User Tag List

Sayfa 5/8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
142 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: İnsanlar çok gergin,en ufak olumsuzluğa hataya tahammülü kalmamış

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kendi işimden biliyorum kendi umursamazlıklarının, ahmaklıklarının faturasını başkasına kesmeye kalkıyorlar, herkes bir asma kesme yakma diyaloğunda
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

burakgunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Delikanlılık efendilik, gereksiz action değil...

Abi hiç gerek yok trafikte ya da orda burda birine el kol atar gider bilmem ne yapmaya. Açık yazayım götüm yemiyor artık, bu forumda bile 50 tane video izlemişizdir, yok minibüsle yol kesen adama pompalıyla kovalayıp ateş edip oldürdükten sonra da sıkmaya devam etmeler (adamın ailesini falan tehdit etmişler haklı olma payı da var emin değilim), yok bekçi köpeğine defalarca sıkıp, portakal sıkmış gibi motora atlayıp devam etmeler, yok şoför yumruklamalar, yok efendim çiçekçi oldürüp arabadan inip hiç bişey yok gibi kaçıp yoluna gitmeler bilmem ne... Bu kadar saykoyla ben nasıl göze çıkayım? 1.98 95 kg eski basketbolcu&tekvandocu 22 yaşında delikanlıyım Allah'a çok şükür, elimiz armut toplamaz gerekirse ama gerek yok aga, devir normal değil, isterse herif 1.23 boyunda olsun, çıkarıp makinayı gözünü kırpmadan sıkıyor, ne gerek var?

ya neler duyuyorum, kızın biri garibim arabasına binecek, yanına bir araba yaklaşıyor taciz laf atmalar vs. kız kırkuyor neyse elemanlar arabadan inip kızı zorla bindirmeye çalışıyolar falan kız bi şekil kaçıp biniyor arabasına. Akrabasının mekanına güç bela gidiyor, dallamalar da peşine yazılıyolar aynen.. mekanda bunları bi güzle paketleyip yolluyolar, 1-2 saat içinde elemanlar 5-6 araba her türlü emanetle gelip kan gölüne çeviriyor ortalığı... kızın psikolojisi vs bozulmuş okulu bırakıp memleketine döndü. ve arabasına binemiyor korkudan.

abi bu tarz mevzuları görüp duyup yemin ederim sokakta götüm atar hale geldim. açık soyluyorum g...m yemiyor millete atar gider yapmaya. yapmıyorum da. şükür kaybedecek, sahibi olduğum çok değerli şeyler var. sokarım saniyesine benden önce geçsin s... olup gitsin.
    Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vazeline de zam yaparlar mı acaba seçimden sonra?Yapacaklarsa şimdiden alalım

qatrio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Türkiyede insan hayatı ucuz. Hatta %22 indirimede girmiş.
    http://www.hepsiburada.com/square-bf...-p-OUTMY158918
    Yüce F.U
    PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    trafikte milyon çeşit insan var hangi biri adam edilir ki?

Er34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen günlerde arkadaşımın dükkanda oturuyorduk. 60 yaşlarında bir amca geldi alışveriş yaptı. Bir iki garip hali anlamadık falan sonra yanında gelen biri adamın adını söyleyip tanımıyorsan google'a yaz dedi. Bir yazdık ki bizim amca kumarhaneler kralı çıktı. O günden beridir. Kimseye dur şunu döveyim demiyorum. Hep aklıma o amcayı getiriyorum..

ÇALIŞKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok değil 2 hafta kadar önce sabah işe gitmek için evimin otoparkından sokağa çıktım , sokak tek aracın gecebileceği genişlikte,bir araç durmuş ne dörtlü yanıyor vs 2 dk kadar bekledıkten sonra korna çaldım, ön yolcu koltuğundan bir yaratık bana bakarak ve ağzının içinden küfür ederek arabadan indi sertçe kapıyı kapadı ve geri istikamete doğru yürüdü , arabanın içinde ki de bana yamuk yamuk bakarak geçti saolsun yol verdi gitti. bende sinirlendim biraz hızlı geçtim fakat ne o yaratığın ne de bir başkasının ne canını ne de malını tehlıkeye atacak şekilde değil , 2 3 metre uzaklaştıktan sonra s..r git diye arkamdan çığlık attı, geri geldim yanına suratına tükürmeyi bırak insan yerine koyu yüzüne bile bakmazsınız , utanmıyormusun sen mübarek gün bana 2 kere küfür etmeye dedim mal mal suratıma bakıyor ses yok sinirli yapıda bir insan değilim ses çıkarmadım ve bu şerefsiz bunu benim evimin önünde yapıyor , otoparktan çıktığımı görüyor. Allah'ından bulsun ..yukarıda bir arkadaşın dediği gibi bana ya da aileme fiili bir eylem olmadıkça Hiç gerek yok kavgaya tartışmaya bunlar insan bile değil çünkü..

Burak53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı svtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    insanları geçim derdi ve para hırsı bürüdüğü için çocuklarını yetiştirirken bazı yerlerde eksik kalıyorlar merhamet,iyi niyet, insanlık,sabır ,tevekkül , vs uzar gider genelde herşeyin zor kazanıldığı halkın fakirleşltirildiği bir ülkede anne ve babalar aman sıranı verme hakkını yedirtme önce sen vur kendini ezdirme gibi sözlerle yetişen ve bunu yanlış yol ile anlatınca böyle bir nesil yetişmeye başladı maalesef. insanın insana sadece insan olduğu için saygı göstermesi gerektiğini bazı olayların gelişiminin insana başka kader ve yollar çizdiğinin tatlı dilin ve sabrın neler kazandıracağının farkına vardırılmadığı hırçın lığın küfürbazlığın marifet olduğu öğretilmesi içler acısı... Allah bağışlarsa bir evladım var ben boyle terbiyesiz ve görgüsüz bir evlat yetiştirmemek için önce insanlara herşekilde güvenmesini öğretmeye çalışıyorum. velahsıl kelam GÖRGÜLÜ KUŞLAR GÖRDÜĞÜNÜ EYLER GÖRMEMİŞ KUŞLAR NE GÖRMÜŞ Kİ NE EYLER.... KİŞİ NE EDER BAŞINA EDER..
    Son yıllarda gördüğüm en akl-ı selim açıklama. Ağzına, yüreğine sağlık. Kesinlikle çok doğru tespit.
    https://www.instagram.com/rr_ek_project/
    inananlar mutludur, şüphe edenler ise bilgili.

ÇALIŞKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Taksim'de Silahlı Kavgada Biri Turist 5 Kişi Yaralandı...böyle giderse ülkeye turist gelmeyecek

http://www.haberler.com/taksim-de-si...521979-haberi/

Çöllü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    selamun aleyküm ben gaziosmanpaşa’dan ismet
    mevzu da derin anladın mı dinlemek de size kısmet

tevellüt (doğum yılı) 70, 90'da babamı kestim iyi mi?
    işimiz tezgah ve dümen kafamız matiz (kafası güzel) iyi mi?

sedat abinin küheylan magus (eski magirus dolmuşlar) yolda dikine
    gece yolda ben ve sedat abim belde makine (silah)

abim benim zamanında onbeş adama tek dalmış
    lakin dün zamazingosu mehtap sepet havası çalmış

mehtap ablam eski çaçalardan (kadın satan, patroniçe) abimin gülü
    balat’taki fıçılı meyhanenin mor sümbülü

mehtap için o meyhanede çok sabahladık ta ki
    lavuğun teki yengemize iskele yapıp (asılmak) gözünün astarına 56 yiyeli bir de anzarot (alkollü içecek, rakı) pilaki

varsa şimdi o biçim abicim haliçte bi sefine (gemi)
    kamançoya çekmiş (yüklemek) malını, mal dediysem define

biraz ot (esrar) var yirmi kilo da peynir (eroin) hepsi kaparoz (bedavaya gelen mal)
    teslimat saat dört buçukta kaptan eski kokoroz (çirkin)

malın sahibi eskilerden kamçatkalı kemal
    cantidir lakin pirpiridir top yekün adrenal (heyecanlı)

cibali’de sağda magnus hafifledi biz de döküldük
    mangizimiz (para) de nanay hani sabah manitaya söküldük

dörtte incecik vardık teslimat mahali meskun (şehir dışı)
    ben piyaza başladım anladın mı sedat abim suskun

dubaramız (kumar masasında ortak olan kişiler) abiler erketede beklemek (dikizlemek) inceden
    akabinde mala yeşillenmek (istemek) sonra konuşmak çince’den

neyse abiler biz bi’ konteynır arkasında zula (gizli yer)
    siyah bi’ kamyonet kemal 30 tane muşmula

kamyonetin yanında çaçoz bi’ mercedes renk sarı
    mercedes’in arkasında sarışın yelloz bi karı

belde dededen kalma çakaralmaz (eski kırıkkale 7,65 çapında tabanca) dedim iyi izle
    sedat abim bi’ göz kırptı zulasında piyizle (alkol, kafa çekmeye yarayan şey)

hepsi kamyonette birisi kaldı dikizde ve de panik
    aynen fırladım tabi siperden dikizdekine bi madik (kazık atmak, kerizlemek)

o biçim şaşkoloz oldular (şaşırdılar) hepsi bi’ gözüm şafakta
    benim çakaralmazın namlu aynen kemal’in şakakta

sedat abim arkamdan atıldı amortiden (süpriz beklenmedik olmadık yerden çıkmak)
    kemal’in yağcı gebeşler (salak) silaha davrandı tabi koftiden (yalandan)

uyandım mevzu içinde mevzu kum pistte son etap
    mercedes’teki afet abimin zamazingosu mehtap

dedim oğlum ismet istikamet al çek alestanı
    yoksa sonumuz aynen mabat (kıç) aile kabristanı

Güzide memleketimin Her 18-25 Yaşı Bu kafada maalesef

Ha iyimi? Değil! de nabıcan savaşçı bir toplumuz..

Alemdağ caddesinden geliyorum Gece Saat 12:00 yi geçgin, nasılda kafam güzel ama Muhabbet sarhoşuyum, üflesem Cafein Nikotin çıkar aşırı doz..
    Ozamanlar bende FR var iyi gidiyor namussuz, sağdan soldan ufak ufak gazlayarak gidiyorum keyfim çakır..

Işıkta ortaya yanaşınca İETT bende sağına girdim Kalkarken Beklemem basar giderim diye..
    Park halindeki takside yola çıkacakmış atladı önüme zor durdum, ama görmüştü beni beklese bekler.. Neyse korna filan derken yol verdim geçti önüme ışık yandı yürudük ufak ufak, soldaki taksi şoförüde arkadaşıymış belli kapattılar koca caddeyi tam 15 dakika sohbet muhabbet; 5km hızla.. Arka taraf doldu korna sellektör cabası adamların umrunda değil.. Sonra dayanamadılar aralandılar biraz, baktım bi leonluk yer açıldı aralarında birine arkadan birine önden verdim makası geçtim önlerine gazladım Kardak balıkçısına kadar tam dönücem soyak yenişehire ağırladım... Arkadan geliyo hızını alamamış bi taksi. Geçti önüme sinyal yaktı durdu; tam dönüşteyiz. Allah allah dedim bu herhalde görmedi beni az daha kırdım direksiyonu ilerledim baktım gene benim önüme kırıyor.. Dayanamadım çektim elfrenini indim aşağıya vardım kapı duvar.. Camda kapalı eliyle 1 saniye diyor bana ağzında Touch to Talk, neyse derken bi baktım iki taksi daha kırdı önüme ozaman çıktı arabadan lavuk.. Birinin elinde haydar, bir diğeri el kol ne varsa saydırarak geliyor.. Arabadaki lavuğa dedim hayırdır şimdi niye iniyosun kilitliydi arabanın kapısı demin.. Tabi adam onu takarmı ben seninde gelmişinide geçmişinide.. Dedim orda dur. Sende o elindeki odunu koy arabana hayırdır, üç kişi bide odun.. Lan ne ödekmişiniz siz.. Bana bakın tek küfürlü söz söylemiycem derdiniz neyse anlatın, küfredene dalarım sağlamda dayağımı yerim ama bende birinizi iyi okşarım haberiniz olsun hanginizin kısmetiyse onu allah bilir.. Neyse baktı bunlar pabuç pahalı diyor ben meydan taksideyimde senin aklını alırımda bu yol bizim yolumuzda o nasıl geçmekte bu benim ekmek teknemde ben frene basmasam çarpıyodunda vesaire.. Dedim bak binelim arabalara gidelim oraya aynı terbiyesizliği yapın aynı hareketi yine yaparım.. Taksicisiniz diye yol babanızınmı sandınız efendi olun önce .. Derken esnaf girdi yaka paça ayrıldık birbirimizden.. Ama göze almıştım o gece orda iyi bir dayağı yemeyi -bile bile- dayanamadım hem bu kadar haksız olup hemde bu kadar üste çıkma yuzsüzlüğüne.. Sonra eve gidince Eşim açtı kapıyı, çocuk uyumuş gittim baktım dünyanın en tatlı varlığı; ulan dedim iki tane mal için mahrum bırakacaktın kendini sahip olduklarından.. O günden sonra Ne Milletin sırasını kaparım, nede Avradıma küfür ettiririm babuş.. Haklıysam Ettirmem der Ne oluyorsa olsuncu olurum.. Ama haksızsamda -bile bile yapmamaya çalışırım- Efendi gibi Çıkar kusura bakma kardeş benden oldu özür dilerim derim.

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Birisi özet geçsin allah aşkına.

Ben bu sene bu kadar yazıyı okumamışındır sanırım...

Ne demiş çöllü arkadaş

ES353 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kimsede demiyorki aga bu nedir?

alpbodrum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu sabırla ilgili bir durum mudur bilmiyorum ancak haksızlığa benimde tahammülüm yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ne demiş çöllü arkadaş
    Okumak zor geldiyse Soybete gelecen ozaman Yiğidom Çay-Kahven benden

Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    2015 üyeleri çok renkli yawwww valla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben adres sorarsın diye bekliyordum ama davete icabet hakkı tabi sende saklı..

10 senedir Forum Kullanıyorum kardeşim, 3-4 senedir de Aile gibi titizlendiğim bir forumun hem kuruculuğunu hemde yöneticiliğini yapıyorum, burda yeniyim, bi kusurumuz olursa; Affola..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

10 senedir Forum Kullanıyorum kardeşim, 3-4 senedir de Aile gibi titizlendiğim bir forumun hem kuruculuğunu hemde yöneticiliğini yapıyorum, burda yeniyim, bi kusurumuz olursa; Affola..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Çöllü Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Leon cupra ve bocenegram vardı iyi ki satmışım o zaman

kickbuttowski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ne demiş çöllü arkadaş
    Ben okudum abi anlatayım. Şimdi bu abimiz çok delikanlı bi abiymis hakkını yedirmezmiş. Bir de taksiciler filan önünü kesmiş. Sonra işte eve gelmiş.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)