Sagdan soldan toplama alomto yapinca noluyo özgünlüğümü gidiyo anlamadim ? Gunumuzde her arac birbirine benziyor zaten. Entersan milletiz vesselam
Printable View
Sagdan soldan toplama alomto yapinca noluyo özgünlüğümü gidiyo anlamadim ? Gunumuzde her arac birbirine benziyor zaten. Entersan milletiz vesselam
değişik olmuş güzel bence ama arkası çok değişik. Bagaj kapağı bomboş olmuş. Zamanında Civiclerin bagaj srobu iptalı olmuş gibi. YENİ TAKSİLERİMİZ hayırlı olsn. Artık Accent Blue; AEGEA kapışları başlar :D
Fiat olacak bu gidişle :)
accent blueların ticaride eralar kadar tutmadığı gibi bunlar da ticaride tutmaz bence. daha hala linea klasik satıyolar sanırım. ticariler onlar dururken bunlara o kadar para vermez
5 sayfa bitmeden araç dünya benzetme rekorunu kırdı sanırım. bazısı direk bir markanın tasarım diliyle özdeşleştiriken bazısı model verdi, bazısı ise parçasını belli modellerin tipine benzetti.. Passat ve Cla başı çekerken nerdeyse listede olmayan marka yok gibi;
Passat x4
Mercedes Cla x4
Skoda x3
Ceed x2,
Vw x2
Fb7 civic x2
301-celysee x2,
Renault Fluence,
Ford Mondeo,
VW CC,
Linea,
BMW,
Albea,
Mondeo,
Superb,
Bmw F30,
Mercedes,
Skoda Fabia RS..
Sitede herkes Porsche dan aşağıya arabaya binmiyor galiba fiatı öyle bi kötülemişsiniz ki el arabası üretiyo sanki tamamen göz alışmasıyla alakalı bence taksiler şirketler hep fiat ve göz alışınca o araç değersiz oluyo suç fiatda boşline arabaları 45 50 den itelemiyor :) bu arada vw düşmanı değilim vw aracımda var ama fiyatlar göz önüne alınınca Multijet motor nimet
şirket bana verdi Blue; Era'dan inip bindim; yemin ederim ERA'yı geri verseler alıcam düşünmeden. Gün içinde sürekli trafikte kullanıyorum ERA kadar kıvrak değil; tamam daha konforlu daha iyi yol tutuyor, ama ERA'daki o atiklik yok. (iki araçta CRDİ motor, biri 105 biri 128 hp) Blue ayrıca 140 tlye dolup anca 550km gidiyor. Az yakmıyor. Tüpte ne bilmem
Ama bu AEGEA, BLUE gibi hantala benziyor. Sadece bir izlenim :)
gayet güzel olmuş bence
Araba Bagaj Stopları Hariç Herşeyiyle On Numara Duruyor Kim Nederse Desin. Fiat Gerçektende Motoruyla Ön Takımıyla, Sapasağlam Araba Çıkarıyor,
Baktığınız Zaman Ekonomik Aile Arabası Bu Araba,Az Yakar Çok Gider Masrafsız,Sorunsuz Binilebilicek İstediğin Yere Götürücek Bi Araba Üretiyor.Beklentisi Fazla Olan Başka Arabalara Bakar. Yahu Fiat Dediğin Arabaların Bakımı Bile Dışarda Topu Topu 100 Lira Tutuyor. Fiatın Bu Arabayı Üretmedeki Aracı Artık Albeaların Üretimden Kalkması,Piyasayı Dacialar,Eralar,Linealar Aldı, Line Güzel Araç Evet Ama Piyasayı Kimseye Kaptırmak İstemiyolar.Asıl Cevaplar Bu Benim Görüşüm.
Görünüşe bu kadar takılmayın bence.Fiyat ve yakıt olarak iyi olsun taksici,şirketler,emekli ve esnaf ta sever :)
Yani, sana göre, bir aracı kötülememiz için, ondan çok daha iyi araçlara binmemiz lazım, o da Porsche oluyor. Bir ayakkabıyı kötülememiz için Dünya'nın en pahalı ayakkabılarına sahip olmamız lazım. Belirli bir bütçemiz varsa hiç bir aracı ya da hiç bir ürünü kötüleyemeyiz.
Hayatımda hiç Hyundai otomobilim olmadı. Ama çok yakın arkadaşımda i30 var, kilometrelerce kullandım. Her yerde de var bu araç, gözüm de alıştı. Hiçte değersiz bir araç değil benim gözümde ama.
Otomobiller sanat ürünü değiller. Sanat, ya da soyut şeyler, dizayn gibi, güzellik açısından kişiden kişiye değişebilir. Bir otomobilin dış görünümü için birisi güzel, birisi çirkin yorumu yapabilir. Ama bir araç otomobil olarak başarısızsa, buna iyi demek fanatizme girer. Türk halkının çok büyük bir kesiminin yaptığı gibi otomobilleri sosyal statü sembolü olarak görmek, sadece tipine ledine ışıltısına kızların bakmasına göre otomobil satın almak, ve sahip olunduğu için bütün rakiplerinden daha güzel olduğunu hararetle savunmak çok komiktir. Dediğim gibi, çıksın piyasaya, binelim, bakalım. Güzelse güzeldir, niye kötü diyelim. Kötüyse, linea gibi mesela, kötü olarak kalacaktır. Şimdiden sadece tipine bakıp iyi ya da kötü demek saçma.
Serkan kanka ergonomiktir tuş bollugu kafa karıstırmıyor benimki mesela :D ilk gün sesi acıcam diye cruise controlu falan actım falan ama hepsini cozmek 1 bilemedin 2. günde oturuyor
Örnek :)
sol üsüt radyo kontrolleri - sag üst cruise vs. ve direksiyon sertigi ayarlatan tuş
sol alt bluetooth - sag alt yol bilgisyarı
http://carproductstested.com/wp-cont...eview-0906.jpg
Forddan alıntı yapmış on tarafı. ama is gorur
Gayet güzel bir araç tofaş arageye ve Türk mühendislerini kutuyorum.
Ucak yapsa binesim gelmiyor nedense
Otomotiv üretim, ar-ge ve bilimum işleriyle alakam yok. Ama kişisel zevkime göre, ellerimi kullanış şeklime göre o direksiyon BENİM İÇİN DE ERGONOMİK değil.
Aracın tasarımını sevdim günümüzde 70-80 lerde ki ya da 90 lardaki araba tasarımlarının firmalara özgü kişisel çizgilerden uzaklaştığı günlerdeyiz. Ne yazık ki her HB ve sedanlar birbirinin tip olarak müadili olmuş durumda gözüküyor. Belli ki bu aerodinamik vb unsurlara dayanıyor. Eski araç tasarımlarını özlüyorum. Her aracın ayrı bir ruhu vardı sanki.
Ben beğendim.sunroof modeli inşallah vardır. Ayrıca fiyati 60 civarında olur diye düşünüyorum
Bir tasrımcı da çıksın şu arabanın cabriolet hardtop versiyonunu yapsında halk sınıfı üstü açık araba olsun herkez keyifle binsin gezsin 1.6 dizel otomatik !!!