sigorta Bilgi Merkezi 2006 yılında işleme başladı yani tramer kayıtları o seneden sonraki araçlarda var.. Adam 2000 model araca bakıyor tramer kaydı yok diye satıyor ula 6 yaşına gelene kadar araba tecavüze uğradıysa napacaksın ?
2004 yılına kadar bakabiliyoruz tramerden onun öncesi yok , tabi bide hasarı sigortayı karıştırmadan yaptırdıysa trameri çıkıyor en güzeli ustaya baktırmak . Sıfır araçlarda bile bazen boya vuruk çizik çıkıyor bu ülkede![]()
Trafik & Kasko Sigorta işleri Yapılır
Daha önce bu konu ile ilgili makale yazmıştım. http://www.techturkey.com/forum/sohb...ra-dikkat.html
Şimdi yeni dolandırıcı modası var ; Araca bakıyorsunuz değişen yok , hasar kaydı yok fakat araç piyasanın çok altında satılıyor. Aslında araç pert olmuş ve çekme belgeli ruhsat ile trafikten ayrılmış ve çok kısa sürede toplanarak satışa çıkarılmış oluyor , değişen olmaması durumu' da şöyle ; araç örneğin kaldırıma çıkmış ve alttan hasar almış , airbag ler açılmış. Aracın mekanik hasarı muadil parçalarla acil olarak yapılmış ve airbag ler bir şekilde onarım yada değişim yolu ile çözülmüştür.
Şimdi bu durumda bu araçta değişen yok deniyor aslında kaporta ' da değişen yok . Peki sizce o mekanik hasar onarımı yada Airbag lerin onarımı ne kadar sağlıklı ?
Bu sebeple mutlaka araç alırken hem hasar kaydına hemde aracın sadece kaporta değil mekanik durumlarına detaylı olarak bakılmalıdır.
plaka değişikliklerindede aynı olaylar olabiliyor. benim aldığım bir araçdada plaka sorgulattığımda hasar kaydı yoktu aradan 3 ay geçti bir arkadaşım talip oldu plaka sorgulattığımızda 2500 lü rakamlarda hasar kaydı cıktı. sonra araştırdığımda plaka değişikliğinden itibaren 3 sonra kayıtları çıkıyo tarzında şeyler söylendi.
Birkaç zaman önce şöyle bir mesaj yazmıştım,
yöntem ve usulde değişiklik yaptılar mı bilmiyorum ama o zamanlar böyle yapılıyordu;
Bu konuyu uyarı amaçlı açıyorum.
Tüm galericileri tenzih ederek piyasada yeni başvurulan bir yöntemi aktarmak istiyorum.
- Hasar kayıtlı bir araç alınıyor, bu pert kayıtlı da olabilir.
- Plakası temiz bir plaka ile değiştiriliyor.
- Plaka değişikliği Vergi Dairesine bildirilmiyor!
- Bu demek oluyor ki, siz sorguladığınızda yeni plaka bilgilerini görüyorsunuz.
- Fakat Vergi kaydı yapılmadığı için aracın satışı yapılamıyor.
- Siz aracı almak için noterdeyken bunu görüyorsunuz. Aracı satan kişi vergi kaydını 5dakikalık bir sürede girdirtiyor ve satış gerçekleşiyor.
- Bu aşamadan sonra yeni plaka, eski plaka ile eşleşiyor ve hasarlar görünmeye başlıyor.
- Tabi siz aracı alma aşamasında sorgu yaptığınız için aldıktan sonra tekrar yapmıyorsunuz.
- Satmak istediğinizde vb. bir bakıyorsunuz büyük hasarlar veya pert kaydı!
Sıklıkla başvurulan bu yöntem için aman dikkatli olalım.
Mutlaka şase nosundan sorgu yapalım ve İstanbul, Ankara gibi büyük metropollerde hiç hasar kayıtsız araçlara ön yargı ile yaklaşalım
hocam aynısı araç alırken başımıza geldi.
aracı alırken sorgulattığımızda 1500TL hasar kaydı görünüyordu sadece.
aracı aldık sonradan ağır hasarlı diye çıktı.
galerici bir tanıdık şöyle açıklamıştı; araçta hasar kaydı olunca sigortacılar istediği zaman işliyormuş onu sisteme. Aracı satan kişi sigortacıyı tanımıyormuş, ayarlamış adam işi ben satışı yaptıktan sonra girersin hasar kaydını demiş.
ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum sigortacı arkadaşlar daha iyi bilir.
gerçi biz arabaya baktırıp almıştık yani şok olmadı bizim için aslında, ekspertizde sol önden büyük kazası var denilmişti.![]()
2011 model 320d aracım var. Aracın hiçbir yerinde boya darbe söz konusu değil. Alt tarafı çiçek gibi nokta hata yok. Alttan da herhangi bir kazası yok yani. Araçta tek kalemde 50700 lira kayıt çıkıyor. Ağır hasar gösteriyor ama pert kaydı yok kasko vs yapılıyor yani.
Sigorta şirketine giderek denetlemek istedi. Çünkü merak ettim böyle hatasız bi arabada neden böyle bi kayıt çıkıyor. Araç bi şikayetle Borusan'a gidiyor. Start stop düğmesinde bi hata var araç çalışmıyor zor çalışıyor gibi. Beyin kablo falan derken bi giriyorlar bütün elektrik tesisatı sıfırlanıyor. Garanti süresi 2 yıl değişen tesisatın. Bedeli 29 bin tl. Tamam diyorum bunu anladık. Neden 50 yazıyor ? Bilmiyorum diyor adam 29 ödemişiz ama 50 yazılımış diyor. Düzeltin diyorum. Yapacak bişey yok diyorlar. Nokta hata olmayan 90 bin kmdeki aracımı 95-100 aralığında piyasası varken 82-83 liraya satılığa çıkarıyorum. Sırf bu sistemin karmaşıklığı yüzünden. Hasar kaydı varsa vardır araçta. Nerde yapılmış düzgün mü değil mi ona bi baksana arkadaş. Adam diyor arabada hasar kaydı yok 5 parça boya var. Kaldırıp altına bakıyorsun çarşamba pazarı gibi. Hasa kaydı olsa nolur olmasa nolur.
Benim bildiğim bu şekilde bir onarımı kaskonun karşılamadığı şeklinde, ancak kaza vb kaynaklı oluşan bir sorunsa karşılıyorlar. Bu oluşan arızayı kaskodan nasıl yaptırmışlar? Kaskolarda böyle bir kloz eklenebiliyor mu, var araç arızalandığında karşılayan kasko firması?
Meraktan soruyorum yanlış anlamayın, ilanlarda zaman zaman görüyorum çünkü. Kaskodan motor değişmiştir vb gibi açıklamalar.
Konu sahibi de sanırım hasar kaydı olan aracını satmaya çalışırken yaşadıklarından sıkılmış.
Biraz da olsa karşı tarafı da anlamak gerekiyor , 10 kişinin 1-2 si bu forumdaki kitle kadar sanayide eşi dostu var , araba gösterecek ustası var. Olmayan, anlamayan adam kazıklanacağıma hasar kaydı olmasın diye düz mantıkla bakıyor.
Şimdi sizin aracınız sizden önceki sahibinde serviste yapılmış. Kazası çok küçük ama servis şişirmiş. Siz sorguladınız servisten vs içinize sindi.
- sizden sonra alacak kişi sizin senaryoyu bir sonraki kişiye aktardığında inandırıcılığı baya bir düşüyor.
Önceki sahiplerinde çok ufak tıklanmış servis şişirmiş , biz öyle duyduk..
Ortamdaki yalan çoğaldıkça gerçekten ufak kazalı aracın satılması çok zorlaşıyor.
Ben kendim 30 km hızla duran araca vurdum. Resimleri var, arabam ok gibi olsun diye kaput tampon vs boyatmam gerekiyor. 1 senedir ellemiyorum , ellesek ön taraf boyalı dencek ; ellemesek pazarlığa gelen 2000 düşer boya diye![]()
Zor bu ülkede araba almak satmak..
-Fırat
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)