sulhı senı tanımayan kız yok la caddede ztn mesursun :) efsanesın kankaa
Printable View
sulhı senı tanımayan kız yok la caddede ztn mesursun :) efsanesın kankaa
uLan vaLLa öle he the fast and the fuckerim ben:D
hahahaha koptum SuLhi abi :D
İzledim beğendim valla Buğra abi gelmiş programın havası değişmiş..güzel olmuş ellerinize sağlık keyif aldım izlerken..
Buğra Yıldırım Production farkı :D
Pazar günü TEDAŞ ın gazabına uğradık yine elektrikler kesikti ve ben yine programı izleyemedim :)
programın yarısından başladım izlemeye ama eski halinden ne kadar faklı olduğunu anlamama yetti, sıcaklığı, eğlenceli yapısı ve yarış bölümü çok güzel olmuş. benim için tek problem pazar günü erken kalkmak :)
guzeldi yeni program ozellikle yunus cok basarılıydı:icon_tup:
Evet yeni format çok iyi de , Yunus çok cıvık =)
açıkcassı ben izlerken pek keyif almadım belki o anları yaşamış biri olduğum için olsa gerek ama inanın çok güzel ve çok zevkli bir program oluyor haftaya dahada güzel olacağına inanıyorum buğradan isteğim formatı özellikle yarış olan bölümleri biraz uzatırlarsa çokdaha iyi olacak orda yapmış olduğumuz en iyi performansı izleyemedik bunu yapımcılarda okuyorsa biraz önemsesin bu program bizim için yapılmış programdır servis bakımları bile bizim okadar emek verdiğimiz sahnelerden daha uzun sürüyor lütfen buğra biraz daha bize yönelin
torrent olarak upload edebilen olursa güzel olur.. rapidde herkes premium değil ve bir ara unlimited olan free user lar sanırım artık kotalı olmuş..
torrent yada ed2k baglantısı atarsanız super olur..
geçen hafta istyanbulpark-bu hafta drift antreman.. 2 sinide izleyemedim , bi arkadas sevaba girsede link versede izleyebilsek lütfen?
ya bi link mink bisi yokmu :D
resim istiyorsanız elimde bolsayıda var ama videoyubende çok istiyorum
Forumu sıkı takip edemiyorum bu aralar kanalları gezerken şans eseri denk geldim. Hatta İbrahim abinin GSi nı ve Mustafanın 200SX i görünce aha bunları tanıdık dedim şaşkın bi şekilde :eek:
Programın formatı güzel olmuş. Yarış sonundaki zamanları ekranada sayısal olarak yansıtılsa sonuçlar daha anlaşılır olabilirmiş. (Best motoring tarzı :D)
Hayalimdeki araç bölümüde iyi olmuş fakat hayalindeki aracı kullanan kişiyi aracı kullanırken iç çekimdende görebilseydik daha hoş olurdu. :icon_tup: