aynen deb. kaçırıyordu ...
Printable View
type-r turbomu asırı besleme yazıyoda :D
Jacksonracıng sc
şşşt dedikodu yapmayın, Ne varmış bakışımda :D
bu hafta sektör bölümünü fazla uzun tuttular ***** hava şartları çekim gününe denk geldiğinden dier formatlar çekilemedi iptal oldu
ben bu bölümde sektör yerine drag ların daha uzun tutulması taraftarı idim ama ulusal kanalın isteği sanırım oysa ntk m3 kalkışı,o zayıf kalktıkları bölüm yerine ise deli kalkışlar vardı,nissanın yan görüntüleri vs orda o görüntüler yayınlansa daha agresif ve ilgi çekici olurdu.serhanda (yönetmen)gitmiş,? bu hafta yoğundun size katılamadım sanırım haftaya daha agresif görüntüler yayınlanır.
buğra bence montaja baştan sona kadar bizimde girmemiz şart oldu,sesler ve kalkışlarda daha başarılı bölümler vardı elimizde fakat bu böyle olmuş,
illaki eleştiriler olucak ama format düzeldi zamanla yayın akışıda uzayacak ve daha uzun izleme şansınız olacak.star olumlu düşünüyor ilker ve cengiz beyle konuştuğumuzda onlarda çok olumlu hadi hayırlısı 1 saate çıkarsa tadına doyum olmaz programın.
buğrayada ayrıca tebrikler...
Kötü harcamışsın noniyi ibo
ben ibrahimin arabasını canlı izledim kısmii sorunları olmasına rağmen arabanın genede bayaa iyi kalkıyor 2 biterkende devrini tamamlıyor alet ama ibrahim sana tavsiyem arabanı çok boşlamışsın arabandan soğuma arabanda güzel sende iyi bi kardeşimizsin elini üzerine at şu makinenin öle boş bırakmayla olmuyor biraz daha ilgi alaka arabaya
anladın sen onu :) o zaman ne cevherleri çıkıyor ortaya anlatmama gerek varmı lexli omegalı dereceli vs li iken buhalde bile m3 le kalktın elin üstünde olsa daha neler yapacak alet
merhaba ben sizi tanımıyorum ibrahimin arabası için desöleyeceksözümyok iyiarkadaşımdır kendisiama m3 kalkısını izlkedim 5 kez kalık yapıkldı 3kez ibrahim aldı ve son ikikalkıstada geçildiamahelal olsun bu yaşlı araba ile bukadargideceğini biz hiç tahmin bileedemedik maşallah yaşına göreiyigidiyor arabası allahda kaza bela göstermesin ona çok emeği var o araba üzerinde kendide gerekli açıkklamayı yapar belki iyiformlar
ilk bölümler oturup da izlenebilcek bir program değilmiş zaten şimdi çok daha iyi,
sunucuların ayakkabılarını değiştirseniz iyi olur özellikle o kırmızı botlar çok komik duruyo:)
müzikleri beğenmedim ben ,
bir de ekranın altında çıkan yazılar 2.tur vs gibi onlar hoşuma gitmedi,
yarışları turları şema olarak grafik olarak yani gösterirseniz daha iyi olur, ve yazıları best motoring videoları tarzında yaparsanız daha açıklayıcı olur,
o arabadaki emeğini uykusuz gecelerini,olmadı genelerini en iyi bilenlerden biriyim çok şey paylaştık iboyla sonundada istediği gibi oldu alet ama daha var diyordu
zaten bi debriyaj sorunu vardı onun ibo bahsediyodu ilk kalkışlarda demekki zorlayınca aşırı ısındı kaçırdı yada zorlamak istemedi ama m3 le kalkması gayet güzel olduğunuda gösteriyo 3 kez almasıda büyük başarı ama m3 üde yabana atmamak lazım 3/2 ise ibo almış demektir hayırlısı devamını bekliyoruz ibrahimmmmm
ben biliyorum yapıcağını
c20xe forewer :)