User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
34 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Cam Film Öneri Ve Yapılacaklar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cam Film Öneri Ve Yapılacaklar

***** aracı yeni aldık herkesin gençliğinde göz ağrı olan bir aracı vardır benimde c5 im üzerinde uğraşıyorum yardımlarınıza ihtiyacım var.
    - App plakalarımız geldi montajladık.

- Şimdi ise sırada cam filmi var ankarada küçük ilçede yaşıyorum cam filmine ihtiyacım var en kaliteli yaptırabileceğim yer 3M markalı film kullanıyor.

1. Aklımda ön camada yaptırmak var ama 1 derece miyobum sıkıntı olabilirmi ?
    2. Araç içi bej Ön cam 1 numara. Ön yanlar 2 numara. Arkalar 3 olsun istiyorum nasıl olur ton farkı olurmu göze batar mı ?
    3. İçinde görünsem bile tanınmayım yeterli görüşü engellemeyeceğini bilsem en koyusunu yaptırmak istiyorum aslında.
    4. En arka bagaj üstü camada 2 numaramı yaptırmalıyım zaten dikiz aynam karartmalı sıkıntı olabilir.

Çok uzun oldu ama aklıma takılanları cevaplarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

Alican - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hocam merhaba bence butun camlari tenk tonda yaptirin on caminizada Llumar Air serisi yapilirsa sikinti yasamazsiniz. Kaliteli filimlerde en koyusu dahi cekilse goruntu kaliteniz bozulmaz..
    Dusunursen eger Llumar marka filimde yardimci olabilirim. 5 cam Atr35 yapariz on camada Air 80
    Boom Garage
    Alican

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Şayet giderim derseniz eğer Şaşmaz'da Doha Cam Film (Akın Bey) var, hem işçiliği güzeldir hem de malzemeleri kalitelidir. Kendisine 0554 660 4911 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Adres: Şaşmaz Oto Sanayi Sitesi 2558. Sokak (Eski 35. Sokak) Numara: 34

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    59 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eğer gece görüşte problem yaşamıyorsan öncama film çekince de sorun yaşamazsın. Ben 3.5 derece miyop 1.5 da astigmatım ama her arabaya istisnasız özel öncam filmlerinden çektiriyorum. Varlığı yokluğu belli olmayan polisle çok sıkıntı yaratmayan ama duruma göre kendini belli edip bolca güneş kesen filmler var

Her arabaya ben en öne dediğim 1 numara ayarındaki filmden, yanlara ortaya arkaya en koyu çekerim. Karatmalı aynada da bir problem yaşamazsın. Bu dediğim şekilde sadece gece aydınlatmasız yerlerde park ederken camları açman gerekir başka da problem olmaz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kesmiyor densede on cam filmi gorusu bozuyor. Ben yaptirdim ertesi gun sokturdum. Markasi 3m yanlar 3 on 1 numaraydi en onu sokturdum digerlerinden memnunum, 3m en iyisi demislerdi bana , llumarin tonu 3m den koyu, llumarin 3 numarasi zindan gibi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben piyasadaki amerikan film denilenden çektirdim. Babam 45 yaşında başlangıçta kızmıştı ama şuan çok memnun. Tek sorun polis beyaz arabada çok çabuk farkediyor
    Coğrafya kaderdir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hepinize çok teşekkür ederim 2 3 numara yapsak ön ve arkaları renk tonu çok sırıtırmı. Hepsi 3 banada peder beyede zor olur gibime geliyor. 150 tl lik film çektircem ön cam dahildi sanırım pek bi kalite beklemiyorum bi 3 ay felan idare etse yeterli

AliGizda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben ön cam dahil çektirdim ve ön camımda 1 numara yanlarda 3 numara vardı. 2 hafta sonra falan ceza yedim Yanları söktüm şimdi en arka cam ve ön camda kaldı. Güneşi acayip kesiyo ve görüşe hiç bir engelide yok bence. En güneşli havada gözlük ihtiyacı duymuyorum.

kimbubye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onur_S Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kesmiyor densede on cam filmi gorusu bozuyor. Ben yaptirdim ertesi gun sokturdum. Markasi 3m yanlar 3 on 1 numaraydi en onu sokturdum digerlerinden memnunum, 3m en iyisi demislerdi bana , llumarin tonu 3m den koyu, llumarin 3 numarasi zindan gibi.
    Llumar konusunda haklısınız baya karartıyor içeriyi.

Bir başka usta da bana 3M'le Llumar'ın aynı üretimden geldiğini, fabrikalarının aynı olduğunu aktarmıştı. Çok araştırmadım ama kalite bakımından kafa kafayalar diye biliyorum.

Bir önceki aracımda ön cam dahil aracın tüm camlarında Llumar'ın en hafif tonu vardı. Görüş konusunda sıkıntı yaşatmadı. Hatta varlığı ile yokluğu birdi.

Sadece çok karanlık sokaklarda park ederken arada camları yarılamam gerekti o kadar
    '89 Audi 100 2.0 Turbo Diesel

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Polisden yana sıkıntım yok oturduğum ilçede hepsi tanıdık egzozlu şahinlerden bana sıra gelmez 3 yanlar 1 öne yaptırcam film model olarak baya öneri aldım ama bulabildiğim sadece 3m in modelini bilmiyorum morarma yapmasın yeterli

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 numara gereksiz koyu olur bana göre, geceleri aynaları bile görmekte sorun yaşarsın. Tavsiye etmem.

Arabalarımdan birinde LLumar ön 1 yanlar 2 vardı o bile fazlasıyla koyuydu. Polis sıkıntısını geçtim geceleri karanlık yollarda bana sıkıntı yaşatıyordu.

Şu anki otomobilimde yine LLumar ön 0.5 yanlar 1 numara var gayet memnunum, içerisi de öyle fazla görünmüyor.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    150 liraya 3m lumar felan imkansız. Piyasa filmi çektireceksen morarma , çizilme mevcut. Merkezde isen benim araca bakıp karar verebilirsin. Fiyat konusunda fazla üzmeyecek yerler var.Gider yerinde inceleriz
    Coğrafya kaderdir

ÜSTÜNERC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    150 liraya 3 m film cekıyoruz diye babam desin inanmam Geceleri gerçekten koyu filmli araç sürmek işkence yaratıyor.Yan ve arka camlara 1 numara ön camada 1 numaradan daha açık bi film cektirseniz yeterli olur.Ön cama film cektırdıgınız için zaten yan camlarda daha koyu gorunuyor.

sadettin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben ankara Doha cam film Akın üçbaşa yaptırdım ve memlunum ön cam dahil.Çok bi sıkıntı yok ön cam filmini aslında ince ve kaliteli seçerseniz polis dışında hiç bir sıkıntı yaşamazsınız.
    06 BG 0008 R56

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim herkes fikirlerini paylaşmış fakat aklımda içinde görünmemek gereksiz siyah olmayan numara. Sanırım orda deneyip seçicem 0.5 ön 2 yanlar düşünüyorum

Seven7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence cam filminde ucuza kaçılmaması lazım. 2 ay sonra mide bulandırıyor dandik olanlar. Ayrıca cam filmini söktürmek yaptırmaktan daha zor. O yüzden bence kaliteli cam filmi kullanın.
    Ön cam 0.5 yan camlar 1 numara yeterli bence.

By_C - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende ön cam hariç ful 1 numara var gayet memnunum. Bence yan ve arkalar için farklı numara kullanacaksanız ton farkından dolayı hoş duracağını sanmam.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok teşekkür ederim önler 0.5 yada 1 yanlar 2 karar verdim.

Korollacı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benım arabaya on cam 1 numara yan camlar ve arka rezıstans cam 2 numara zıebarta cektırdım. hıc bı sıkıntı yasamadım on cama fılm cekmek guzel oluyor aracın ıcı bej zaten sıkıntı olmaz. benım tek yasadıgım sorun gozlerımde cok sukur bı sıkıntı yok ama aksamları kaldırım vs. gıbı yerlere yanasınca yan aynalardan arkayı net goremıyorum o yuzden camları park ederken acıyorum. bı arkadasım sızın dedıgınız gıbı fılm cektırdı renk tonu falan farkı olmuyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)