-
Çekimlerde çok yorulduk ancak bir o kadar da keyif aldık. Buğranın varlığı direk olarak kendini hissettiriyor. Diğer bölümler hakkında izlemeden yorum yapmak istemem ama yarış kısmından keyif alacağınızdan eminim. Bu arada uploadı bende 4 gözle bekliyorum ;)
-
bayaa keyif alacakları kesin :) çok profesyönelce ve denk araçlarla çekildi
-
Arkadaşlar 4 Kasım günü çekilicek olan Yeni bölüm için Ktılıcak araçlar aramaktayım.
İlk burda duyuruyorum sizler için.
Bana e mail yolu ile ulaşın ...
İnfo@otokolik.org
-
Yalçın Abi telefondan ulaşamıyorum sana. Beni ararmısın..
-
Şu anda yayında. Uğraşanların eline sağlık. Eskisiyle alakasız çok güzel bir program olmuş.:)
-
güzel olmuş,emeğinize sağlık ;)
-
izliyorum. Yunus'un eğlenceli sunumuyla çok güzel olmuş. Hayalindeki arabayla tur atma bölümü falan güzel düşünülmüş. yarış zaten çok eğlenceli :) "sektörden" bölümü yararlı ve olması gerektiği kadar süre içerisinde verilmiş. emeği geçenlere tebrikler, her geçen gün daha da güzel olacağına inanıyorum.
-
bence yunus süper seçim olmuş
-
Yunus'un yanına bir de Defne Joy olacaktı var ya tadından yenmezdi :)
-
Şu anda izliyorum programın eski halinden eser yok , Buğranın başarısı hissediliyor.... Modifiye camiasından Yunus sunuculuk için muhteşem seçim olmuş , hem sempatik hem heyecanlı .....
Nice bölümlere - nice başarılara :)
-
işte bu program kendine geLiyor :D izLemek zewk weriyor bakaLım 2. böLüm nasıL oLmuş
-
evet program buğra ile bambaşka birşeye dönüşmüş. sunucularda ise tanınan yüzler ayrı bir tat vermiş. tebrik ediyorum.
-
yaw bu yunus bu kadar kötü espriler yapan bi adam değildi nolmuş bu adama hiç anlamadım:)
bide hayalindeki araba ne die sorulupta porscheye bindirilen arkadaşla diyaloglarda çok yapmacıktı
-
buğra sakalları biraz kısalt o ne öle :)
bide dar gömlekler giyme kat kat gözüküyor yağlar :D
-
Yunusun yanında diğerLeri sönük kaLınca oLmadi :D
-
yeni format gerçekten güzel olmuş buğra abi nin el atmasıyla çok zevkli bi programa dönüşmüş :Dsunucunun da değişmesi iyi olmuş önceki sunucu çok pasifti izlerken zevk aldım walla:D
-
Yayını kaydetmiş olup upload edebilecek olan var mı acaba?
-
Bende sonuna yetişebildim. Pek birşey izleyemedim ama genel olarak programın daha sıcak bir havada olduğunu söyleyebilirim. önemli olan da bu.
Tebrik ederim inşallah yıllarca devam gelebilecek bir kült program olur.
-
buğra benım neyim eksık bende ünlü oLmak istıyorum kanks ya 500 hp makıne var o bir efsane gc8 o efsane kişi sulhi SERİNERE(SS)..