User Tag List

Sayfa 11/12 İlkİlk ... 9101112 SonSon
215 sonuçtan 191 ile 209 arası

Konu: Fiat'ın Yeni Sedanı ''Aegea''

drago - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    54 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araç rezalet, hakikatten rezalet.

Daha üst sınıf olmasına rağmen, 208, clio hb, fiesta bu araçtan çok daha iyi. Hatta yeni sümbül de rezalet bir araba (motoru dışında) ama o bile bundan iyi. Egea ile uzun yol yaptım daha ilk saatte ben ve arkadaşımda sırt ağrısı başladı. Direksiyon hissiyatını ne kadar sevsem de virajda sümbül kadar bile olamadığını gördüm. Belki de sümbülün kopa kopa viraja girmelerine alıştım o da olabilir. Malzeme kalitesi çok zayıf. Kullandığım araç yeniydi ve aracı hiç bir yere vurmadım, molada ön tampon sağ tırnaklarının çıktığını gördüm. Yerine oturttum, hop, otele geldim arka tamponun tırnağı da çıkmış. Onu da yerine taktım, ön tampon da yerinden çıkmıştı tabi. Araba durduğu yerde kazalı görüntüsü almaya başladı sinir oldum.Bagajı kapatırken ot denk geldi ve araya sıkıştı kapatırken. Ot ya bu ot Sonra bir baktım araba hep kapı açık uyarısı vermeye başladı bundan sonra. Bi ot ile bozulan kapı sensörü mü olur Çok boktan bir motoru var, benzinli araba gibi resmen, gitsin diye üst devir çeviriyorsunuz. 1. vites yok gibi. Haliyle öyle olunca da yakıyor.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    gerçekleşen kazayla veya kapı tokluğu yada plastik camurlukla arabanın sağlamlığını ölçmek gayet mantıklıca sene 2016'da
    1881 - 193

tolgaaydın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2. fotoğrafta görünen o ki arkadan tır vurmuş.
    Eğer burada durup daha ileri gitmeyeceksek, niçin bu noktaya kadar geldik?

AliGizda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Nightfish Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Savrulup geri geri duvara vurmuş. Araçta 5 kişi varmış. Sürücü ağır yaralı, geri kalanlar maalesef vefat etmiş.
    Sürat var o zaman? Başka türlü arabanın bu hal alma şansı yok diye düşünüyorum.

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolgaaydın Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2. fotoğrafta görünen o ki arkadan tır vurmuş.
    Aracın kaza sonrası çekildiği yermiş orası. Tırla vs alakası yok kazanın.

Gördüğüm facebook sayfasından kaldırmışlar ancak haber sitelerinde var kazanın haberi.

Afyon'da trafik kazası: 4 ölü, 1 yaralı | NTV

emrekuzdere - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Nightfish Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracın kaza sonrası çekildiği yermiş orası. Tırla vs alakası yok kazanın.

Gördüğüm facebook sayfasından kaldırmışlar ancak haber sitelerinde var kazanın haberi.

Afyon'da trafik kazası: 4 ölü, 1 yaralı | NTV
    Köprü duvarına baya yüksek hızla vurmuş olsa gerek, haberi sabah gördükten sonra şöyle bir araştırayım dedim. Egea'nın ne Ncap'de ne de amerikan kuruluşlarında kaza testine rastlayamadım??? Aynı şekilde Linea'yı da bulamadım. Bu araçlar bu testlere hiç girmediler mi yoksa biz mi bulamıyoruz?
    98'ies - 05'vtec2 - 93'Accord - 08'Accord - 05'Jazz - 98'Twingo - FD6 - E39 - G5Prelude - 99'Crv - 08'Auris - W204 - W176 - W164 - F20
    Alıntı RR-V8 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabayı biz mi getirelim yoksa siz gelip bağlar mısınız?

emrekuzdere - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Edit: Bir de Linea'ların koltuklarının yapısının kaza anında bozulduğu ile ilgili bir haber vardı.
    98'ies - 05'vtec2 - 93'Accord - 08'Accord - 05'Jazz - 98'Twingo - FD6 - E39 - G5Prelude - 99'Crv - 08'Auris - W204 - W176 - W164 - F20
    Alıntı RR-V8 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabayı biz mi getirelim yoksa siz gelip bağlar mısınız?

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yalnız bu kaza değil bildiğin vahşet olmuş. Nasıl bir hız ile gidiyordu acaba ? Allah rahmet eylesin ölenlere.

Buradan da gördük ki rabbim ölümün de hayırlısını nasip etsin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vurduğu yerin fotoğrafını buldum.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    fiatın zaten benim bildiğim öyle çok ncapden 5 yıldız almış aracı yok en kaslı diyebiliceğimiz fiat 500X dir o bile 4 yıldız lı..

zaten sedanın üretildiği yere bakın bir biz üretiyoruz birde meksikada üretiliyor neon olarak. iki ülkeninde ncap güvenlik standartlarında üretim zorunluluğu yok.. hb ve sw versiyonları avrupada üretilicekti onların güvenlik standartı yüksek olur. belli standart zorunluluklarından..

ingilterede sw ve hb dışında sedan agea satılmıycakmış.. adamlar işi biliyor canları tatlı
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

rahmi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fiatın zaten benim bildiğim öyle çok ncapden 5 yıldız almış aracı yok en kaslı diyebiliceğimiz fiat 500X dir o bile 4 yıldız lı..

zaten sedanın üretildiği yere bakın bir biz üretiyoruz birde meksikada üretiliyor neon olarak. iki ülkeninde ncap güvenlik standartlarında üretim zorunluluğu yok.. hb ve sw versiyonları avrupada üretilicekti onların güvenlik standartı yüksek olur. belli standart zorunluluklarından..

ingilterede sw ve hb dışında sedan agea satılmıycakmış.. adamlar işi biliyor canları tatlı

hb bursada üretiliyor, tr de olan versiyonlarında güvenlik donanımları standart baz donanım hariç, Avrupa için üretilen araçlarda standart değilmiş, bu yüzden 4 yıldız alması bekleniyormuş.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı rahmi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hb bursada üretiliyor, tr de olan versiyonlarında güvenlik donanımları standart baz donanım hariç, Avrupa için üretilen araçlarda standart değilmiş, bu yüzden 4 yıldız alması bekleniyormuş.
    avrupada güvenlik standartı zorunlulukları var onların altına düşemezler.. avrupalıda satın alırken bu tür şeylere çok özen gösteriyor onlarda güvenlik ön planda.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Draniela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kazanın olduğu yerden alırım benzinimi. Dün akşam gittiğimde oradaki çocuk anlatmıştı kazayı. Mermer yüklü kamyon vurmuş araca arkadan. Cidden çok acı, çok üzücü bir durum. Allah rahmet eylesin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Facebook'ta fena gömüyorlar Egea'yı. Bir de şöyle bir kaza olmuş. Çok fazla bükülmüş görünüyor gerçekten.

marikan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlk kazada çok kötü bu da çok kötü. Arka kısım rezalet. İnşallah ön ve yan böyle değildir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence arac sase olarak saglam, yasam alaninda en ufak bir deformasyon veya hasar gozukmuyor.
    Eskisi gibi "tank" gibi saglam arabalar artik kalmadi, ne kadar hatali tasarim oldugunu farketti otomotiv sektoru, artik hasar sonucu olusan kuvveti sase uzerinden iletecek araclar yerine kaporta uzerinde yasam alanina ulasmadan sonumleyecek sekilde tasarlaniyorlar.

asmisinsan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ckrc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence arac sase olarak saglam, yasam alaninda en ufak bir deformasyon veya hasar gozukmuyor.
    Eskisi gibi "tank" gibi saglam arabalar artik kalmadi, ne kadar hatali tasarim oldugunu farketti otomotiv sektoru, artik hasar sonucu olusan kuvveti sase uzerinden iletecek araclar yerine kaporta uzerinde yasam alanina ulasmadan sonumleyecek sekilde tasarlaniyorlar.
    bu olay aegea pek oyle degil gibi diger kazada pek yaşam alanı falan kalmamış

AliGizda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadan vuran araba efsane kasa Corolla, en genç olduğunu varsayarsak 98 model bir araba, onun metal yorgunluğu vs gibi etmenlere bakılırsa onun Aegea kadar darbe almadığı bariz bir şekilde ortada, ki arkadan vuran da Corolla. Hep vuran araba daha fazla hasar alır derler buna rağmen Aegea katlanmış, yaşam alanına girmesine ramak kalmış. İlk kazada ise Sedan araba Coupe olmuş ve yaşam alanı kalmamış, 5 kişiden 4 kişi ölü 1' i ağır yaralı. Bu araca hala sağlam denemez sanırım.

lncdlt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    annemin lancia deltayi satip ona egea HB alalim diyordum bu konudan sonra kafamdan soru isareti olustu.
    BU UYE DUNYANIN EN PAHALI BENZININI KULLANMAKTADIR.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)