Kaza yapan arkadaşlara geçmiş olsun. 207'nin kendi şeridindeyken neden sol şeride kayıyor yani amaç yol vermemek falan mı ?Geçsende geçilsende gitsene kardeşim kendi şeridinde bir çok ofsayt var. İyi ki cana gelmemiş.![]()
Kaza yapan arkadaşlara geçmiş olsun. 207'nin kendi şeridindeyken neden sol şeride kayıyor yani amaç yol vermemek falan mı ?Geçsende geçilsende gitsene kardeşim kendi şeridinde bir çok ofsayt var. İyi ki cana gelmemiş.![]()
ikinci videoda arkadaş anlık şoka girmiş konuşmasından belli , aralarındaki konuşmayı bilmiyoruz ama 207 dörtlü yakıp gazı bırakınca czt sürücüsü biraz fazla heyecana kapılmış sanırım
ayrıca czt bilinen bir arabamı ? coil yay falan ne var arabada ? aşırı sert coil yada kesik yay sanırım , çokmu sekiyor yoksa banamı öyle geldi
Allah korumus cana gelecegine mala gelsin hiz var belli
Allah korumuş, Çok geçmiş olsun arkadaşların hepsine. Czt'deki şoför arkadaşın yaptığı hataları ve anlık paniğini anladım ancak 207'nin bu kadar yüksek hızlarda yapılan bir deneme anında geçtikten sonra neden sürekli sol şeride atlayacakmış gibi yakın durduğunu çözemedim..
Edeple gelen, lütufla gider.
Kendilerine birşey olmaması sevindirici. Verilmiş sadakaları varmış, kendini düşünmüyorsan bari yanında oturanı düşün . Far kapalı şekilde rolle çıkmak, direksiyonu o şekilde tutmak... Adam zaten boy boy saplamış, rollü bırakmış. Sen ne diye basıyorsun?
207 nin suçu yok, arada kaç boy fark var 4 lüyü yaktıktan sonra geliyor czt. Ayrıca 207 nin içten videosunu birdaha izleyin, kaza yaptılar dendiği anda arkayı çekmiş çocuk ve 207 kamyonu yada otobüsü sollamış.
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
9:15 çok önemlidir.Gusül itemi ile birlikte 200 lü hızlarda bundan beterini yaşadım ben.210 larda en soldan önüme atan başka bi a3 kapıdan bana giricekti o frenle o arabanın götünü tutmak öyle zor oldu ki yaşıyorsam 9:15 tir.yaşamayan bilemez.Hala yeni acemiler gibi 40 la gitsem bile ogünden beri direksiyonu hep öyle tutarım.hastalık oldu.çok gereksiz kaza olmuş geçmiş olsun...
Vorsprung Durch Technik
geçmiş olsun canlarına bişey gelmemesi sevindirici farlar kapalı gazlamakta akıl işi değil .. yanlız insanın psikolojisini bozar bu tip olaylar.geçen sene 185 le önüme tır çıktı bi anda gereksiz şekilde ani fren yaptım .cıvıc ın arkasını yarım metre oynattırdım sert fren yaptığım için geldi arkası. frenden ayağımı çok az kaldırıp kontra verince çizgisine oturdu vsa kapalıydı ama müdahale etmiş olabilir . o akşamdan sonra 2 ay 90 ı geçememiştim.. gelmiş geçmiş olsun tekrar ..
Öncelikle kaza yapan arkadaşlara geçmiş olsun bu saatten sonra hata aranmaz ama hata arancaksada czt ci arkadaş biraz fazla hatalı bence roll bitmiş adam kaç boy önde hala gazı bırakmıyorsun 4 lü de yakmış yani bile bile lades olmuş 207 yi kullanan arkadaş da bi video koymuş roll tayfasına czt nin içinden 7 dklık oraya geliyor varmı bişey falan diyo sanırım czt sahibide önüme kırdın falan filan diyince götürüyolar ordan öyle anladım yani panikle sanırım napcaz orda dedi arac içindeyken geçmiş olsun 2 tarafada
SAPANCA AUTO CLUB
CRM PERFORMANCE
kaza yapan arkadaşlara geçmiş olsun. o hızlarada kaza yapıpta sıkıntısız cıkmıs olmalarına sükretmek gerek.
gerisi fasa fiso.
oldukca tehlikeli bir yolda tehlikeli sekilde araç kullanarak yapılmış bir kaza. sanıyorum roll konusunda pek tecrübeli değiller. bu onlara bi ders olsun bundan sonra daha dikkatli kullansınlar.
cana geliceğine mala gelsin..
herkese geçmiş olsun.. kazanın sebebi sürekli abs ile aracını kullanan aracın tüm gücüyle abs olmadan frene basmasıdır.Arkadaşlar 2 saniye hızlanacağımı bileyim ne hava yastığımı ne ABS ESP sensörlerimi nede Arabanın kapısını bacasını sökerim
cook geçmiş olsun hepimize ders olsun
![]()
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
Çok geçmiş olsun kaza yapan arkadaşlara..
Amma kafama takılan far kapalı eyvallah, 207 rollinge son verdi dörtlü yaktı vs. kardeşim farın kapalı bari sellektör yap uyar gelme sola diye o da yok tam gaz devam, adam seni nerden görsün, sonra da gereksiz bir frenleme ile bütün sürüş pozisyonu bozulmuş aracın..
bu kazanın sebebi sürücünün tecrübesiz oluşunda..
Asıl sancı uyandığında..
asr antipatinajdır, kapatırsan araba sararEspyi normal bir kullanıcının kapatması bana göre saçma. Biz bu ülkede şansa yaşayan insanlarız, önünüze her an birşeyler çıkabilir. Misal geçen biryere giderken önümdeki kamyondan odun düştü, Allahtan tam ortaya düştüde sağ sol yapmadan ortaladım geçtim.
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
207rc içindeki kamerada bi selllektör mü var ben mi yanlış gördüm ? Kaza yapan her iki tarafada geçmiş olsun.
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)