User Tag List

Sayfa 7/8 İlkİlk ... 5678 SonSon
142 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: İnsanlar çok gergin,en ufak olumsuzluğa hataya tahammülü kalmamış

Çöllü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HaKo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu seat clubleri bölünerek çoğalıyor anasını satiym SCO nedir ahahah
    SCO: SeatClubOfficial.. Demektir kardeşim.

Bölünme muhakkak küçülme demektir evet ancak Güzel Tarafı; Kimsenin Tekelinde değil.. Ben hariç hepinizin..... Gibi bir durum yok..

Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hahahahahha

Seat forum sitesi adam admin zamaninda leonu var cupra kafası yaşıyor benim cupraya talip oldular neyse

Başladı arabasinda aero body kit varmış bilmemne

10 hp veriyormuş filan

Geldi benim cupraya *** atmaya başladı filan.

Bende dedim ki neden sizin siteye üye olmadığımı birkez daha anladım.

Ve ayrıldım vermedim arabayı.

Seat kullanıcıları bazıları şahin kullanıcılarına acayip derecede benzer özellik tasimaktalar.

Uzak durmakta yarar var.
    Kötü bir tecrübe olmuş. O tipler genelde telefonda eleverirdi (gerek üslup, gerekse konuşurken seçtikleri kelimelerle) kendilerini, keşke hiç bir araya bile gelmeseymişin.. Maalesef SEAT kullanıcıları olarak böyle bir problemimizde var, izole olayım bu kendini bilmez genç tayfadan dersen beklerim Kardeşim..

Alıntı individual Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Siz eski sct üyesiydiniz yanlış hatırlamıyorsam...

Sct den ayrılanlar scw scw den ayrılanlan sanırım 2013 sonuydu sco kurdular.

Bakalım sco dan sonra ne olucak

Benim bildiğim

sct
    scw
    srt
    sco

Var suan
    Şu an 4 Farklı Forum sitemiz mevcut şu anda irili ufaklı aynen diğer markalarda olduğu gibi; Ford, Fiat, Hundai, Volkswagen... v.s.
    Bknz:
    forum.vwtr.com
    www.vw.net
    www.passatturkiye.com
    www.jettaturkiye.com
    www.golfturkiye.com
    www.golfturkiye.net
    .
    .
    .

Alıntı HaKo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bizzat SCT de modluk yaparken bir gurup ayrılıp SCW yi kuranlardanım , ondan sonra bıraktım yazmayı oralarda kalite iyice yerlere düştüğü için. Sonra SCW den bir gurup ayrıldı SC kahinat mı ne açtı , şimdi de bu SCO çıkmış kafası atan forum kuruyor yemin ederim belgelesli yapılmalı TR de bu işin ahahah
    Belgesel Konusu iyi fikir; Bence iyi bir izleyici kitlesi bulur kendine..

Aslında Olayı şu şekilde özetleyebilirim; "Forumdaki Ego" dan bunalıp Kullandığınız&Kullanmayı Sevdiğiniz arabayı ve o Araba vesilesiyle edindiğiniz; "Sosyal Ortamı" mı terk edersiniz? Yoksa dahil olduğunuz forumu mu?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birde İki Post Arka Arkaya Göndermese ne iyi olurmuş, Mobilden Karaladım Yazım Hataaları konusunda okuyucunun affına sığınırım..

Keyifli Forumlar..

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cöllö scw den tanirsin belki beni...

Simdi cok eski bir forum modifiyem.com sonra autoclubturkey.com vardi.

Belki bu forumda bu saydigim forumdan eski cok uye vardir.Hatta taniyorumdur bile.

Bu forum olaylarinda uye olanlar cok yakin arkadas gruplari sitede bir degisiklikden sonra ayrilip baska bir forum kurdu.

İyimi oldu kotumu oldu bilmiyorum ama mesela benimde autoclub turkey sitesinden 7-8 tane arkadasim var halada samimi gorusurum bizde bu sitede cok online olmadik ama gidipde bir site kurmadik.

İyimi bu durum kotumu tartisilir tabi
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı individual Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cöllö scw den tanirsin belki beni...

Simdi cok eski bir forum modifiyem.com sonra autoclubturkey.com vardi.

Belki bu forumda bu saydigim forumdan eski cok uye vardir.Hatta taniyorumdur bile.

Bu forum olaylarinda uye olanlar cok yakin arkadas gruplari sitede bir degisiklikden sonra ayrilip baska bir forum kurdu.

İyimi oldu kotumu oldu bilmiyorum ama mesela benimde autoclub turkey sitesinden 7-8 tane arkadasim var halada samimi gorusurum bizde bu sitede cok online olmadik ama gidipde bir site kurmadik.

İyimi bu durum kotumu tartisilir tabi
    Tanıdım Kardeşim, Memnunda Oldum Karşılaştığımıza..

Aslında ulu orta girip bu detaylara kimseyi rencide de etmek istemiyorum.. O sıralar SCW de isen benim nasıl bir SCW li olduğumu bilirsin.. Çokda emek etmişimdir -aktif paylaşım, teknik bilgi adına- ordayken Hala daha Kendim Küfrederim ama başkasına ettirmem felsefesindeyim ancak yapılan yanlış orda durmayı dönüpte tekrar yüzyüze bakmayı kaldıracak bir yanlış değildi.. Kalkıp bireysel olarak çıkıp gittim ne böyle bir niyetim nede arzum vardı, ardından önce -ilginçtir- uzak arkadaşlarımız sonrada yakın arkadaş gruplarımız tepki olarak çıkmış whatsap grubu, face grubu filan kurmuş benim çok sonraları haberim oldu.. Sonra arkamızdan gelenlerin yoğun ısrarıyla yakın arkadaşların da katkısı ve desteğiyle böyle bir oluşum kendiliğinden vücut buldu, ne ben nede birlikte yol yürüdüğüm diğer yönetici arkadaşlarımın aklının ucundan geçmemiştir böyle bir Gorum Sayfası ve Oluşum. Yapılan hata anında ancak kendinde içindesin biliyorsundur.. SEAT için bu tip Sosyal ortamlar beraberinde fanatizm seviyesinde dostluklara vesile olur.. Şu an bizim durumumuzda odur.. Ha çizgimiz Çok olmak adına aşağılara düşmez o net. Ama bununla birlikte Ayrıldığımız Forumdan sevdiğimiz dostlarımızdanda kopmadık çok şükür, ne Cezmi Abiyle nede Daha evvel Ayrılan Rahmetli Hasan abiyle en ufak bir Problemimiz yada sorunumuz oldu.. Onlarda istemezdi böyle şeyler yaşamayı inan ayrılan biri olarak bende; ancak sadece 2 kişi arasındaki mevzu değil biliyorsun, yeri geliyor "mod" un bi hata ediyor kabullenmek, hata olsada benim yönetim ekibimdir demek zorunda kalıyorsun.. Kimseye bir kırgınlığım olmadı, kimsenin bana kırılacağı bir davranışta göztermedim.. SCT den SCW ye ordan SRT ve SCO ya kadar uzanan sürecin içindeyim ve her detayı az çok biliyorum, yaşamadıysam bile yaşayanın ağzından dinleme şansım oldu -iki Taraflı- inan en haklı dava SCO idi.. Tabi bunu söylemek ne kadar Objektif görünür benim ağzımdan duyunca onun takdiri sizde ancak, bazen Böyle yerlerde Söz sahibi isen -Birlik ve dirlik için Gerekirse Egonu Paramparça edip, Yerlere atman gerekir "bence"- özür de dilemeyi becerebilmelisin.. Bırak bunu; burnundan kıl bile aldırmazsan; kimsede senin sofranda bulunmaz.. Mesele Bundan ibaret İnşallah bu son olur, olmaz sada yenileri bizlerden daha faydalı olur inşallah Türk SEAT severine&kullanıcısına..

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı AşkınS. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya insanlar bunalmis, çoğu da kendini bulunduğu yerin sahibi sanıyor ya sen durakla birini indir, dolmuscu arkandaysa korna sellektor yapar, o dursun sen yapamazsın öyle bi hakkın yok hemen aynadan el kol yapar yaya gecidinde kimse durmuyor ya sanki insanlar gecmeyecek ordan.. ha bazi insanlar var yaya gecidinde kendini podyumda saniyor ağır ağır yürürler
    Normalde cok sinirliyim sabret diye diye araba kullanıyorm artik psikolojik olarak böyle bir zorunlulugum varmis gibi hissediyorum
    Sabır sabır valla insan bazen öyle bir geliyor ki kopmamak mümkün değil.

Allah fevri eylemlerden uzak tutsun.

Babamdan bilirim bedeli ağır oluyor bazı yapılan fevri eylemlerin...

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Çöllü Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    SCO: SeatClubOfficial.. Demektir kardeşim.

Bölünme muhakkak küçülme demektir evet ancak Güzel Tarafı; Kimsenin Tekelinde değil.. Ben hariç hepinizin..... Gibi bir durum yok..

Kötü bir tecrübe olmuş. O tipler genelde telefonda eleverirdi (gerek üslup, gerekse konuşurken seçtikleri kelimelerle) kendilerini, keşke hiç bir araya bile gelmeseymişin.. Maalesef SEAT kullanıcıları olarak böyle bir problemimizde var, izole olayım bu kendini bilmez genç tayfadan dersen beklerim Kardeşim..

Şu an 4 Farklı Forum sitemiz mevcut şu anda irili ufaklı aynen diğer markalarda olduğu gibi; Ford, Fiat, Hundai, Volkswagen... v.s.
    Bknz:
    forum.vwtr.com
    www.vw.net
    www.passatturkiye.com
    www.jettaturkiye.com
    www.golfturkiye.com
    www.golfturkiye.net
    .
    .
    .

Belgesel Konusu iyi fikir; Bence iyi bir izleyici kitlesi bulur kendine..

Aslında Olayı şu şekilde özetleyebilirim; "Forumdaki Ego" dan bunalıp Kullandığınız&Kullanmayı Sevdiğiniz arabayı ve o Araba vesilesiyle edindiğiniz; "Sosyal Ortamı" mı terk edersiniz? Yoksa dahil olduğunuz forumu mu?
    Ben ikisini de terk ettim zamanında. Hala da boş boş işler kovalanıyor gördüğüm kadarıyla. Ne diyim kolay gelsin

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Baba mrb...
    25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
    23" Fiat 500e LaPrima
    23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
    Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Taze gerginlik haberi vereyim Çıldırmamak elde değil.

Bayramda hanımla antalya ya gittik, cumartesi günü de dedik kale içine gidelim. Neyse gittik güzel dolaştık falan. Hamile olduğundan geriye yürümek istemedi.

Neyse asansör varmış (güzel hizmet tebrikler antalya belediyesine) binelim dedik. Yürüdük sıraya giricez önümüzde bir armut 50 li yaşlarda kafayı yapmış,

sırayla birader dedi. Kekonun teki belli, tepki vermedim. Hanım da var zaten pipirikli bebekten dolayı. 2 sıra geri gittim araya birileri girsin diye.

Bekliyoruz bu lavuk yanındaki japona sardı ingilizce işte ben diyarbakırlıyım ordan geldim, kürdistandan geldim vs diyor.

Lan içim içimi yiyor hanım olmasa bayıltıcam lavuğu. Sonra kucağında bebekle 2 kürt bayan geldi, ki sıraya kaynak yaptılar.

Sıra var dedi birisi arkadan, bu lavuk gel dedi benim sırama gir. 2. kanaldan bişeyler konuştular anlamadık.

Biliyordum da artık kesinleşti bu ülkede katil yada maktül olmak en fazla 5 dk. Sokağa çıkmaktan nerfet ettim, toplu yerlere gitmek istemiyorum yeminle.

ev-iş devam. Rabbim hepimize sabır versin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Tolga sovdum bende bir güzel. İznin var ise

Sabah basın expressden havalimani dogru gidiyorum.

En sag seritte trafik vardi az biraz.

Emniyetten ticari kaptirmis gidiyor.

Ilerde harfiyay kamyoni durmuş dedim bu serefsiz önüme geçecek.: )

Yol vermedim arkama atti kendini zar zor.

Meher harfiyat kamyonu trafik polisi almış emniyet şeridini ihlalden

Polis el kol yaptim arkadaki araci al şeklinde hemen aldi sağolsun bende sağa çektim.

Memur bey kolay gelsin bu ticari emniyet ihlali yaparak devam ediyordu dedim.

Gördüm dedi kardeşim gerekli cezai işlemi yapicam dedi.

Ticari bana gider yaptı.: ) sen ne issin bulurum seni filan

Beni bul dedim bende aynen devam ettim bir güzel

Ilk deda adalet gördüm bu ülkede duygulandim.

O.ç. sanki biz o seridde gitmesini bilmiyoruz.

Acaba suan kaç lira girmiştir acaba ona

GuneyOnur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Acaba suan kaç lira girmiştir acaba ona
    +20 Puan, 88-TL

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Bu gün gidiş geliş bir yolda gidiyorum kola kamyonun sollamaya hyundai büyük kasalı pikabı çıkmış beni göre göre hızını artırarak geldi frene basıp durdum allaha dua etttim ölücem sandım santimlerle sıyrıldı önümden arabada ailem vardı peşine gidemedim orsp çocuğunun
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı GuneyOnur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    +20 Puan, 88-TL
    Koymaz o serefsize.

Şunu yapsalarya 700 800 tl

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    EMniyet ihlali 88 lira mı ?
    Tango-1 never dies.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Hafriyat kamyonları ve tırlar ile uğraşan bir tek ben miyim? Kuş kadar clio ile kafa tutuyorum üzerime kıran bile oldu, her seferinde de yanımda annem oluyor.

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zıkılesın cok ınsan var memlekette.

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı B16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hafriyat kamyonları ve tırlar ile uğraşan bir tek ben miyim? Kuş kadar clio ile kafa tutuyorum üzerime kıran bile oldu, her seferinde de yanımda annem oluyor.
    her izmit-istanbul gidişimde çevre yolunu kullandığımda kendilerini itinayla anar yedi sülalesine de selam yollarım kanka yalnız değilsin
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Minibus,otobus,taksi,harfiyat kamyonu,tır

İtina ile soverim...

Bir tane adama denk gelmedim insan gelmezmi arkadaş.

Kendini altindaki binek araç zannederek trafigin içine edenler kıyamet...

Tek dua altindaki aracın alti içindeyken güneş görür inşallah diyorum hep

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı mert_can 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    her izmit-istanbul gidişimde çevre yolunu kullandığımda kendilerini itinayla anar yedi sülalesine de selam yollarım kanka yalnız değilsin
    Kamyonun bana kızıp gazlamışlığı var yarışmaya çalıştı benimle ciddi ciddi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Emniyet ihlalinde de artik eski duzen yok yine 3 maddeden kesiyorlar hem maddi zarar hemde ehliyet ceza puanina baya etki ediyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)