine 18 gelir ve siyah suni deri standarttır.
Amg bizim için sert gelir derseniz Fascination paket öneririm.
Standart bazı aksesuarlar aşağıdaki gibidir.
Statik LED farlar, Panoramik Cam Tavan,Ön iki koltuk ısıtma,Anahtarsız çalıştırma, Dokunmatik touch pad a sahip teyp ünitesi, hız sabitleyici ve hız sınırlayıcı, Çarpışma Önleme Asistanı Plus(otonom fren yapabiliyor), Geri Görüş Kamerası, Park Yardımıcı (Otomatik Park Ederken Fren Gaz ı da yapıyor), Yarı Deri Yarı Kumaş, 480 lt bagaj deposu, 66 lt yakıt deposu, yarı digital koltuklar, digitalçift bölgeli klima. vs....
Haci 170 beygirlik arabanin ustune tek yazilimla 70+ hp mi koydun? Yoksa ekstralar yaptin mi? Bu arada kayinpedere aldik sifir 520i. 170 degil 177hp diye biliyorum. Benim passatta da var yazilim ve tahmini gucum 170 hp lerde. Kayinpederin 520i si ile aramizda 3-4 boy oluyor geciyorum yani. Dizellerini ayni sekilde geciyorum.
Bu arada C sinifinin motor secenegi zayif diye biliyorum. 150hp mi oyle biseydi dizeli. Yeni nesil dizellere gore oldukca zayif degil mi? Passatlar bile 170hp ve 190hp opsiyonla geliyor. Yeni 320d ler 190hp geliyor.
Dün bu yorumu yaptım. Gece 12de arkadaşım geldi, ''gel bi alsancak, sahil turlayalım'' dedi. CLA180 CDI'yle geldi(Kiralama şirketinde çalışıyor, hergün bi araç onda kalıyor)
Aracın dışını begenemedim niyeyse ama insanlar hep bakıp bakıp durdu, ilgi çekiyor hakkatende. İçi çok hoşuma gitti şimdi yalan yok, çokta rahattı
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
520 1690+kg kardrsim yani ciddi agir.
Motor 3 serisindeki motor degil,2.0 tabanli motorun krank degismis hali yani ciddi gucler cikiyor. TC ye yollarken yeni motor gelistirmek yerine,2.0 motoru elden gecirmisler. Zaten bunu ogrenince yazilimci almandan 5 ay once(onada buyuk tesaduf oldu) hemen hanimin 3'u satip 5' i aldim ona
İstersen bir aksam denersin...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)