Polo olduğunu fark etmeyerek ne tür bir cambaz olduğumu ortaya çıkarttın, gidiyorum bu diyardan..
Printable View
Giderken Meridayı bana bırak öle git.
linkte yazdığına göre Türkiye'de üretilecekmiş,
Fiat Aegea (2015): Vorstellung - autobild.de
alttaki çıplak kadın fotolarına takılmayın :)
Dedim bu almanlar neymiş böyle yaa ahahhahah :D
Linea dan sonra değişik bir tasarım olmuş, sınıfını bilmiyorum ama ilk bakışta citroen elysee, peugeot 301 e benzettim bende.
Ben beğendim, ayrıca boş modellerini 301 ve C-elysée tadında yollarda görmemiz mümkün olacaktır.
42 bin den başlayan fiyatlarla.
Hatchback ve sw modelleri de var fakat daha sonra gelecek bize. Yanlış hatırlamıyorsam çok uzatmadan HB gelecek.
Bu araçta benim de tuzum var o yüzden mutluyum ama ben beğenmedim açıkçası :D
Sadece tipine bakıp araç için iyi-kötü yorumları yapılmış. Oturma grubu alır gibi otomobil alıyor milletimiz. Müstehak bu halka 100 bine golf 80 bine fluence. Bir piyasaya çıksın, nedir ne değildir görülsün, ona göre karar verilsin. Her yeni çıkan ledli aracı sadece tasarıma bakıp beğenmek hiç anlayamayacağım bir iş.
Şirket aracı ve taksi olarak gayet yakisikli olmus. Bana sirketten Linea vermislerdi 2 haftalik Focus'um gelene kadar kullanmam icin ama tam bir eziyet ya, araba kullanirken eziyet cekiyormusum gibi geliyordu. Bu da o kadar kotuyse vay halimize ama birazcik kullanim da kalitelilesmisse nefis olur. :)
Hoş parayi sirket veriyor zaten araba alacak olsam yeni linea yerine eski focus alirim, cevremde herkese de boyle tavsiye ediyorum. Ortada ticari amac olmadikca hem linea hem fluence tam eziyet arabalar.
Fiatın piyasadaki araçlarının çok üstünde görünüyor. İç dış başarılı gibi bakalım kullanıcı yorumları ne olacak :)
ön panjur direk mercedes, genel olarak güzel.
çok toplama bi araba olmuş ben beğenemedim
Türkiye'ye uygun bir otomobil olmuş bana göre, dizel-otomatik seçeneği koymaları çok iyi olur. +Jantları bir önce ki kasa Skoda Fabia RS'in jantları :D
Ön taraf çok toplama duruyor her markadan birşey alınmış gib,arkası da arkadaşların dediği gibi Skoda olmuş..gözümüz alışır heralde zamanla buna da
cok hoşbir arac
üretimi durdurup ülkeden yatırımı çekme tehdidini savuran firmaların olduğu şu günlerde türkiyede üretilmesine sevineceğim araba. okunuşu ege olacak , yurtdışında a la e harfi birleşikse yi diye okuyan birkaç kişiyle konusmustum okunuşu yija-yige-yiga olabilir :D