zaten her yarış basında ve sonunda arabanın mekanik sorunu olduğundan ısrarla yunus bahsediyordu ama nedense o sölediği bile makaslanmış görünüyor
Printable View
zaten her yarış basında ve sonunda arabanın mekanik sorunu olduğundan ısrarla yunus bahsediyordu ama nedense o sölediği bile makaslanmış görünüyor
aslında keşke o arada genel sektör bölümü biraz daha kısaltılıp yarışlara birazdaha zaman ayrılsa ozman sanki bu kesme biçmeler ortadan kalkar gibi
ordan para alıyorlardır doğal oalrak o bölümü kısaltmazlar. Genel olarak programı uzatsalar daha güzel olur böyle bir aktivite yapıyorsun. Adamların haftaiçi günlerini çalıyorsun ve 5dk da bütün yarısmayı bitiriyorsun. Güzel olmamıs bu yönden. Tabi bunda programın değil kanalın sucu var
Tuğralında dediği gibi garaj ve genel sektör bölümü sponsorların kendilerini gösterebildikleri tek bölüm olduğundan kısaltılması direk olarak program bütçesine etki eder. Bu sebeple kısaltılması imkansız gibi görünüyor. Program süresi uzar mı? Bu soruyu star tv ye sormak gerekir..
26ekim ve bugün program yayınlandımı varsa bi link alabilirmiyiz ?
bizler bu drag yada diğer etapların iyi olması için sabah 8den akşam 6ya kadar uraş veriyoruz gelgörki sonuç bu çıkıyor üzülmemek eldedeğil buğranın canı saolsun sorun değil biliyorum buğranın elinde olsa yayını 1saat tutar ama napalım
Bu gün yayınlanan programın görüntüleri yok ama 26 ekim programının yarış bölümü
26 ekim Otokolik yarışları
arkadaşlar Aynı yarışmacıları farklı oyunlarla ve yaruşlarla tam 1 ay boyunca izliyeceksiniz....
1 drag falan değil
tam 4 hafta ...
5 dakika değil 14 dakika yarışkolik...
Programın Toplam süresi 30 dakika ...
Lütfen acımasız davranmayalım ....
evet bütçesine etki o kesinde ne bilim yani tanıtımdan 2 dakka kes bakımdan kes sonra yarışlara eklesin diycem sanki çok basitmiş gibi :D umarım programın tuttuğunu star anlarda birazdaha süre verir :)
buğra acımasızlık değil. Yarış bölümü takdir edersinki cok kısa. Baksana herşeyi kesmişler denilene göre. Hatta yarısta şike olduğunu bile düşündürten kesmeler var keşke program biraz daha uzun olsa dedim kendi adıma. Kötü bir eleştiri değil bir temenni sadece:) Sende "okey" dedin cok kızdım yakıstıramadım Televizyonda türkce konus karizmatik sakallım :) Bu da sana eleştirim olsun madem :D
bu bugrayla cok iyi anlasıoz biz hemen bagladık olayı ee ne zaman uzucak program :D
ibrahim abi sunucu kız sana bayagı sarmışş :D yenge eve almıcak valla seni :) çok güzel olmuş eskisine göre format ...
zaten ben onu röpörtajdada söledim eğer boşanırsam sorumlusu sen olacaksın die :)
kaçtaydı bugün arkadaşlr?
herzamanki saatinde 11:30da star tvde
bu programın tekrarı vs. neblim kacırırsak seredemicezmi :D hep unutuyorm kalkmayı 11.30 da
bugunkı programı ızleyebılecegımız lınk varmı?