czt panikle sol sag sol yapıyor frenle beraber malesef kayma normal
Allah korusun
geçmiş olsun
czt panikle sol sag sol yapıyor frenle beraber malesef kayma normal
Allah korusun
geçmiş olsun
aracın viraj demirleri dahil sökülen ortamda abs sigortası çıkarıldıyı ayıplamak yanlış oldu.
kaza yapanlara geçmiş olsun. zaten trafiğe açık yolda başka insanlarında can ve mal güvenliğini tehlikeye atarak yarışıyorsan her türlü sonuçta sen suçlu olursun.
Zamanında bende roll yapmışımdır kaza da yaptım hem de yarıştığım araç kontrolünü kaybedip bana çarptığı için, ama o adama suç atmadım çünkü yarışan bendim.
geçmiş olsun.
Eski czt sahibi olarak esp calisiyormu yoksa iptalmi ? birde direksiyon tutuş vs cok yanliş ayriyetten tamam 207 seridini korusa iyiydi ama gzl kardesim adam birakmis daha jnereye gidityorsun dikkat lutfen isallh cok hasar yokdur araçda sizlere de birşey olmamasina sevindim. kendi cztmdede esp iptal ettimizde ani frenajda böyle saga sola kacma yapiyordu.
1.6tdi.
Ecutech.
Roll esnasında bile czt sağa sola cekerek hızlandı, ayrıca ön cok fazla sekiyor gibi geldi bana, kaza bence bunlar yüzünden meydana geldi. Geçmiş olsun her 2 tarafda
Czt de sadece esp iptaldi . Bunun nedeni de 60 basıldığında araba sardigindan gaz kesiyor . Kimsede birşey yok çok sukur yol bozuk falan da değil . Czt nin durumu gözle az gibi gorunsede yüksek maliyette hasar var .
Geçmiş olsun arkadaşlara.
Rolling cahili olarak tamamen bir soru soruyorum:
Dörtlüleri yakmak, dur bitti yada tamam gaz kes artık gibi bir anlama geliyor olsa gerek, yukarıdaki konuşmalar da onu gösteriyor.
Bu durumda hala gaz veriyorsan (hele ki farların kapalı şekilde 120+ hızda gidiyorsun) sanırım bu noktadan sonra olacaklar tamamen benim sorumluluğum altında demek.
Aslında 4lü tamamen onların arasındaki muhabbete bağlı. Ben 4lülerin akşam rollerinde yandaki aracı geçmeye başladıkdan sonra ben geçiyorum manasında arkadan gelenlerin ayırt edebilmesi için yakıldığınıda gördüm. Hani arkadan gelen araçlarda genelde önde yarışanlardan kimin geçtiği tam olarak belli olmaz ya o manada. Duruma göre farklılık gösterebilir ama kesinlikle düşüncem burda 207 sahibi arkadaş uyarmak için duruyorum yavaşlıyorum demek için 4lü yakmış içerden video da da yakar yakmaz gazı bıraktığı zaten belli. Ya sonuçda kaza işte allah bilir o an cztli arkadaşın aklından neler geçiyordu. Tekrar Çok geçmiş olsun biraz daha dikkatli olmakda fayda var.
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
Hayret kimse cikip guvenlik paketli honda olsa dururdu dememis![]()
tamamen czt'nin gereksiz hırsından kaynaklanmış. bitti işte daha ne basıyorsun. 207 de hırsı görmüş yol vermemiş sol şeride girmiş kendi şeridinden devam edebilirdi.
keşke bu şekilde sonuçlanmasaymış Allah kimseye böyle kazalar yaşatmasın..çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum kaza yapan arkadaşlara
büyük geçmiş olsun dün gece izledim videoyu valla elim ayağım boşaldı...biraz daha dikkatli olmak lazım roll yaparken emniyet kemerini takmak lazım direksiyonu sıkıca tutmak lazım ve farlarımızı yakmak lazım farların çekeceği elektirik canımızdan önemli değil...rc yi kullanan arkadaşı tanıyorum sayfada yazmış video bittikten sonra gitmiş yanına arabanın zaten ama czt yi kullanan arkadaş önüme kırmıcaktın felan demiş ve arkadaşları sen git burdan ortalık karışmasın denilmiş...
SDR GARAJ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)