İstanbulda oncelikle avrupa yakasinda oneri var mi uygupama yaptiracak servis icin?
İstanbulda oncelikle avrupa yakasinda oneri var mi uygupama yaptiracak servis icin?
Llumar filme koyu diyen arkadaşla hangi seri ve hangi numarada yaptırdınız?
Llumar Atr 35 serisi
Buda Air serisi
![]()
Konu herkesin işine yarıycaktır umarım.
Benimki görsellikden değil gizlilik için olucak birazda.
En on cama cektirmek senin kararin ama on yanlara 3 cok koyu olur gece dikiz aynalarini engeller. On yanlara 2 arkalara 3 yap tavsiyem.
Yaptircak yer ariyosan da Doha Cam Film tavsiye ederim. Akin abi yardimci olur. Ayrica da 2 yil garantili. Benim sol on cam filminde cizik olustu daha dun gittim garantiden yeniledi. Esnafligi ve fiyati iyidir malinin arkasindadir.
Ya ölürüm ya da kaskodan para alırım kafası.
Air 80 kullanildi
Referanslar icin,
Boom Garage - Ankara - Kfz-Tuning, Rennwagen | Facebook
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
şaşmaz özen ticaret ramazan abi. işçiliği güzeldir fiyatda üzmez... sadece lumar kullanıyor... 1 numara krom olandan çektirdim 5 cam inanılmaz içime sindi... bi bakıyorsun film yok gibi bi bakıyorsun camlar parlıyor felan filan güzel yani![]()
Çıkar at acıları , Giy hadi cicileri ; Herşeyi unutturur Ankara Geceleri...
5 cama film çektik. Ön cama da çekiyorduk en son baloncukları alırken film yırtıldı geri söktük görüntü olarak güzel olmuştu fakat boğmuştu aracı beyaz olduğu için çok dikkat çekiyodu.
Her tarafa 2 numara kullandık geceleri biraz sorun oluyo rahatsız edecek şekilde değil.
Ön camda film olmadığı için ön yanlar biraz daha açık gibi duruyor ışık altında tam istediğim gibi oldu.
3 çok koyu olurdu iyi ki 2 yapmışız dedik.
Yarın fotoğrafları atarım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)