User Tag List

Sayfa 15/22 İlkİlk ... 51314151617 ... SonSon
412 sonuçtan 267 ile 285 arası

Konu: Otokolik 19 Ekim Pazar Yayını Yeni Format ????

Diyadin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BG type-R'ı izlerken çok keyif aldım

egeturbo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hilmi abi senin adına funclub açalım abi bu kadar seveninde var
    www.egeturbo.com
    Turbo asker

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cok güzel olmus

Park konusu da iyiymis hersey pistte bitmemis
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

VteC_MaNiaC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Program güselde arclar az gösterilmiş gercekten daha fazla detay olursa cok daha ileriye giden program bu arada benim koşuşum da literatürde yerini almalı
    ama ciddi anlamda biçok kişiden hızlı gittin gerçi bacak boyu farkından normaldir

program giderek iyiye gidiyor ... keşke biraz daha uzun olsa .. bide o kadar ters bi saatteki sürekli streetfire dan izliyorum .. ratingleri streetfire dan alsalar 1. olurdu program

B.Battal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kesinlikle sürenin uzatılması lazım keşke mümkün olsa. özelliklede hulkı çok az göstermişler
    ayrıca tek bi kask olmasıda çok saçma herkesin kafa aynımı kardeşim başkana olmamış ama "dağıln uleyn" der gibi sıkmış bee yakışır !!

MUGENPOWE® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    my name ıs Sabunis Yasinis Sabunis ahaha

Juggernaut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güzel bir bölüm olmuş ama yarışa başlamadan önce araçlar tanıtılırsa modelleri üzerindeki modifiyeler vs yazılırsa daha güzel olur..

ReFiK
    Misafir
    Çok iyi ya git gide de öyle oluyo zaten ilk bölümlere bakınca bundan iyisi can salığı oluyo

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu programın bence yarış degilde best motoring tarzına dönüşmesi lazım her hafta iki arac cok detaylı tanıtılcak sonra tabiki sürücüsü ile tur atılcak vs vs

ayrıca her hafta reytingler yükselirse eger bu programın saati uzarılır 1 saat lik program olur
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

opeldostlar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu programın bence yarış degilde best motoring tarzına dönüşmesi lazım her hafta iki arac cok detaylı tanıtılcak sonra tabiki sürücüsü ile tur atılcak vs vs

ayrıca her hafta reytingler yükselirse eger bu programın saati uzarılır 1 saat lik program olur
    ewet çok iyi bi konuya değinmişsin zaten yeni formatımızda bu önümüzdeki haftadan itibaren modifiye köşesinde maıl atan bi arkadaş mesela x araç
    aracına neler yapmış ne modifikasyon vs uygulamış kaç hp almış görüntüsü müzik sistemi ve aracın sürücüsü şaklinde bi tanıtım köşesi hazırlıyoruz senden ek olarak pistte tur atmasıda düşünülebilir saol kanki
    yarışlar devam bu ayrı bi format süremizde biraz uzasa bugün kanalla toplantılarımız olacak bakalım ,1 de tüyo ( kanal x .

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı opeldostlar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ewet çok iyi bi konuya değinmişsin zaten yeni formatımızda bu önümüzdeki haftadan itibaren modifiye köşesinde maıl atan bi arkadaş mesela x araç
    aracına neler yapmış ne modifikasyon vs uygulamış kaç hp almış görüntüsü müzik sistemi ve aracın sürücüsü şaklinde bi tanıtım köşesi hazırlıyoruz senden ek olarak pistte tur atmasıda düşünülebilir saol kanki
    yarışlar devam bu ayrı bi format
    Yalcin abi senin gorevin ne programda ?

BAyadir forumdada yoksun ortalarda ilk sizlerle tanidik programi,biraz bilgi verirmisin abi.
    - K -

________
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben programda performance ve tanıtım bölümünü hazırlıyorum + araçların alımı testleri vsvs otokolik programının test pilotluğunu yapıyorum ve yeni format hazırlıyorum bu arada.programın ilk kurulduğundan beri yarış formatındada 4 lü grup ve final ayağına kadar olan bölümlerin kurulumu ve hazırlanmasından nacizane kanal ve programı hazırlayan ekiple birlikte çalışıyorum vsvsvs. allahtan buğra kardeşimiz geldide bu yükü üzerimizden aldı sağ olsun.ve formatıda zenginleştirerek

kolay diil arkadaşlar inanın kolay diil ulusal bi kanala programlar yapıyosunuz kanal işine gelen kısmı yayınlıyor işine gelmeyen kısmı kesiyor vsvsvs ben biyerden buğra biyerden yönetmenler koordinatörler setçiden kameraya kadar herkezin çok emeği var
    e benimde ayrıca kendi işyerim ve işlerim var; haftada 1/2 günümüde buraya ayırıyorum açıkçası ve her geçen hafta daha iyiye doğru gidiyor program ve festival de çok süper ve güzel olacak
    bu arada yakında sponsorlar tarafından takımlara garaj vs mekaniker gibi ek düşüncelerimizde var siz katılın biz yayınlayalım reytingler artsın program yürüsün sizlerde hem yarışın kazanın hemde eğlenin müracatlar BUĞRA YAAAA .....
    bu format onun çünkii yürrü be buğra yürrü be otokolik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=10ur_K;458920 Yalcin abi senin gorevin ne programda ?

ilk sizlerle tanidik programi,biraz bilgi verirmisin

işte bunlar bikaçı ben buralardayımda fazla yazmıyorum izliyorum yorumları okuyorum vsvs herkezede hayırlı haftalar bu arada

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ben programda performance ve tanıtım bölümünü hazırlıyorum + araçların alımı testleri vsvs otokolik programının test pilotluğunu yapıyorum ve yeni format hazırlıyorum bu arada.programın ilk kurulduğundan beri yarış formatındada 4 lü grup ve final ayağına kadar olan bölümlerin kurulumu ve hazırlanmasından nacizane kanal ve programı hazırlayan ekiple birlikte çalışıyorum vsvsvs. allahtan buğra kardeşimiz geldide bu yükü üzerimizden aldı sağ olsun.ve formatıda zenginleştirerek

kolay diil arkadaşlar inanın kolay diil ulusal bi kanala programlar yapıyosunuz kanal işine gelen kısmı yayınlıyor işine gelmeyen kısmı kesiyor vsvsvs ben biyerden buğra biyerden yönetmenler koordinatörler setçiden kameraya kadar herkezin çok emeği var
    e benimde ayrıca kendi işyerim ve işlerim var; haftada 1/2 günümüde buraya ayırıyorum açıkçası ve her geçen hafta daha iyiye doğru gidiyor program ve festival de çok süper ve güzel olacak
    bu arada yakında sponsorlar tarafından takımlara garaj vs mekaniker gibi ek düşüncelerimizde var siz katılın biz yayınlayalım reytingler artsın program yürüsün sizlerde hem yarışın kazanın hemde eğlenin müracatlar BUĞRA YAAAA .....
    [QUOTE=opeldostlar;458936][QUOTE=10ur_K;458920 Yalcin abi senin gorevin ne programda ?

ilk sizlerle tanidik programi,biraz bilgi verirmisin

işte bunlar bikaçı ben buralardayımda fazla yazmıyorum izliyorum yorumları okuyorum vsvs herkezede hayırlı haftalar bu arada[/QUOTE]

Kolay gelsin abi
    - K -

________
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kolay gelsin abi [/QUOTE]

saolasın onurum

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu otokolik reklamları Kalkıyor artık Rekram yapıcaksanız parayı bastırabilirsiniz ....
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation

Alıntı DKN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Program çok güzel olmuş. Gün geçtikçe ileriye gittiğide bir gerçek. Tek eksik araçlar pistte iken çok az gösteriliyor. Kalkış 1 veya 2 viraj huniler ve bitiyor. Baştan sonra gösterilse daha da güzel olur.(Sanırım bu konuda da zaman kısıtlaması var) İlk programlara göre de en büyük fark sıcak bir ortamda programın ilerlemesi. 2. Program ve son program arasındaki farkdan ne kadar ilerleme olduğuna bakabilirsiniz.

Otokolik 2. Bölüm: http://videos.streetfire.net/video/O...BLM_183809.htm

Otokolik 12. Bölüm: http://videos.streetfire.net/video/O...BLM_201342.htm

Fark ortada. Uğraşanların, emek harcayanların eline sağlık, emekleri boşa gitmiyor.
    Alıntı orhansah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu programın muhakkak en az bir gece tekrarı olması lazım. umuyoruz.
    Program güselde arclar az gösterilmiş gercekten daha fazla detay olursa cok daha ileriye giden program bu arada benim koşuşum da literatürde yerini almalı
    Alıntı ibrahim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka işte bizi izlemediğin belli oluyor bizler 1aydan beri bunu sölüyoruz zaten hakımızzı vermiyolar okadar yap et yorul terat tvde 5dakka yerin olsun yanlış bence daha uzun olmalı sizinki bizimkilere göre çok çok iyiydi biz daha kendimizi bile tanıtmadık
    Alıntı VteC_MaNiaC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ama ciddi anlamda biçok kişiden hızlı gittin gerçi bacak boyu farkından normaldir

program giderek iyiye gidiyor ... keşke biraz daha uzun olsa .. bide o kadar ters bi saatteki sürekli streetfire dan izliyorum .. ratingleri streetfire dan alsalar 1. olurdu program

Arkadaşlar Hepinize teşekkür ederim. Sizlerin yorumlamaları ile bu iş bukadar keyifli bir hale geldi .
    Bizler elimizden geleni yapıyoruz bu programm için eminim sizlerde hoşlanmaya başladınız
    Program süresi kısa olunca yarışları ancak bukadar verebiliyoruz ki zaten programın yarısı yarış görüntüleri ile yapılıyor .
    Ayrıca modifiye garaj ve hayal arabası bölümleride sizleri çoook eylendiricek bence bayılıcaksınız
    Bizi izlemeye devam edin süprizlerle her hafta karşınızdayız Elimizden gelenin en iyisi ile .
    Saygılarımla
    K.Buğra YILDIRIM
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    saygilar bizden K.Bugra.Yildirim
    - K -

________
    Dr.Ecu

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Wink

mUcxxxxxxx
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)