User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
51 sonuçtan 39 ile 51 arası

Konu: Hasar Kaydı

hkkcn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen hafta bir araç sattım 2010 model suzuki swift daha 38bin kmde.arabada 16bin lira hasar kaydı var sigortadan alınma fakst arabayı bir görün değişen yok kaput ve sağ tarafında boya var sadece.arabayı biz ucuz aldık satarkende ucuz sattık aldığımız fiyata.piyasaya bakıyorum adamların arabasında hasar kaydı yok değişen ve tavan hariç komple bi boya var ama boyayan kör olmuş içi dışı harap adam 30 32lira istiyor ve 2008 2009 100binde. bizim araç 27e satıldı ki sattığımız araç sahibindendeki satılık aynı modellerin hepsinden temizdi.arayan adamlar hasar kaydını duyunca direk kapatıyor telefonu . Bu tramer olayı lanet birşey şimdi bu araba kaza yaptı diye napalım çöpemi atalım arabayı ? . Ben hiç boyaya bakmam arabada yürüyeni temizse içi temizse sıkıntı yok keşke herkrz ben gibi düşünse.
    Hakkı Can Eryüzlü...

barış_erdal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hasar kaydı ile ilgili bir soru sormak istiyorum. Geçenlerde bir galerici arkadaş bahsetti.

Bir araç almış bu arkadaş. Bu aracın devrini aldığından bir 15 - 20 gün önce bir hasar kaydı çıkıyormuş tramer'de. velhasıl kelam ufak birşey'dir diye sorun etmemiş. Aracı bir ay sonra satacakken müşterinin biri sorgulama yaptığında 15.000 tl'lik hasar kaydı gözükmüş. Var mı böyle bir olay başına gelen. Doğruluk payı nedir ? Yoksa bizim arabayı almak için çomak mı soktu
    Benim eski aracimda ayni sorun oldu. Aracin buyuk bir kazasi yoktu. Kazadan sonra araci hemen topluyolar tramer kaydi islenmesin diye ekspere mi bilmiyorum birine dava aciyorlar dosya kapanmasin diye. Arac satilirken kayit cikmiyor fakat aldiktan sonra dava dosyasi kapaniyor, hasar ben araci aldiktan sonra isleniyor. Ben aldiktan 4-5 ay sonra hasar islenmisti(16000 tl)

Burak Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı exca- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim bildiğim bu şekilde bir onarımı kaskonun karşılamadığı şeklinde, ancak kaza vb kaynaklı oluşan bir sorunsa karşılıyorlar. Bu oluşan arızayı kaskodan nasıl yaptırmışlar? Kaskolarda böyle bir kloz eklenebiliyor mu, var araç arızalandığında karşılayan kasko firması?

Meraktan soruyorum yanlış anlamayın, ilanlarda zaman zaman görüyorum çünkü. Kaskodan motor değişmiştir vb gibi açıklamalar.
    Arıza kaskosu var.. sıfır araç aldığında garanti uzatma dedikleri şey de o aslında...

R.I.P - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracın kaskosu olmasına rağmen ufak tefek mini onarımla veya max 1000-2000 liralık tutarla kaskodan yaptırmak yerine cepten yaptıracak mantık ve aynı şekilde ağır hasar kaydı ile rakamsal hasarların farkına varamayan mantık var olduğu sürece devam eder bu konu

yagizs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben de hasar kaydı olan araçları tercih ediyorum nedense eğer sahibinden alacaksam mesela geçen sene ilk sahibinden aldığım Kia'da 2 adet hasar kaydı var 2bin küsür + bin küsür...

Veya almak istediğim araç tanıdığım bir insanda ise eğer, hiçbir yere göstermeden alırım.. İthalatçı firmamızda boşa çıkan bir Megane3'ü da bu şekilde gidip aldım. Aldıktan sonra içime kurt düştü teknotest firmasında ekspertizini yaptırdım ama çok şükür hiçbirşey çıkmadı, şu zamana kadar da o kadar yol yapmama rağmen hiç sorun yaşamadım.

Hasar kayıtlı olması, amcadan dededen nineden olması, şirket çıkması olması vs. hepsi hikaye bence

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hasar kaydı ile ilgili bir soru sormak istiyorum. Geçenlerde bir galerici arkadaş bahsetti.

Bir araç almış bu arkadaş. Bu aracın devrini aldığından bir 15 - 20 gün önce bir hasar kaydı çıkıyormuş tramer'de. velhasıl kelam ufak birşey'dir diye sorun etmemiş. Aracı bir ay sonra satacakken müşterinin biri sorgulama yaptığında 15.000 tl'lik hasar kaydı gözükmüş. Var mı böyle bir olay başına gelen. Doğruluk payı nedir ? Yoksa bizim arabayı almak için çomak mı soktu
    Bayiden aldığımız 2011 model hatasız boyasız hasar kayıtsız C4 iki sene sonra satarken önce pert kaydı çıktı bayiyle görüştükten sonra çalıntı buluntuya döndü.

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim aractada teyp ten dolayi hasar kaydi var vw orjinal teybi calinmis ama 650 tl cikiyor nasil olduysa az yazmislar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hasar kaydı olayı alım satım işinde çirkeflik yapmak için kullanılıyor biraz da, ben araba alırken boyalı olsun temiz olsun mantığı ile hareket ediyorum, 2006 model corsa C aracımda ben alırken 7-8 bin lira hasar kaydı vardı, yetkili servislerin bir tamponu kaç liraya boyadığı zaten herkes tarafından *****, önceki mesajlarda söylenildiği gibi kaydı olmayıp beli kırık araba alacağıma kaydı olan eli ayağı düzgün bişey alırım daha iyi, kaydı sildirme işi de baya meşhur, en güzeli beğendiğiniz arabayı iyi bir ustaya gösterip onayını aldıktan sonra alıp binmek, diğer türlü arabaya binerken adamın içi içini yer.
    40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)

exca- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Burak Mehmet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arıza kaskosu var.. sıfır araç aldığında garanti uzatma dedikleri şey de o aslında...
    Bunu biliyorum dod'da garantili araçlarda da var hatta bundan faydalandım kendi aracımda. Normal kasko gibi tramere işlenmiyordur sanıyorum bu hasar?

teknofa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebeloghy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konu sahibi de sanırım hasar kaydı olan aracını satmaya çalışırken yaşadıklarından sıkılmış.

Biraz da olsa karşı tarafı da anlamak gerekiyor , 10 kişinin 1-2 si bu forumdaki kitle kadar sanayide eşi dostu var , araba gösterecek ustası var. Olmayan, anlamayan adam kazıklanacağıma hasar kaydı olmasın diye düz mantıkla bakıyor.

Şimdi sizin aracınız sizden önceki sahibinde serviste yapılmış. Kazası çok küçük ama servis şişirmiş. Siz sorguladınız servisten vs içinize sindi.

- sizden sonra alacak kişi sizin senaryoyu bir sonraki kişiye aktardığında inandırıcılığı baya bir düşüyor.

Önceki sahiplerinde çok ufak tıklanmış servis şişirmiş , biz öyle duyduk..

Ortamdaki yalan çoğaldıkça gerçekten ufak kazalı aracın satılması çok zorlaşıyor.

Ben kendim 30 km hızla duran araca vurdum. Resimleri var, arabam ok gibi olsun diye kaput tampon vs boyatmam gerekiyor. 1 senedir ellemiyorum , ellesek ön taraf boyalı dencek ; ellemesek pazarlığa gelen 2000 düşer boya diye

Zor bu ülkede araba almak satmak..
    Aracımı satmışım satmamışım gerçekten hiç önemi yok Memlunum kafama göre yapmışım zevkle biniyorum. Satılırsa başka macera, bu hastalık çok kişide var.

Tramerde hasar olmayan her aracı hasarsız sanan, hasar kaydı olan her aracıda bitik sananlar beni bitiriyor

Ben dürüst bir şekilde yazmışım aracımda hasar kaydı var komple boyalı ama çok düzgün bir araç diye. Dilediğiniz yere gösterin örtecek kusurumuz yok diye. Pazarlık yok da demişim. Hala buradan yürüyüp beleşe araç koparmaya çalışmaları can sıkıyor.

Benim eski aracım kazasızdı. Boya yoktu ama araç direk boya istiyordu. Sormadım ama 2000 TL den aşağı herhalde yapmazlar. Araç mis gibi boyanmış yep yeni bir görünümü var bu bana avantaj. 10 yaşında siyah renk boyasız aracın boyasını korumak kolay değil gerçekten Parça boya olsa renk tonlarının olması daha kötü. Kişiye göre değişiyor bu durum.
    Günün adamı olma hakikatin adamı ol, gün değişir ama hakikat değişmez !

svtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim araçta da hasar kardı var ama kim gördüyse kim baktıysa ne bir hata ne bir kusur buldu ama hasar kayıtlı ya veba sanki ben aracı expertiz yaptırdım denilenden başka ki hepi topu boyalı parçalar .. değişen yok oynama yok gönül rahatlı ile biniyorum takmayın bu kadar alım satım yapma mantığı ile araç alınca böyle sıkıntılar oluyor ya hiç girmeyin bu işlere yada az ve öz kazanın ben yapmadımmı yaptım ama o civic lere apaciler bulaşıp piyasa bu hale gelmeden elii ayağamı çektim binmeye araç alıyorum isteyen olursa yada sıkılınca satmaya çalışırım

piyasada 1.4 1.6 civic 1.3 1.7 corsa alayı aynı basit işlemlere (modifiye adı altında) şekil değişip el değiştiriyor araçların durumları ortada tecavüze uğramaktan fatma güle döndüler alayı hasar kayıtlı yada kayıtsız ama çoğu perişan halde bence ...
    low is low

turkerrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şasi kule direkler tavan sağlamsa sıkıntı yok arabanın görüntüsü kozmetiği daha önemli
    ORDU SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ
    ZEY OTOMOTİV
    https://zeyotomotiv.sahibinden.com/

gespenster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)