ilk gördüğüm ; Renault Fluence , Ford Mondeo , VW CC Çizgileri gördüm sanki :) Arka çıtalar 'da Linea havası var .
İç'te BMW ile yine VW .
Maşallah fiat'ta aştı kendisini :D
Printable View
ilk gördüğüm ; Renault Fluence , Ford Mondeo , VW CC Çizgileri gördüm sanki :) Arka çıtalar 'da Linea havası var .
İç'te BMW ile yine VW .
Maşallah fiat'ta aştı kendisini :D
Bence olmuş çokta iyi olmuş
DoĞan slx olsa fena satar
Güzel olmuş. Bu araçta ne sunroof ne de xenon opsiyonel bile olmaz o yüzden tavan hattı falan dert değil.
Bir şeylere benzetmeye ne kadar hevesliyiz.
Bu segmentte, günümüz güvenlik önlemlerini karşılacak şekilde marjinal/özgün tasarımlar beklemek ne kadar doğru olur?
Asıl sorulması gereken soru; bu araç nerede üretilecek?
Bursa?
Şu an otomotiv sektörü grevlerle çatır çatırdıyor. Renault, Tofaş, Ford, Türk Traktör, Ototrim, ...İnşallah bu sektör ortamında bir şeyleri kaybetmeden yola devam edebiliriz.
Araca gelince; 1.3 MJ ve Manuel Vites kombinasyonu ile ülkemizde satmayacak otomobil yok.
arka stoplar olmamış bencede uzatılsa daha iyi olurdu sanırım farklılık yaratmaya çalışmışlar ama zor alışılır herhalde.
Şu devirde en dandik otomobildde bile ledli farlar mercekler eklenmişken. Büyük ihtimal autoshowdaki en üst modeli boyle içi boş far olması masraftan kactıklarını anlatıyor
Olmamış. Fiattan daha iyi bir tasarım beklerdim. Direksiyondaki o tuşlar ergonomik değil, bir sürü tuş var.
Araçları birbirine benzetmeyi sevmem belkide ilk defa benzeticem ama yan çizgiler yeni passatın ki kadar keskin. Kasa az biraz daha uzun yapılıp, arka farları uzatsalardı belki biraz daha iyi olurdu. Kasa önden ve arkadan içe doğru bastırılmış gibi.Baş mesafesi ve ferahlık olarak iyi olacağı kesin.
ben pek begenmedim uyumsuz tarafları var basit duruyor canlısı.
bu daha guzeldi keşke bu gelse;
http://www.dodge-dart.org/forum/atta...io-beijing.jpg
http://arabamcdncube.dmcimg.com/Gale...0Viaggio-3.jpg
ilk bakışta ön taraftan albea-mondeo karışımını, arka taraftanda aşırı derece süper b yi andırdı. genel olarak hoş bi görüntüsü var.
Tasarım olarak güzel gözüküyor. En azından lineaya kıyasla. Ancak fiyat aralığı 70lere dayandığında kardeşleri kadar çok talep görmeyecektir muhtemelen
Her şeyden biraz ortaya karışık olmuş sanki. Önden bakınca tavan ve panjur cla'yı andırıyor, farlar yeni passat, farların üstündeki oval kısım ceed'e benziyor falan değişik olmuş. Boş line beyaz şirket arabaları çok çirkin olur
Piyasaya bakarsanız bunlar baya bi tuzlu olur gibime geliyor 60 65 filan yanii
bu araba fluence sınıfında mı olacak yoksa albea mı ?
Yerli bir otomobil firmamız, bir projemiz bile yokken gözüyle direksiyon ergonomisini yorumlayabilen bir milletiz vay be :D
45 den benzinlisi başlar. 55 den dizeli başlar. 62 bin lounge fln olur. 65 skydome güvenlik paketli vs artik ne paketi derlerse adına. Dediğim gibi olursa şalirtmayacak fiyat politikası olur kanımca.